Thielf Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 no doufam psp chci uz dlouho ale pokazdy se neco stalo. naposled sem si musel koupit novej notas do skoly tak nezbylo na psp :( no doufam ze nic nepoznam protoze to bude moje prvni psp hlavne aby se na tom dalo divat na filmy, hrat zavody jako treba wipeout atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANCOMP Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jo a pak ze ma bejt lepsi, ale nechapu jestli to dela u vsech her nebio jen u neceho, ale chtelo by to neak opravit, ale to asi az u 4000 sony neni moc dobrá firma o je pravda ale to chocvani bych od nich necekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 sony je vyborna firma ja mam treba sony vyrobek ps2 a mam ho uz 4 a neco roku takze nevim co valis a s tim displayem to neni zas tak hrozne moc spatny a ty ses vsude vzdycky strasne chytrej a mas uplne stejny nazory jako VLANG a VLAN nevis cim to muze byt?treba tim ze ste si zalozili ucty ve stejny datum?nebo menem?a nebo tim 1 clovekem co zalozil 3 ucty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 dsiplej spatnej neni prijde mi stejny jako slim .vubec bych to neresil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cohy Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 To je ten display tak strašnej, nebo to moc nejde poznat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Na prvni pohled to poznat neni. Tak strasne to neni, ale horsi nez na slim 2004 to proste bez diskuse je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Podle me je to videt celkem dost :D...Kamarad dostal k vanocum 3000(i kdyz sme mu rikali at si radsi koupi slimko:dozey:) Zkousel sem na jeho psp hrat:WWE Smackdown vs Raw 2009 a to bylo celkem v pohode....GTA VCS bylo dost strasny:roll: ale ne tolik jako XMB:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 MÄ› teda pĹ™Ăjde Ĺľe je to vidÄ›t a to dost... PĹ™ed cca rokem sem mÄ›l FATko, byl sem spokojenej, prošlo mi rukama i spousta slimek 2000 co sem flashoval, tak to bude asi tĂm, Ĺľe vim s ÄŤĂm srovnávat... TĹ™eba sem chtÄ›l aĹĄ to posoudĂ táta a ten tam nic nevidÄ›l. :? NejvĂc je to vidÄ›t u filmĹŻ, to je prokládanej klidnÄ› i celej obraz, ale i tĹ™eba v GTA VCS jsou prokládanĂ˝ hrany objektĹŻ, kdyĹľ se jde nebo otáčà kamerou kolem dokola tak je to taky dost vidÄ›t. Kdybych to psp nemÄ›l za ty penĂze co mám, tak ho jdu vrátit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tho_ma_sh Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 :psp:Ahoj je to mozna trochu od tematu ale jen se chci zeptat ze ja sem si prehral firmware v psp mnel sem 3.80 a dal sem to na 5.00 pujde to jeste flashnout ??? prosim pomozte predem dik:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Pokud jsi mel opravdu 3.80, tak to flashnout pujde bezproblemu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaspal Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Hej tak rad bych slysel nazory od tech co meli slima a ted maj 3k nebo to meli moznost porovnat tak to bude asi nejlepsĂ :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaspal Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Hej tak rad bych slysel nazory od tech co meli slima a ted maj 3k nebo to meli moznost porovnat tak to bude asi nejlepsĂ :) :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 UĹľ tady takovĂ© ohlasy jsou, tak hledej posty pĹ™ed tebou. Mám slima a mÄ›l sem moĹľnost porovnat, na prvnĂ pohled to nejde poznat, ale pĹ™i delšĂm pozorovánĂ to je vidÄ›t :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaspal Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 TakĹľe pĹ™i normlnĂm hranĂ kdyĹľ se na to nesousĹ™edĂš tak to vidÄ›t nenĂ jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Myslim si, Ĺľe kdyĹľ hraješ nÄ›jakou lepšà grafickou hru, tak to poznáš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 TakĹľe pĹ™i normlnĂm hranĂ kdyĹľ se na to nesousĹ™edĂš tak to vidÄ›t nenĂ jo? Je to videt i pri pohybu v menu. Ikonky se jakoby rozkladaji na carky. U PSP 2000 to neni vubec a u 1000 je to trochu jine (tam jsou jakoby slabsi duchove. .ale nerozklada se to na ty cary). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 OMG...ze to furt resite...stejne kazdej kdo ma FAT nebo 2000 tak rika jak je 3000 na p!cu. Ja mam 3000 a maximalni spokojenost...sice ty cary jdou trochu videt, ale neni to nic tak hrozneho jak tu pisete:roll: //Anonymous_: a kazdej kdo ma 3000 zase rika, jak je to ok :dozey: No jak myslis....ale ja priznal ze jsou tam ty cary videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukemb Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 No podle me to tak bĂ˝vá, Ĺľe kdyĹľ je lepšà kontrast a svĂtivost displeje tak je to na ukor odezvy, ikdyĹľ to vtomhle pĹ™ipadÄ› nenĂ pĹ™esnÄ› to samĂ© jako tĹ™eba u LCD monitoru, tak v principu to ale platĂ. Sám jsem to nevidÄ›l. Jen ze zkusenosti s LCD to tak posuzuju:) Nicmene jsem srovnaval PSP fat a PSP slim a tam je rozdĂl velmi znatelnej hlavne v odezvÄ› (filmy se u slimka nerozmaĹľou pĹ™i rychlejšĂch pohybech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Ono je to stejnÄ› jedno, protoĹľe co jsem koukal tak psp 2000 uĹľ se koupit nedá,já se chystám koupit po dlouhĂ© dobÄ› pspÄŤko(mÄ›l sem dĹ™Ăve fatko) a stejnÄ› mi nezbude nic jinĂ©ho neĹľ koupit psp 3000 (bazar nechci). Sice jsem zvÄ›davej jak to bude vypadat v praxi ale hlavnĂ je aby se na tom dalo hrát coĹľ snad nebude problĂ©m :hide1:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Ono je to stejnÄ› jedno, protoĹľe co jsem koukal tak psp 2000 uĹľ se koupit nedá,já se chystám koupit po dlouhĂ© dobÄ› pspÄŤko(mÄ›l sem dĹ™Ăve fatko) a stejnÄ› mi nezbude nic jinĂ©ho neĹľ koupit psp 3000 (bazar nechci). Sice jsem zvÄ›davej jak to bude vypadat v praxi ale hlavnĂ je aby se na tom dalo hrát coĹľ snad nebude problĂ©m :hide1:. Kdes nabral, Ĺľe se PSP 2000 (Slim) uĹľ nedá koupit ? VĹľdyĹĄ je tĹ™eba na Gamestation.cz (http://www.gamestation.cz/sony-psp-konzole/sony-psp-slim-lite-piano-black-1.htm), pĹ™inejhoršĂm Aukro atp. ..8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Usuzuji hned podle prvnĂ vÄ›ty kde je napsáno 3004 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Usuzuji hned podle prvnĂ vÄ›ty kde je napsáno 3004 :D Tak asi chyba v Matrixu voe :) Slim @ Lite je 2000, Brite je 3000 , nebo to nemaj aktualizovanĂ˝ ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 maj to aktuálnĂ... oficiálnÄ› je PSP 300 stále Slim & Lite... Brite je neoficiálnĂ oznaÄŤenĂ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 maj to aktuálnĂ... oficiálnÄ› je PSP 300 stále Slim & Lite... Brite je neoficiálnĂ oznaÄŤenĂ.. Ok, tekk to zas vyĹ™ešil :) No, ale kaĹľdopádnÄ› 2000 furt seĹľeneš i novĂ©, na zbozi.cz tĹ™eba ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Však vĂme :) ale vypadá to Ĺľe v gh majĂ pár kousku http://www.gamehouse.cz/show_cat.php?kam=13&max=13&odkud=0&catid=17&kategorie=&letid= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts