DarthZelda Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Patapon, Monster Hunter Freedom 2 a zrovna hraju Legend of Heroes I (: + pár Pokémonních GBA her (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Metal Gear Solid PO tahle gameska mě chytla a dokud nevyjde nějaký pokračování tak ani nepustí, ještě k tomu ten výbornej Multiplayer :psp: Silent Hill Origins stejně jako Snake... Konami je prostě třída :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky2009 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 God Of War,FlatOut Head On,300,gtavcs,SSX On Tour,Manhunt 2,Ace Combat X Skies of Deception,....,....,..... To podle mě nejde napsat jaké všechny hry nás chytnou. Já každý druhý den pařim něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiBronx Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 pes 2008,nfs carbon,GoW,Test drive,lost regnum,silverfall,gta lcs vcs,free run,toca race driver,dungeon siedge,pilot academy,teken dr,street suprime,syphon filter dm,cakll of duty,rocky balboa,fight night round 3,socom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 No ja jsem nejdelší čas strávil určitě u NFS undergroun 2 (byla to moje první originálka a hra vubec a u tý sem ztrávil hodně času jinak určitě obě GTA , ssx, MTX a spusta dalších... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Naruto : Ultimate Ninja Hero Patapon The Simpsons Game Lego Star Wars 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Nejradeji mam Dark Mirror oba dva dily,a dnes se k nim zaradil GoW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.o.x.i Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 SBK 07 GOW Tiger Woods Juiced 2 Tomb Raider Anniversary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Tomb raider legend Tomb raider anniversary Gta lcs Gta vcs SWB rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 MOH Heroes 2, MTX Mototrax, Juiced 2, Flatout Head on, GOW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Mně nejvíc chytli asi naruto ultimate ninja heroes 1,2 a Final fantasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Když už to zase otevřel .. Tak GoW , GTA VCS / LCS , FF 7 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Me asi nejvic bavi SSX, NFS:carbon, MoH 1 a 2, a celkem WRC, GoW a re-volt (z ps1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 best games : Final fantasy VIII ,Naruto 1,2 a nakonec Tony hawk ,Tnt taky neni spatny:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 mě se líbilo 300 Marach to Glory k filmu 300 bitva uThermopyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 the godfather a loco roco sou dobry hry jinak taky tony hawk project 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 GoW, Ratchet and Clank Size Matters, Fifa Street2, Crash of the Titans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EL MARIACHI Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Mě asi nevíc chytnul God of War, Ghost recon, takken, def jam. Je sice víc her, co se mi líbilo, ale tyhle jsou asi nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Naruto: Ulitimate ninja heroes 1,2 :bash: Riger Racer SSX on tour :bash: GoW :bash: Smash Court Tennis 3 Burnout CZ RACE xD ( GW Nil3E and spol.) :bash: atd... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 GoW Juiced 2 Ace Combat X GTA CS Portable Flatout Driver 76 SSX Tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 no ja tet furt hraju test drive unlimited nebavi me tam zavody atd. ale bavi me kdyz si vemu moje lamborginy a rozjedu to na 300km/h a klickuju si mezi autama :D a kdyz predjizdim policajty tak slysim jen houk od houkacek a uz sem pryc :D nemaj na me sanci :D je to celkem psycho se takhle prohanet jak se kolem vas jen mihaj auta atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 me zadny hry teda NECHYTL>I<!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanx Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Nejradeji mam rychliky jako je Puzzle Quest, pinbally (Gottliebs collection). Paradni narez byl God of War. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 N+ , Ace combat X , NFS ... mám PSP asi len týždeň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Nejvic mě bavilo gta vice city stories a good of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.