Marr Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Dobrý známky ve škole :),který mi pak pomůžou na střední školu :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 naruto rise of a ninja,far cry 2,gta iv a fallout vse krom naruta ve sberatelsky edici na xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 já už notebook dostal předem, protože jsem na internátě, takže už toho moc nedostanu. Já si hlavně přeju, abych dodělal střední, protože výběrovka je docela záhul :P jinak si ani nemám moc co přát. snad jen nějakej externí hdd na stažený filmy a tak...v pc je krutě málo místa....ale hlavně ta škola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Sám sem zvědavej co dostanu .... snad ňáký klávesy a boty a vázko na SNB (možná i novej SNB :) )... no nechám se představit.... a doufam že taky ňáký chechtáky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja si preju, aby lidi nebyli takovi dementi. Presne kamo, pod tohle se podepisuju..stastny a vesely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crix Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Já to vidim na X360... to bude za moje peníze, ale pod stromeček si ho dám. Od ostatních asi nějakou pěknou hru (třeba Fable 2, ať ode mě mají dva měsíce pokoj) nebo peníze na flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Kdyz pominu takove ty kecy, ze si preju dobre znamky, prulez do dalsiho rocniku, dobre vztahy etc.. .. a prejdu k vecne zalezitosti .. .. tak si asi nadelim novej externi HDD, jelikoz zase dostanu velke kulove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja si přeju abych další rok přežil ve zdraví a aby se mi dařilo ve škole,aby byla celá má rodina zdravá...a to mě stačí....;) EDIT: ....Aby se vrátil Typek :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 ja si preju aby zemreli vsichni lidi a i mimozemstani ale to se nestane :( takze si z svoje prachy asi neco koupim,ale jelikoz mam skoro vsechno co chci tak mozna nakej ntbk ale nakej slabsi,rozhodne zadny delo :cheesygrin: a jinak si nadelim ale az po vanocich auto :-) a nebo si koupim night club....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Konec finanční krize v USA? Prosíííím A k dárkům... Oblečení, sluchátka domácí, předplatné Filteru, ...* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 :love: pěknou holku která by mi udělala dobře kdy se mi zlíbí... skutečnost: Chtělo by to do rodiny novou tv, metrovou full hd, když se podaří tak ještě nějakou tu gamesu k PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 ja bych chel novou grfarnu a ram a pak jeste mozna xbox 360 uz totiz neni tak drahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Tak já dostanu nějáký drobný a za ty už jen HTC Touch HD :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 No ja bych chtel nejaky original gamesy pro NDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Chtěl bych to autíčko co sem minulej rok viděl vy výloze a maminka mi slibovala že ho Ježíšek přinese.............dyž už to nepřineseš tak nenut mámu aby mi lhala že mi to dáš....takže to je asi všecko....děkuju ti Ježíšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Mno přeju si hlavně, aby byl klid.. V rodině, ve vztahu atp.. Chci, aby byla moje holka šťastná a aby byli moji kamarádi a známí zdraví a nejezdili na silnicích jako prasata. Koukám, že to tady většina z vás bere moc materialisticky.. Ale chápu to :) Já když jsem byl menší tak jsem vždycky chtěl na Vánoce lego atp. :) Teď je ale jiná doba a děcka ve věku, kdy já jsem chtěl stavebnici za dvě tisícovky přejí iPhone či další výrobky od těchto fašistů.. Kdybych se na to díval z pohledu rodiče, moc nadšený bych nebyl.. Tak se alespon snažte, ať na vás můžou být vaši rodiče hrdí. Velký dárek je už vlastně to, že se člověk narodí, je relativně zdravý, má co jíst, kde bydlet atp.. Ale enchci tu psát eseje.. Jen že teď se učím žít sám, snažím se utáhnout rozpočet atp.. A není to žádná sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 ja bych chtel xbox 360 ale to zalezi na znamkach ve skole:cry: takze se musim snazit:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 premyslim ze prodam psp a pridam si nejakou korunu a poridim si xbox a nebo rovnou ps3 uvidime podle penez a jinak abych neco dostal od nasich? no mozna nejakou malickost externi hadr nebo nejake kvalitni sluchatka taky sem premyslel o iPhonu ze bych si doplatil nebo tak no jeste uvidim kazdopadne to bude zajimavy a sem i zvedavy jestli me rodice prekvapi a daji mi alespon neco uzitecnyho misto kravin ktere nechci :D no uvidime :D ale jinak je mi o uplne fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Ja si přeju abych další rok přežil ve zdraví a aby se mi dařilo ve škole,aby byla celá má rodina zdravá...a to mě stačí....;)EDIT: ....Aby se vrátil Typek :cry: Typek se sem prijde podivat na Vanoce nebo na Silvestra, ted nevimzeptam se a zitra napisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 já bych si přál vánoce jak maj být s rodinou se stromkem spolecnou veceri a treba i nijaky ty darky ale bohuzel se nedockam ani jednoho:-( protoze rodice sou rozvedeni tata se chce ko konce roku odstehovat a jeste sou v dluzich takze ja ocekavam moje nejhorsi vanoce v zivote tak snad bude alepon silvestr kterej obracene cekam jako nejlepsi co sem kdy zazil tak uvidime no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Tak já dostanu nějáký drobný a za ty už jen HTC Touch HD :wohow: Doufám, že chudák nepoletí po měsíci z baráku jak Diamond :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Autorádio do auta by mi udělalo radost ... A já myslel že chceš autorádio do obýváku :) j/k... Jinak já to mám pořešený tak, že rodiče mi koupí buď hadry který si na Zličíně pár týdnů před Vánocema vyberu nebo přímo dají nějakou cash ať si s tím dělám co chci... moc peněz to není, ale to mi vůbec nevadí, nebyl jsem vychován k tomu aby byly Vánoce nějak extra štědrý... a myslím si že to je správný, nechtěl bych být v kůži rodiče po kterém dítě chce třeba notec ;) ale ofc záleží na výplatě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Ale jinak si pod stromeček nadělím asi ještě nějakou hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 nvm jak vy alen já se hlavně těšim na dobrý jídlo a hlavně rodinnou pohodu :)a to je myslim to nejduležitější vánoce nejsou jen o dárkách :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarjuu Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Přál bych si, abych dokázal sníst ještě víc salátu a řízků než minulý rok. Plán je následující. Štědrovečerní večeře > Možná nějaké překvapení > Další porce jídla > Pohádky. :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.