lobo1468622146 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 čus,napište prosím jestli někdo nevíte jak fungují TROPHIES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 ve hře jsou úkoly a k úkolům trofeje..když úkol uděláš dostaneš trofej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 a jak to jako mam nabrat ty trofeje? jsou v gta 4 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 1) že budeš dělat TY ukoly :dozey: 2)yop,ale musíš si stáhnout patch ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 patch se stáhne automaticky když spustíš hru pokud máš PS3 připojený k netu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 jo a jeste k cemu to vubec slouzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 zahrej si hru kde jsou trophies a pak zkus hru bez nich..uvidis sam...rozdil poznas ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 (upraveno) Omg to jsem to byl ale moula Upraveno Září 22, 2013 uživatelem niga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 http://www.playstation-blog.cz/ps3/nazory/podpora-trofeji-ve-hrach-trophies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 no jo ale jako na co tam jsou ty levly a taka v jakych hrach to jako je??? Pouzivej funkci EDIT (a mozek) a nejdriv hladej, nez se zacnes ptat. Seznam trophies: http://console-forum.net/showthread.php?t=34209 http://www.playstation-blog.cz/ps3/nazory/podpora-trofeji-ve-hrach-trophies Neni nutne odkazovat na jine weby, kdyz je seznam i primo zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 mozna blba otazka tak me prosim neukamenujte..pze dohral jsem singl..a mam jen 35% co vsechno musim delat dal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 a co třeba si v PS3 XMB menu podívat co všechno za trofeje tam je ? nebo použít google http://www.google.cz/search?q=ps3+trophies&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Trofeje jsou super. Minimálně hodně potěší a podpoří pařit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 mozna blba otazka tak me prosim neukamenujte..pze dohral jsem singl..a mam jen 35% co vsechno musim delat dal?? [/Quote]kdyz dohrajes hru tak neznamena ze mas vsechny trofeje :D pak mas nejaky trofeje i za 20 headsotu atd nwm co zrovna hrajes btw: paneboze , vy ste lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f@rsworth Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 me to nejede.na uncharted sou ukoly jako "najdi jeden poklad" ja jich mam 11 ale ukol "najdi 10 pokladu" nic nedela.vsechno mam na 0% i kdyz mam hru v asi v 60%.co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 me to nejede.na uncharted sou ukoly jako "najdi jeden poklad" ja jich mam 11 ale ukol "najdi 10 pokladu" nic nedela.vsechno mam na 0% i kdyz mam hru v asi v 60% procentech.co s tim? Mas stazenej patch pro podporu trofeji? (Hra se na stazeni patche pta pred spustenim hry, potrebujes byt pripojen k PSN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f@rsworth Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jo.to sem si stahl hned ze zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7iceman Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 trofeje jsou naprosto perfektni zpestreni, opravdu genialni krok jak zvysit podporu v hrani na ps3...priznam se ze jsem jim propadl a nastve me kdyz nejaka hra trofeje nema, ale i tak parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nymphek Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Trofejím jsem taky propadl :D, je to perfektní, donutilo mě hru Prince of Persia dohrát 3x jinak bych se asi po prvním dohrání na to vybodl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Tak a mám takový (možná přiblblý dotaz, prosím nekamenujte): Dá se nějak odstranit v PS3 XMB / Trophy Collection / určitou hru, třeba přes sony web? Jde mi o to, že jsem si prostě z PS Store stáhl nějaký demo na hru, to mi zaznamenalo položku v Trophy, ale mě se ta hra nelíbí, nebudu ji hrát nikdy, ale zůstal mi po ní záznam o trofejích aniž bych jedinou získal (je tam 0,0,0,0 trophies), dělá mi to tam nepořádek nebo prostě nechci ji tam mít. Jde to nějak oficiálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoja chtel jsem se zeptat dosahl uz nekdo v trofejich 100 % u naky hry? A popr. jaky :cheesygrin: diks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 no já má v Tekkenovi 6 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Já mám 100% v Detuned, NHL 3on3 a Linger in Shadows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Nevite nekdo jestli se zapocitavaji trofeje ze hry, ktera je z jineho regionu? Myslim treba prave aktualni Demon's Soul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 zapicitaji se ti vsechny hry aj japonske atd.Demon's soula mam cinskou vezrzi a vse v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.