Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

co si přejete k Vánocům?

N1cCo

Recommended Posts

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já už notebook dostal předem, protože jsem na internátě, takže už toho moc nedostanu. Já si hlavně přeju, abych dodělal střední, protože výběrovka je docela záhul :P jinak si ani nemám moc co přát. snad jen nějakej externí hdd na stažený filmy a tak...v pc je krutě málo místa....ale hlavně ta škola

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja si preju aby zemreli vsichni lidi a i mimozemstani ale to se nestane :(

takze si z svoje prachy asi neco koupim,ale jelikoz mam skoro vsechno co chci tak mozna nakej ntbk ale nakej slabsi,rozhodne zadny delo :cheesygrin: a jinak si nadelim ale az po vanocich auto :-) a nebo si koupim night club....:lol:

Odkaz ke komentáři

Mno přeju si hlavně, aby byl klid.. V rodině, ve vztahu atp.. Chci, aby byla moje holka šťastná a aby byli moji kamarádi a známí zdraví a nejezdili na silnicích jako prasata.

Koukám, že to tady většina z vás bere moc materialisticky.. Ale chápu to :) Já když jsem byl menší tak jsem vždycky chtěl na Vánoce lego atp. :) Teď je ale jiná doba a děcka ve věku, kdy já jsem chtěl stavebnici za dvě tisícovky přejí iPhone či další výrobky od těchto fašistů..

Kdybych se na to díval z pohledu rodiče, moc nadšený bych nebyl.. Tak se alespon snažte, ať na vás můžou být vaši rodiče hrdí.

Velký dárek je už vlastně to, že se člověk narodí, je relativně zdravý, má co jíst, kde bydlet atp.. Ale enchci tu psát eseje.. Jen že teď se učím žít sám, snažím se utáhnout rozpočet atp.. A není to žádná sranda :)

Odkaz ke komentáři

premyslim ze prodam psp a pridam si nejakou korunu a poridim si xbox a nebo rovnou ps3 uvidime podle penez a jinak abych neco dostal od nasich? no mozna nejakou malickost externi hadr nebo nejake kvalitni sluchatka taky sem premyslel o iPhonu ze bych si doplatil nebo tak no jeste uvidim kazdopadne to bude zajimavy a sem i zvedavy jestli me rodice prekvapi a daji mi alespon neco uzitecnyho misto kravin ktere nechci :D no uvidime :D ale jinak je mi o uplne fuk

Odkaz ke komentáři

Ja si přeju abych další rok přežil ve zdraví a aby se mi dařilo ve škole,aby byla celá má rodina zdravá...a to mě stačí....;)

EDIT: ....Aby se vrátil Typek :cry:

Typek se sem prijde podivat na Vanoce nebo na Silvestra, ted nevim

zeptam se a zitra napisu....

Odkaz ke komentáři

já bych si přál vánoce jak maj být s rodinou se stromkem spolecnou veceri a treba i nijaky ty darky ale bohuzel se nedockam ani jednoho:-( protoze rodice sou rozvedeni tata se chce ko konce roku odstehovat a jeste sou v dluzich takze ja ocekavam moje nejhorsi vanoce v zivote tak snad bude alepon silvestr kterej obracene cekam jako nejlepsi co sem kdy zazil tak uvidime no

Odkaz ke komentáři

Autorádio do auta by mi udělalo radost ...

A já myslel že chceš autorádio do obýváku :) j/k...

Jinak já to mám pořešený tak, že rodiče mi koupí buď hadry který si na Zličíně pár týdnů před Vánocema vyberu nebo přímo dají nějakou cash ať si s tím dělám co chci... moc peněz to není, ale to mi vůbec nevadí, nebyl jsem vychován k tomu aby byly Vánoce nějak extra štědrý... a myslím si že to je správný, nechtěl bych být v kůži rodiče po kterém dítě chce třeba notec ;) ale ofc záleží na výplatě...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu