Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp bez proudu...

Nikopol

Otázka

zdravím...může mi někdo prosím pomoct? Měnil jsem cely kryt psp a když jsem to zase dal dohromady, tak jsem si před nasazením horního krytu zkusil, jestli všechno funguje...fungovalo....utahuju šroubky.....a pak vyndám baterii, abych mohl utáhnou ty pod ní.....vložím zpátky....a sakra....psp mi nejde zapnout....napadlo mě, že je to brick...ale u toho většinou svítí ta zelená kontrolka vpravo.....stalo se to už někomu? A jak to řešil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

hmmm....k dalsi baterii se asi nedostanu...ale nova informace...spojenim dvou konektoru u te stribrne placate srandy pro xo[]/\ jsem docilil rozsviceni te zelene kontrolky (niceho jineho), takze proud tam evidentne jde...

Mootoo: zkontroloval jsem to...je to zapojene...

Odkaz ke komentáři

• 0
mam ho od zacatku prazdnin...abych to shrnul...elktrina v tom je....jde i do power boardu....ale nereaguje to na spousteni...

ja bych to premeril (jako proud) nebo pak tu baterku zkus vydelat baterii a zapnout psp jen ze site (pres nebijecku)

Odkaz ke komentáři

• 0

ach...všem vám děkuji za spolupráci už vím čím to bylo...ale byla to obrovská souhra náhod.....vlastně jste měli pravdu všichni...bylo to v kontaktu a bylo to částečně i baterkou...abych to vysvětlil....baterie byla už slabá, a když jsem ji vytáhl, tak už znova nenaskočila.....energie ji ale stačila abych s ni rozsvěcoval diodu na powerboardu....a proč to nefungovalo, i když jsem to dal do nabíječky? Nefungovala Nabíječka! (ze zatím neznámých důvodů). Náhodou mě napadlo zkusit jinou nabíječku s adaptérem pro psp...a tadááá....jede to....takže vám všem děkuji za pomoc....lock prosím

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu