Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

mohli by jsme tady psat nove infa ohledne nove vlny banu na xbox 360 kdo ho dostal atd

http://gamer.blorge.com/2008/11/11/microsoft-bans-thousands-of-xbox-360-accounts/

to je prvni odkaz na info mam ho od amber

informace s tiscali

jenomze pry tem kteri hrali GOW 2 pred datem vydani a pak se pripojili se svym gametragem s kterym hrali ten Gow2 tak prej zjisti ze to hrali predcasne tak pry budou okamzite zabanovani psali to na tiscali ze to pry rikal Epic

presny prepis s tiscali:

Všichni, kdo mají Gears of War 2 ve svém gamertagu předčasně, budou zabanováni z Xbox Live, vyhrožuje Epic.

Odesláno

malo ktery znas hraje nejakou hru ktera vysla driv a je pritom pripojeny na net... myslim si ze to bude fungovat tak ze oni si ten gow pohlidali a vymysleli neco na overovani achivmentu zas neni takovy problem vytvorit program ktery ti proveri profil...

mimochodem vcera jsem si delal novy profil na livu tzn bez achivmentu bez bodu a nic se nedelo a to jsem napriklad hral Fallout 3 skoro mesic pred vydanim gow jsem nestihnul(kvuli RRoD ktery se mi objevil po asi dvou hodinovem hrani falloutu) ale spolubydlici si ted bude taky delat novy profil a ten hral gow hned jak se objevil na netu takze podam info jetsli bude stacit jenom novy profil

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu