DSmaster Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 jo jo přesně jak řika lukdm taky sem nad tim dlouho přemyšlel a pak sem steky zavřel ds a jak sem ho otevřel tak to bylo hotovy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Díky :) Fakt ste mi pomohli :) Tak jednoduchy a ja blbec nic a nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 no doprdele, sem zarytej playstationak, ale jak ctu ty vase komenty tak si asi ds koupim, naposled sem hral zeldu na na nitendu 64 a dlouho sem z toho nemohl spat, protoze, co se tyka adventur tak me nic tak jako prave zelda neoslovila................................................................i love psp..................i love nintendo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Určitě kup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 když už mám i hotového třetího bosa potm když sem vylezl z tunelů na pevninu objevil se tam ten děda a kecal a kecal a ten motýlek (bíly) co lita kolem me se promenil na zluteho a potm sem mel jit zas neco delat a prave nevim jak mam pokracovat edit: tak jsem si poradil edit2:Mám další problém prosím pomoc nebo se z toho zblázním dostal sem se za takovým chlápkem s kytyarou s 3 boxama a do každé krabice sem potom něco dal a najdnou se potom musel roztančit a potom se hra připojovala k internetu ale já wifi nemám a jak mám tedy pokračovat ve hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.