masterofgod Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Mno mám 1 UMD LCS a docela lituju koupě. Kupoval sem ho společně s PSPčkem, mohl sem místo toho koupit 4GB kartu :D ale užil sem si s ním dost srandy než mi ho flashli. Teď se na ní práší někde ve skříni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ani nahodou toho nelituju kdyz sem jeste nemel flash tak to byla skvela pařba newim jak bych to řekl ale umd si važim a jeste ted ty hry na umd hraju.... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Ja toho celkem lituju mam asi 6 UMD a kdybych flashnul psp o měsíc dříve tak sem si ty hry mohl stahnout...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENNY1468623099 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Já zatím nemám žádné UMD hry, ale vzhledem k tomu že si hodlám pořídit nový model (3004) tak asi budu muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já mám tři UMD...Killzone a Everybody golf 1 sem měl k psp 3000 a jeste sem si koupil UMD Gangs of london :-) Nelituju,ale gangs of london sem story mod dohral ten den co mi ta gameska přišla :-D Ale modu je tam dost a hra je to hustá 8-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 No kdyz sem si koupil 3 UMD Tekken , Fifa street 2 a Medal Heroes Tak sem žádné hry nelitoval ale teď už mám jenom Tekkena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já taky nelitoval ale ted už nebudu mít ani jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Je to starý topik ale prostě to se snad nedá litovat je to prostě originál! A podpořím ty co ty hry dělají a člověk si koupi rozmyslí když nemá flash a tu hru když koupí tak ji dohraje... a ne že ji skusí a smaže jako když ji má stáhnutou;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já osobně nelituju, mam jich 11 a aspoň ty hry musim hrát jinak bych si vyčítal že jsem je koupil ,ale já snad aani nemůžu litovat když jsem je všechny (skoro) koupil z druhý ruky (bazar,cf atd..) a jsem maximálně zpokojen a kdyby už mně to přestaly bavit tak je zas prodám já a koupím si novou (z bazaru)... jelikož mam OFW tak si občas nějakou koupím protože bych pak neměl co hrát a bylo by mi psp k ničemu protože mně filmy moc netáhnou a na hudbu mam mp4 a mobil... Ufff tak to je asi vše....... Play MORE :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já rozhodně nelituji koupě UMD, jelikož mam zatím neflešnutelné PSP s písmenkem G, tak nelituji. Mam 5 UMD a to: Fifa 09 CZ Grand Theft Auto Vice City Stories Tekken Dark Ressurection WipEout Pulse The Lord of the Rings: Tactics Pařim celé hodiny, ale 1 hra je bazar a ostatní normal kamenny obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já jsem litoval ponevac jsme si udelal flash a byly mi na prd:D ale už jsem všechny prodal:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Já jsem litoval ponevac jsme si udelal flash a byly mi na prd:D ale už jsem všechny prodal:cheesygrin: Chtěl bych jen vysvětlil proč ti umd byli na prd?:psp:Trochu to nechápu to najednou ztratili cenu? Nebo jak to je? Já mám PSP taky flash a umd si normálně koupím když je na tom hra kterou chci mít origo má pro mne pak větší cenu než iso nebo cso v počítači...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 JJ spilif má pravdu , když mám origo tak mám hned z tej hry lepší pocit ( Mam sice psp 3000 ale tohle nemyslím jen k psp) , uznávám že na kompa si lidi tolik hry nekupujou ( já taky ne :) ) ale na tý konzoli je to něco jinýho :) Já když si koupil moji první hru na gba , tak sem na ni chvíli čuměl než sem ji začal hrát :) A navíc koupí origa podpoříš vývojáře který pak můžou udělat třeba druhej díl tej hry a nebo jinou hru . Prostě je potom víc her... I přes to všechno by mě na mým psp 3000 nevadil flash :) rád bych si zkusil ty homebrew a tak a možná bych si nějakou tu hru stáhnul ale přece jenom origo je origo :) Důkaz je např. když sem neměl ke svýmu mobilu usb tak jsem si stáhnul asi tři java hry , a ty sem pařil mrtě dlouho...potom usb a už to jelo...1500 java her už bylo na mě moc :) prostě si těch her tolik potom nevážíš a tak sem vše smazal a dycky si tam dam tak 5-10 her a ty hraju a je to lepší než jich tam mít jak much a nevěděť co hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Nelituju :D páč sem si jedinou UMD hru koupil s PSP ( 2000 vč.) a hru sem prodal za 300 ,- a mám flash....takže PSP mě vyšlo na 1700 ,- :D takže v poho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maniack Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Ja sem si koupil je nom jednu a to Burnout legends a fifu sem dostal k tomu ale mel sem si koupit radsi tekena to je fakt lepsi parba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Naopak jsem rád že sem si koupil orig.UMD,ptz si tý hry víc važim a dohraju ji vždycky!A když jsi hru stáhnu nemá pro mě žádnou hodnotu,nebaví?delete a hra pase!!!Stahovaná hra ztrácí na hodnotě,ikdyž jsem ušetřil už nejmín tak 60.000Kč,ae rozhodně nelituju orig.UMD,ted jsem nadrženej na EN verzi Final Fantasy Dissidia a hned jak vyjde kupuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 já toho teda lituju koupil jsem pursuit force,dark mirror a daxter za 2000kč.pá jsem je hrál ani ne 2 dny a přestali mě bavit.:?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 nikdy nelituju novejch umd ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Mám 2 UMD : king kong což je neskutečná pičovina : Daxter a to je úžasná hra Takže lituju tak na 50 % :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 dneska jsem pořídil oba díly GTA a rozhodně nelituju 500 korun :psp: kéž by to tak fungovalo i v obchodech... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 nelituju koupě teďka jich mám 13 a skoro všechny sou z aukra nebo z bazaru takže mně to na moc nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 jj mrzí mně to do her jsem dal 3000kč nelituju jenom Killzone Liberation tet ho mám fleshlý a hry mně stojej jenom čas než se stáhnou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Měl jsem pouze jedno jediné UMD ve vlastnictví. V mém PSP dokonce byly pouze dvě UMD hry. Ale koupil jsem si takovou hru, která za ty lowe stála- Tony Hawka, takže rozhodně jsem toho nelitoval. A nakonec jsem to prodal o 100 Kč víc, než zakolik jsem to původně koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gloogle Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Já měl 3 UMD hry, vše z bazaru, a prodal jsem je ještě dráž :D takže nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery1468623732 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 já mám jedno GTA Vice city stories. a nelituji toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.