Xmatrix Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 mohli by jsme tady psat nove infa ohledne nove vlny banu na xbox 360 kdo ho dostal atd http://gamer.blorge.com/2008/11/11/microsoft-bans-thousands-of-xbox-360-accounts/ to je prvni odkaz na info mam ho od amber informace s tiscali jenomze pry tem kteri hrali GOW 2 pred datem vydani a pak se pripojili se svym gametragem s kterym hrali ten Gow2 tak prej zjisti ze to hrali predcasne tak pry budou okamzite zabanovani psali to na tiscali ze to pry rikal Epic presny prepis s tiscali: Všichni, kdo mají Gears of War 2 ve svém gamertagu předčasně, budou zabanováni z Xbox Live, vyhrožuje Epic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Tjn,takovyhle velky a ocekavany parby si budou asi hlidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 pry uz to zacalo takze bude hodne lidi s banem a pokud sem pochopil to co tam psali tak ho bannou i fyzicky a dotaz hral jsem Gow 2 driv nes vysel a jeste jsem se nepripojoval na llive mam si vytvorit novy gametrag na livu nebo nejlepe formatovat disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š@fry Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Bych se chtěl zeptat,stáhnul sem si mirrors edge,napsalo mi to bad kreon,ale vypílil sem to,,spustil jestli to jde,,nemám ani bod v gamescore ani achievement,ale v profilu už mám napsaný mirrors edge,,dostanu ban?nebo pokud si to chci zahrát,tak mám hrát na jinym profilu a ten pak smazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 A dobře vám tak .... :P Nevím co vám braní vypojit siťak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 až na to že ti vypojit sítak nepomuže to tam zustane zapsaný a ban dostaneš stejně nej je hrát na jiným učtu a jak tak koukám tak mě to čeká taky ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Tak vypojte sitak,a az to vyjde,tak ho zas pripojte,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Mozna by bylo dobré taky počkat než hra vyjde...:dozey: To se vám krutě nevyplatilo,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 malo ktery znas hraje nejakou hru ktera vysla driv a je pritom pripojeny na net... myslim si ze to bude fungovat tak ze oni si ten gow pohlidali a vymysleli neco na overovani achivmentu zas neni takovy problem vytvorit program ktery ti proveri profil... mimochodem vcera jsem si delal novy profil na livu tzn bez achivmentu bez bodu a nic se nedelo a to jsem napriklad hral Fallout 3 skoro mesic pred vydanim gow jsem nestihnul(kvuli RRoD ktery se mi objevil po asi dvou hodinovem hrani falloutu) ale spolubydlici si ted bude taky delat novy profil a ten hral gow hned jak se objevil na netu takze podam info jetsli bude stacit jenom novy profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 omg proč tu furt dokola řešíte to samé, bylo to i před půl rokem i před rokem....a pořád to samé ban ban ban, no a co, kdo si nedá bacha dostane a naopak...LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts