Crix Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 FF VII: CC FTW!!! :D taky se mi líbil GoW, Tekken: Dark Ressurection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Momentalne jsem propadl FF Tactics, ale je to solidne tezka hra. FF VII : CC je takovy fan servis k FF 7, kdyby z ni vyskrtali par naprotych hovadin a la Genesis a nezmenili nektere dost zasadni sceny z FF VII, urcite bych to hodnotil tak 9/10, takhle musim rict, ze si zaslouzi max 7/10. PS > konec je povedenj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 SSX, Tony Hawk, God of War, GTA LCS aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Mě asi PES 6 a Uefa Euro 2008:Dje jich samozřejmě víc ale tyhle jsem hrál hodně moc dlouho:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 no určitě SSX on tour jo to good hra rozhodně doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 no ja jsem si až teď stáhnul a dohrál GOW a musim říct,že je asi nejlepší hra na PSP8) a jinak jsou taky dobrý GTA a Silent hill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Midnight Club 3 FlatOut "CZrace" :) Loco Roco Pokemoni :D "GBA hra prez emulator" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 burnout 2 díly bomberman a trochu free runing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 patapon, god of war, gta lcs, crash of the titans, n+, bomberman, nfs underground rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Tak PSP mam asi mesic a za tu dobu me chytla jen jedna jedina hra a sice Flatout :-) jinak me hry velmi zklamaly, asi jsem cekal mnohem vic klasickych adventur a opravdovych RPG her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelacicek Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Mě teda God of War a F1....škoda že není Assassins creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Mě Virtua tennis 3, Monster Hunter Portable 2G a taky obě GTAčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 monster hunter portable 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 pic me nejvic bavilo GOW, burnout legends a luxor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 me nejvic chytl def jam fighter for ny the takeower... a pak mozna i ten naruto jednicka dvojka se mi moc nepaci nemate tam zlepsovani schopnosti a hodnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 mě bavilo NFS Pro Street, GTA Vice City Stories, Flatout , Medal Of Honnor , Burnout , Driver , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 U mě to je nečekaně Tony H.P8,dál GoW,tedka SW:TFU,B-Boy...a nějaký ty strategie.Je toho víc,bych tu byl dlouho ....:spam::arrow: nebude :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 fifa street 2,pes2008.gta.vc,dungeon siege,tekken,fight night round 3 atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 :arrow:Juice 2 :arrow:God of War: Chains of Olympus :arrow:GTA:LCS :arrow:GTA:LCS :arrow:Naruto 1,2 :arrow:Call of Duty: Roads of Victory :arrow:Loco Roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 LOCO ROCO je nejlepsi hra na PSP kterou jsem kdy hral...potom medal of honor infrastructure multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xeroxcz Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 tekken je nejlepsi odreagovacka :) a kdyz je clovek nastvanej neni nic lepsiho nez namlatit zadek pandě 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 GoW ,Motorstorm ,Medievil ,NFS:Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nejvíc mě chytlo FLow,ani sem nevnímal čas okolo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Me nejvic bavi Fifa a Killzone po netu, Gods of War,Lego Indiana Jones :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiscal Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 mě teda Teken a flatout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.