Ungaro Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Věřím že většina z vás už o této chystané hře slyšela nebo četla. Pro ty kteří nemají ponětí o co jde, bližší informace ZDE Výrobci jsou velice sebevědomí, očekávají prodeje 3.000.0000ks. Věřím že to dokážou, s mým pořízeným kusem který dychtivě očekávám jich bude zbývat o něco míň. Očekávám od toho nový požitek ze hry, nové prvky ovládání a velké vtáhnutí do děje. Snad mě a všechny budoucí majitele této "pecky" nezklamou. Najde se zde vícero lidí kteří se na ni těší a budou si ji kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Já jsem o této hře četl hodně, ale stále mne nepřesvědčila, počkám jestli bude demoverze nebo jí koupím bazarově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hra bude určitě povedená, ale mezi kousky které musim mít patřit asi nebude každopádně zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Tak hru jsem viděl a hltal. Chvilku jsem to zkoušel hrát, ale vzhledem k tomu, že jsem x let zaměřený na PC tak na konzolich zatim ovladam jenom zavody aut, jsem to radši přenechal zkušenému kolegovi. Hra je to výborná. Některé scény (především ty se setsakramenstky rychlym akčnim dějem) jsem tam vůbec neočekával. Pokud vás hra zaujala podle informací, které jsou o ní známy, tak věřte, že nebudete zklamáni. Rád bych se rozepsal, ale nemůžu. Asi si budete muset počkat na recenzi v Levelu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Hru jsem taktez videl na vlastni oci v hratelne podobe a moc se na ni tesim , novy napad , zkratka je to neco uplne jineho nez dnesni tuctove akcni strilecky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nevypadá to špatně, ale není to jedna z těch her, co by mě nějak nadchla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 na tuhle hru se hodně těším..vypadá to dobře... a zítra vychází na PSN demo :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 zrovna jsem si zahrál demo a musím říct že tahle hra mě fakt okouzlila :love: konečně něco pořádnýho :love: fakt luxus ! :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Teda, zrovna jsem hrál demo (sice na xboxu, ale co už) a je to fakt hodně dobrý - jen doufám že v plný bude v dalších levelech víc na výběr cesty, demo mi přišlo dost "tunelový". Ale i tak bych si tím tunelem rád párkrát proběhl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ja jsem asi divnej, ale me to demo neokouzlilo;-) Spis bych si ty parkourove paradicky vychutnal pri pohledu ale Tomb Raider. A ta "tunelovost" je taky hodne zrejma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Metuj: Ja prave nechtel reagovat, protoze jsem si rikal, ze taky budu jedinej. :lol: Mne teda to demo taky prislo celkem o nicem... Proste jenom bezis a obcas skocis/odrazis se. Coz v podstate treba Ratchet and Clank dela taky, a lip, i kdyz je to uplne jiny zanr. Videl bych to na hru na jedno projiti a kterou bych si jako novou nekoupil. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ja jsem asi divnej, ale me to demo neokouzlilo;-) Spis bych si ty parkourove paradicky vychutnal pri pohledu ale Tomb Raider. A ta "tunelovost" je taky hodne zrejma. přesně já jsem to začal hrát udělal jsem tutorial a co dál nic mě nenapadalo pak jsem někam skočil a tam se se zasek nikam jinam jsem se nemohl dostat a je to takový suchý neim hodně mě toho tam scházelo a tak jsem to vypl a demo už asi nepustím :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Demo jsem projel celí a ten finish jak se chytnete toho vrtulníku a pak jak se vydíte v odraze toho mrakodrapu...to je parádní. Já kupuju určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Chlapi tady nejde o to ze je to takove fadni skakani tady jde o to ze se mate vcitit primo do role Faith a aby jste to videli vlastnima ocima. V tomhle je hra dost unikatni ale obavam se ze pozdeji poleze hodne do stereotypu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Miluju :love: xD... Ne je to prostě vynikající hra a jasná koupě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 IGN Video Review http://ps3.ign.com/dor/objects/949457/mirrors-edge/videos/MirrorsEdgeReviewV4.html V podstate rika zhruba stejne, co ja z dema... Porad se dela to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Jak nad tim tak premejslim... Mohla to bejt klidne PSN hra/xlive hra.. Na dlouho to asi nezabaví..hmm.. když vezmete poměr cena/výkon tak když si vezmete že za stejnou cenu je Battlefield: Bad Company nebo Metal Gear Solid 4 tak nevim nevim.. Asi si to pučím od nějakýho kámoše na tejden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 sem na nějaký lodi a střílí tam na mě nějakej maník když se kněmu dostanu tak ho vubec nejde sejmout a píše mi to že mam něco s nějakym assasinem to bude asi on je to myslim 7 část nevíte někdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Prva slovenska recenzia! http://www.hrajmobil.sk/sk/ps3/mirrors-edge cakam na komenty =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 tak právě jsem to dojel na normal(x360) a musím říct že to je super ... du na hard xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Zahral jsem si demo a vysledkem je ze uz cekam az mi dorazi plna hra :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nZ Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 aaaaaaaaaaaaa upe moc to hru chci :dload: proste Freerunem ziju jak v realu tak na PSP a konecne i na PC:pspgamer: na war-forum mas navod na hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 dohráno na všechny tři obtížnosti, zbývají jen trofeje za získání 35 a 50 hvězdiček v time trialu, a všechny timeruny...:D jinak hustá pařba.. EDIT: sakra jak je možná že mám najednou 2 hvězdičky v Time trialu?!? měl sem jich už 15 a nejednou jsou fuč... já se asi zbláznim to znova celý dělat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nZ Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 prosim pokud je to demo pro PC / PSP pls poslete odkazy na me PM .... dekuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 mam verzi pro PS 3 ... cas od casu se sekne uplne PS3 a musim ji restartovat .. mam stazeny patch a hra se stale sem tam nepravidelne zasekava .. myslite ze je to hrou nebo ze by zacala blbnout mechanika ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.