Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zdar tak jsem se taky rozhodl pro naky ten tunning vse jsem delal poprve tak berte ohledy:) bohuzel mi dosel sprej tak to je nekde vynechany a na tom levym casu kde neni to sklo mi to zacalo prskat jak dochazela barva a jsou tam naky maly kapky:( tak nevim jesli to mam znovu nastrikat nebo to tak nechat .Potrebuju hlavne poradit jak a co mam nastrikat na tu cast kde je to sklo.Misto tech diod tam pak dam maly neon tohle je provizorni zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Bombový akorát bych si tam misto toho skla dal spis dratenku bude ti to vic větrat a taky to pekne vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Bombový akorát bych si tam misto toho skla dal spis dratenku bude ti to vic větrat a taky to pekne vypada Asi mas pravdu sem to sklo tam dal zatim jen tak na lehko,ale potrebuju hlavne poradit co se zbytkem stim bilym vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 docela to jde ale určitě bych nikdy nepřestříkal HDD a jak říká ,,kopáč" místo skla něco co větrá BTW: čim jsi to přestříkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 proc ne hdd? tak ono šedivá bíla a modra by se mi moc nelibilo,co myslite kdybych si nastrikal houbicku a tou to lehce obarvil vsude kde je ta bíla? Edit: strikal jsem to Auto lakem barva královská modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 vypadá to good .... jen by sis měl víc pohrát s tím vybroušenim okna , jinak přestříkaná strana vypadá úžasně , jen bych se bál že se mi ta barva po čase odře a pak by to byl asi hnus ..... ale je to fajn :thumbup::thumbup::thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 No HDD pro to že to na něm nevypadá moc hezky a taky proto že to jakoby nepatří k xboxu a už bych to asi neprodal jak to vypadá ale jinak je to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 hh ten cernej a cervnej co ti de ze zadu to je napajeni k diodam ? :P ja si je tam taky chystam dat ale nechci to mit na trafo presne jako to mas ty... nevis jestli je jde nejak napajet z xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 jak jsem psal jsou tam zatim provizorni,zkousel jsem je pripojit normalne na konektor od Vetraku uvnitr Xboxe a fungovalo to kupodivu,zitra jdu pro neon tak ho na to skusim napichnout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Je to hustý, taky si to chci stříkat. Jenže když jsem kdysi stříkal auto sprejem case od PC, tak to sice vypadalo cool, ale časem se to odřelo. Tak otázka na někoho, kdo tomu rozumí, jest-li se to pak nemá stříknout ještě nějakým lakem nebo tak, aby to vydrželo. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mod_alesek Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 nevite cim nahradit torxe? (spešl šroubovak pro xbox) nemam ten malinkej torx na ty černy šroubečky co drží chlazení...až se dostanu pod to, planuju jeste jeden konektor pro "vga" (monitor) kterej umistim do xbox nad hdmi a av konektor ... podhle tohodle schema http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=596642 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 tak to nevim :X ja mam doma asi 5torxu ruznejch velikosti takze bezproblemu ale skus nejakej vetsi plochej sroubavak (ne krizovej), obcas to snim taky jde protoze se sekne o dve hrany ale bacha at nerozmrdas sroubek :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Je to hustý, taky si to chci stříkat. Jenže když jsem kdysi stříkal auto sprejem case od PC, tak to sice vypadalo cool, ale časem se to odřelo. Tak otázka na někoho, kdo tomu rozumí, jest-li se to pak nemá stříknout ještě nějakým lakem nebo tak, aby to vydrželo. Díkes Proc by se to melo loupat? tak Xbox ti stoji furt na miste a nicim o to nedres ne?:) cim drazzsi sprej tim lepsi zejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 vypadá to zajímavě, jen doufej, že ho nebudeš chtít časem prodávat .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 No ty díry jsi pěkně amatérsky vyřezal!....To je pěkný hnus!...Jinak ten zbytek v celku ujde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Snaha se cění ale takhle si zničit xbox .-) no nevim no :-) myslím, že v základu vypadal mnohem lépe, než ted "vytuněně". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Já asi koupím jen černej skin a hodím tam zelený neony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Me se to libi a myslim ze i jinym lidem taky akorat ty vyrezy jsem mohl udelat lepe no,a kdybych to chtel prodat koupim si http://www.playcentrum.cz/full-case-xcm-black-knight-xbox-360-391201.htm nebo http://www.playcentrum.cz/full-case-xcm-x-blue-xbox-360-439101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Bacha na to, ze je u toho psano pro konzole bez hdmi out! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Eshishi,koukam ze nejsem jedinej kdo nema "rovnou ruku" :lol: coto ma bejt ty plameny,to sis vystrihal do ctvrtky sablonu a pak si to podle toho "vysprejoval" ? :D A ty otvory s tim sklem-to neni vubec rovny,to at te ani nenapadne to nedokoncit xD Ja bejt tebou to prestrikam,plameny si z netu stahnu a nebo poradne nakreslim a u tech otvoru na ty okraje bych dal neco-budto nakou gumu a nebo plech a nebo neco co to zarovna,pac to mit doma tak bliju...jediny co mi prijde v poho sou neony ;) a poznamka-fotit s bleskem radsi ne ;) dost to kazi odstin ty barvy,radsi si pockej na dalsi den a fot to hezky na denim svetle :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Eshishi,koukam ze nejsem jedinej kdo nema "rovnou ruku" :lol: coto ma bejt ty plameny,to sis vystrihal do ctvrtky sablonu a pak si to podle toho "vysprejoval" ? :D A ty otvory s tim sklem-to neni vubec rovny,to at te ani nenapadne to nedokoncit xD Ja bejt tebou to prestrikam,plameny si z netu stahnu a nebo poradne nakreslim a u tech otvoru na ty okraje bych dal neco-budto nakou gumu a nebo plech a nebo neco co to zarovna,pac to mit doma tak bliju...jediny co mi prijde v poho sou neony ;) a poznamka-fotit s bleskem radsi ne ;) dost to kazi odstin ty barvy,radsi si pockej na dalsi den a fot to hezky na denim svetle :cheesygrin: eshishi:D mam to zatim provizorne,sem nikde nesehnal lupenkovou pilu tak sem to rezal mini flexou a tom se to dela dost blne hlavne kdyz jsem to rekal tak se ten plast tavil,potom to prestrikam a udelam tam naky logo misto plamenu.btw: kde sehnat tu gumu? sem to nikde jeste nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 no jako tou gumou sem myslel proste nakou gumovou listu,neco takovyho :lol: ten plast se tavil?:lol: kamo to videt asi bych chcipal smichy :lol: :D logo misto plamenu? pokud to budes delat bez sablony tak to radsi ani nechci videt :lol: Ale abych porad jenom nekritizoval asi si taky neco udelam na xko...smejvatelnejma barvama:lol: teda esli sou :D EDIT: trosku sem necumel kam postuju a seknul sem se o panel u mozzily takze ten prispevek puvodni asi vypada pro ty co nerefreshovali jako slusnej haluz:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Vypadá to pěkně až na ty nesouměrné výřezy..sry ale ten plate ze sklem vypadá hrozně..A sdílím názor že xbox vypadá lépe v základu až na ledky a neony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deedee34 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Nevíte jestli se u nás dá sehnat nějakej průhlednej kryt mechaniky? (viz foto) A přidávám fotky jednoho zajímavýho tuningu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.