doommaster01 Odesláno Leden 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 F1 2006NHL 2007 . . . a kotel dalsich...treba lego sw, pursuit force,.....a tak dale a tak dale pursit force mam taky dobra parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 me nejvis NFS-Carbon - jinou hru sem jeste nemel, ale budu kupovat socoma2... doufam ze me chyti :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 nejvice me chytly Lumines 2 ... u zadne jine hry jsem nestravil tolik bezesnych noci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 LUMINES,LUMINES,LUMINES,LUMINES a jeste jednou LUMINES ( hrajo to porad vsude v praci na hajzlu v luzku proste porad ) pak Locoroco, Syphon filter DM, Lego SW a Luxor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 urcite Ridge racer2, Loco roco, Fifa street2, Rush ... ale hram vsetko mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 chytlo me spousty her, nejvic me ale zasahly: ACE COMBAT X(proste nej) Wipe out pure(nej unreal zavody) Burnout legends(nej automobilovy zavody) Medal of honor: heroes(nej hra pro multak) Dungeon Siege: Throne of Agony(nej rpg) Dexter(nej hopsacko-skakacko-mlaticka) lego star wars II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Teď mě chytla hra Piráti z Karibiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablb Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Vice city stories me bavi asi nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 oba dva dily GTA a burnout,daxter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharky008 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 GTA LIberty Medal of honor (kdyz si zvyknete na debilni ovladani) EXIT loco roco no a ted si asi sosnu Lumines kdyz to kazdy tak chváli no a co zklamání, ktera hra vás zklamala?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š@fry Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 jednoznačně WRC ,perfektní hra,fakt doporučuju,skvělý ovládání auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 jednoznačně WRC ,perfektní hra,fakt doporučuju,skvělý ovládání auta me treba pride lepsi colin....ja sem teda hral wrc jen kratce ale rek bych ze colin je celkove promakanejsi....jen kdyby nebyl tak kur.....sky tezkej :( :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 midnight club 3 dub edition, gta vice city, juiced eliminator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š@fry Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 colina sem ještě nehrál asi si to stáhnu,,!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Edit: ted parim Tomb raider a to je hukot, fakt sqela hra,doporucuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Teď mě chytla hra Piráti z Karibiku. ...me taky!! proste pecka, i kdyz to vypada ze to nebude moc dlouhe :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 PES6!!!! WRC Silent Hill(z psx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 gta lcs+gta vcs urcite best ale ssx me taky celkem bavilo.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 jo a jeste nej oddechovka loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 nejlepší je KILLZONE :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Me chytli tyto hry: Ape Academy 2 NHL 07 GTA VCS Burnout legends Virtua tennis a asi 80% Lego star wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Nedělám pořadí, napíšu prostě jen hry, u kterých jsem vydržel nejdéle (nebo je hraju pořád) Ridge Racer NFSUR LSW II NFS Carbon Tekken DR Syphon Filter Toca 2 a teď už asi tejden mám zásek na Def Jam: Fight for NY - jedu už třetí kariéru a pořád se od toho nemůžu utrhnout, fakt bych nečekal, že mě to tak chytne :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 jednoznačně WRC ,perfektní hra,fakt doporučuju,skvělý ovládání auta Mě to taky přijde,že je to dost dobrý.Přijde mi to o něco lepší Colin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Teď mě chytla hra Piráti z Karibiku. ...me taky!! proste pecka, i kdyz to vypada ze to nebude moc dlouhe :-( Ono to asi bude krátký což je skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 jednoznačně WRC ,perfektní hra,fakt doporučuju,skvělý ovládání auta Mě to taky přijde,že je to dost dobrý.Přijde mi to o něco lepší Colin. no nerek bych ze wrc je lepsi nez colin....sorry ja proste budu colina obhajovat dokud nevyjde jiny, lepsi rally. proste sem vuci nemu trochu zaujatej no :D ale jinak si myslim ze teda wrc neni vůbec ale vůbec lepsi nez colin...mozna je lehci..coz zase taky nemusi bejt vzdycky vyhoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.