Tankis Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 krome gow tech koupi umd her lituji :D treba fifa 06 vyhozeny prachy :D takovy ps3 to je neco jinyho :D to nelituji jediny hry... Kdyby to šlo obejít u PS3 tak taky říkáš že to jsou vyhozené peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Cim vice her budete kupovat tim budou na psp vychazet kvalitni tituly...Jo vsiml sem si v obchode ze maji PSNetwork karty za 500Kc a za 1000Kc na psstore docela dobry ze uz je to i u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 MAM UMD NFS udegroud rivals a rozhodně toho nelituju (stejně jsem ho dostal :D). A hlavně já měl PSP 3000 hen jak se začalo prodávat a o čikhenu nikdo ani nesnil :D trak sem pul roku hrál to samí. A teť když máji kámoši ve třídě PSPčka s 6.20 tak jim alespoň mohu pučit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Koupe UMD nelituju, ackoliv mam na psp flash, stale umd kupuju, flashnuti mi dovoluje vyskouset si hru predem a kupovat jen to co me opravdu chytne a da se hrat stale dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 PSP mam od září 09 a první UMDčka jsem do toho zakoupil začátkem ledna 2010 abych ňáký měl a vůbec zjistil jestli mi ta mechanika funguje, ptže od začátku jedu jenom ISO hry xD Sehnal jsem si GTA VCS a Midnight Club 3 celkem za necelý čtyři kila takže nelituju. :) E:// a UMD už nejspíš kupovat nebudu pokuď nebude potřeba, rychlost načítání je děs... Si radši všechno dam do .CSO a bude to furt rychlejší :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ty co mam, ty nelituju :D ty co nemam, nemam protoze bych litoval :psp: :) to bylo hezky receny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konsty_ml Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Koupil jsem za dva roky 23 UMD her k tomu ještě 3 ze Store a u některých her lituji,ale flash bohužel nemám a asi nikdy mít nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 S psp sem uz od roku 2005?Proste sem ho koupil jak to vyslo.V te dobe staly hry v obchode cca 1499-1799 a nikdo o flashi nevedel.Zajimalo by me jak by tady ty umrceny decka hrali bez flashe kdyz by si origa nekoupily.Jediny co mi vadi ze dnes kdyz ty hry stoji zlomek tehle ceny tak si je stejne nikdo nekupuju ale furt by vsichni breceli ze nevychazi zadny poradny hry.Ono se neni cemu divit ale stejne to nikdo nechape.Takze za me urcite nelituji zadne hry co mam doma je z toho urcite lepsi zazitek a vic si hry vazim sice kdyz se podivam na policku vali se tu tolik origo her na ps1,2,3,pc,psp....Ze by nekdo rek ze je to k nicemu ale ja si jich vazim.Uz kolikrat sem videl na forech tohle tema a vzdycky me to jen na*ere.Vim ted budou vsichni psat jakej nejsu d*b*l apod.Ale kdyz se nad tim zamyslite tak ti d*b*l*v* jste tu vy.Konec uz me boli ruky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Mám PSP teprve krátce, koupil jsem novou verzi, ani bych si s nějakým falshnutím neporadil, ale dobře rozmýšlím co koupím, zatím mám Tekken dark,Invizimals a jsem zatím hodně spokojený, zatím tedy nelituji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZe Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 ja sem si UMD kupoval a dost toho lituju pac je to drahy a nevyhodny:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 S psp sem uz od roku 2005?Proste sem ho koupil jak to vyslo.V te dobe staly hry v obchode cca 1499-1799 a nikdo o flashi nevedel.Zajimalo by me jak by tady ty umrceny decka hrali bez flashe kdyz by si origa nekoupily.Jediny co mi vadi ze dnes kdyz ty hry stoji zlomek tehle ceny tak si je stejne nikdo nekupuju ale furt by vsichni breceli ze nevychazi zadny poradny hry.Ono se neni cemu divit ale stejne to nikdo nechape.Takze za me urcite nelituji zadne hry co mam doma je z toho urcite lepsi zazitek a vic si hry vazim sice kdyz se podivam na policku vali se tu tolik origo her na ps1,2,3,pc,psp....Ze by nekdo rek ze je to k nicemu ale ja si jich vazim.Uz kolikrat sem videl na forech tohle tema a vzdycky me to jen na*ere.Vim ted budou vsichni psat jakej nejsu d*b*l apod.Ale kdyz se nad tim zamyslite tak ti d*b*l*v* jste tu vy.Konec uz me boli ruky :D Přesný souhlas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Presne tak. Proč bych litoval ? Je to příspěvek vývojářům. Dneska si to koupíte a může se vám zdát že "litujete" protože je to shi.t, ale díky vám a vám podobným, kteří orig. kupují se může stát, že to stejné studio vypustí za 2 roky pecku. Litovat, že jste někomu zaplatili za práci. nevím kam to dneska směřuje, ale komu z vás by se nelíbilo, kdyby vám za práci nikdo neplatil a měl vaše výrobky ? Ano taky stahuju. Ale z 80% kupuju orig a jak tu bylo řečeno, hry si vážím a mám z ní 10x větší radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteroidplZ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ne nelituji ... mám jen jedno a to nosim porad v mechanice a neresim to zda má cenu nakejch 200,- :(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito1996 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Určitě nelituju...kolik bylo casu co jsem smažil na UMD než jsem mel Flashnutý PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 no tak nektere kousky sou dost drahe ,tim myslim treba Gran Turismo za 1000 ,- ale kdyz vim ze je to pecka hra tak to beru ...musime taky podporit vyrobce atd ne?:wohow: jinak mam hry za 7000 ,- a nelituju toho .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiba15 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Já mám kolem 8 UMD her a musim říct, že lituju :D ...UMDčka se mi začínaj sekat (takže hra) a strašně dlouho se mi načítaj ... fakt, lepší je mít ho Flashlý... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Nelituju...aspon' vím jak to funguje...xD Mám jen tři UMD: Pro Evolution Soccer 2008,GTA:Liberty City Stories a Everebody's Golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 nelituji, jedinou hru na UMD jsem kdysi koupil GTA:LCS, která měla nějakou chybu a právě za pomocí toho se tenkrát flashovalo. před PB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 UMD her mam 7 dělam to první hru stáhnu když je fakt hra dobra a líbí se mi tak si ji koupim a podpořim vývojáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 notak je prodej... A jinak ja ne protože mam psp 3xxxx s ofw 6.20. no alespon ty HBL hry tam rozjedu D::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 PSP jsem pořídil s demo diskem, flashlé z Kanady (byl to jeden z těch prvních kusů, s prvním fmw na který šel dát bezproblému upravený fmw). V té době stálo u nás psp 5-6 tisíc. Já za něj dal 7k i s poštou. Jediné UMD, které jsem kupoval, byl demo disk, bez kterého nešly hry spouštět, pak už jsem jen stahoval a hrál, vydrželo mi to necelý rok, pak PSP zaujalo čestné místo v šuplíku, vedle PS1 a pár starých mobilů. Cca před půl rokem jsem si ho při úklidu všiml, tak jsem koupil nový kryt a dal ho sestře, která teď mastí Loco Roco :D.. A abych to shrnul, za demo disk jsem dal 250 včetně pošty a musím říct, že mě to ani trochu nemrzelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akira Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 zdravím, jelikož tu asi nikdo neví, nebo co, tak to hodím i sem, protože pomoci bych se fakt asi nedočkal.. dotaz v otázkách a odpovědích: http://console-forum.net/tema/103523-original-umd-hra-nenaloaduje-ulozeny-save-h-e-l-p-failed-to-load-data když link nebude fungovat, tak je to v: PSP PSP Info PSP Otázky a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 fink nefunguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ridge Racer 1... Smutná hra...+ Sims 2 Jinak asi vše co mam v podpisu mě bavilo Teď už flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 The Simpsons Game: -Hrozná grafika -Špatná kamera -Krátký Velký zklamání havně kvůl špatný kameře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.