mladej Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 moje Logitech G9 Laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 ja už 2 roky používám tuto myš http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48113 ale blbne ji celou dobu pravy tlačitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Nicco moc žihadlo ta tvá myš není.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Ja mám logitech g5 , hrajem bf2 ( zachvílu budem Captain :bash: ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raydeeen Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Jedu s G9 .. s klávesnicí G15 je to super.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 obyčejná Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 tak já jí kupoval narychlo ale zatim slouzi parim s ni CS 1.6 a pod. je lehka a vcelku rychla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Nevím ale už jí mám skoro pět let a hraje se mi sní skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 obyčejná Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 8) Kočička si sní rozumí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tak já jí kupoval narychlo ale zatim slouzi parim s ni CS 1.6 a pod. je lehka a vcelku rychla tudle sem měl (mám) k notesu (akorát už ji nepoužívám) ale je pravda že na cenu a značku je to myš celkem v cajku :) myš je dle mého :ok: žádný zázrak , lae za tu cenu žádnej shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 a4tech K5-52D výborná myška =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 a4tech K5-52D výborná myška =) mám uplně stejnou a nemůžu si jí vynachválit uplne bomová (mám jí od vánoc) jenom skoda ze ten roller neni delsi ale coz poridil jsem usb prodluzovacku(byla u wifi USB sítove karty) a uplne v poho u stolniho pc jenom doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Logitech G5 .. Hrával som CoD4 , celkom pro :P , ale teraz mám konzole , takže .. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 klasika G500 a G19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 klasika G500 a G19 G500 není klasika:) g5 je klasika :roll: g19 taky pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 u mě je klasika G500 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 u mě je klasika G500 :-D hej ale asi si ji pořídím. Nechápu když je novější a má cosi lepšího, že je o 200Kč nebo tak nějak levnější xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 GM-M6580 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Razer Deathadder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Razer Deathadder mám tu samou..... výborná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jury1114 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 já mam tuto a jsem s ní spokojen http://originalky.cz/store/goods-15776-201-microsoft-wireless-notebook-laser-mouse-6000-usb-pc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Logitech G5 a stále dobře slouží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Dlouho jsem vybiral, ale tahle vyhrala..vzhledem k moji vetsi tlapce je perfektni. Mel jsem WoW Steelseeries, ale velikosti a pouzitelnosti i v jinych hrach nez WoW byla znacne nevyhovujici.. Jeste se mi libila Roccat Cone, ale toto bylo perfektni v nastaveni velikosti... Jen kdyby ten soft byl vychytanější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Tahle myš je k nezaplacení. Není teda dvakrát ergonomická :), ale jsem s ní nad míru spokojen. (poze pro uživatele MACu :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Tahle myš je k nezaplacení. Není teda dvakrát ergonomická :), ale jsem s ní nad míru spokojen. (poze pro uživatele MACu :lol: ) NEJEN pro uživatele MACU. Už se dá narvat i na PC. Jinak ssry za offtopic, ale nemohl jsem odolat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.