tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 1. Přepište soubor popcorn.prx v flash0 paměti jak to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 1. Přepište soubor popcorn.prx v flash0 paměti Připojíš PSP přes USB v recovery menu a přepíšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 a ten popcorn mám vložit kam? do plugins? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Dostal si se vůbec do flash paměti ? Pokud ano, tak je samozřejmé, že ten soubor přepíšeš, tam kde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nene nevim jak do flash paměti,já vím že jsem otravnej ale dělám to poprvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Vždyť ti to píšu ... zapneš recovery menu připojíš PSP a dáš USB -> dostaneš se do flash paměti a tam přepíšeš soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 DObře klid..:D...JDu an to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 dal jsem tOOFLe USB a nic jen mi to blikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 V Pc se ti musí otevřít adresář .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Dal jsem toggle USB a naskočilo mi v PC to co normálně tak jsem tam vložil ten popcorn na pamětovku a nic Jojo otevřel se mi a tedka jak dál? ........................:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Musíš to přepsat a né vložit jen tak kam chceš na kartu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 ajakto přepíšu?..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Panebože, musíš najít původní soubor a nahradit tímto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Ten soubor nikde neni ale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Musí tam být a proč to vlastně řešíš ? chceš hrát psx hry ? Máš vůbec 5.00M33 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 JO máááám ..Už jsem si stím poradil našel jsem soubor se stejnou koncovkou tak jsem ho přepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Jo a co ti tady asi celou dobu radim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Jo ale to se menovalo jinak,se jmenovalo blablabla.prx a tamto co jsem potřeboval popcorn.prx tak jsem to blablabla přejmenoval na popcorn.prx a pak jsem to tam dal a dal jsem nahradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Jo jak geniální :wohow: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 cus plz poradte co mam delat kdyz se mi to furt zobrazuje v psp jako corruptedd data?mam 5.00M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.