parak Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Lidi, co tu resite ? Budte radi, ze mate co jist a co pit. Ze mate byt s topenim a nemrznete nekde pod mostem. A nejlepsi darek k Vanocum bude ten, ze toto bude i nadále přetrvávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Já si přeju abych měl co koupit rodičům tzn. že nemám prachy a přeju si je abych jim mohl něco koupit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Já si přeju mít flashnutý psp :cheesygrin: Ale dneska mi to udělá Dutch, takže mám Ježíška už dneska!!!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Všichni se přejete jen věcné dárky ,až na pár výjimek ,ale sou to jenom věci nic víc nic míň. To já sem si koupil ,pro mě a pro přítelkyni zájezd na 28 dní do Egypta ,možná nebudu mít nejnovější elektroniku ,ale budu mít šťastnou holku a to mi stačí. Ještě ,abych nezapomněl ,přeji všem na tomto fórum příjemné a bezstarostné svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 no ja se snad rozbrecim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 no to já chci PS3 a PSP oboje na 100% dostanu (dneska to dem koupit) + jeste naky hry na to a ty taky dostanu takze sem stastnej na 250% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 xko :) nejlíp premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Jó, já bych si toho přál... plnoplátovou zbroj... no, snad dostanu takový ty kožený boty do špičky, co byly v módě v období gotiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Jó, já bych si toho přál... plnoplátovou zbroj... no, snad dostanu takový ty kožený boty do špičky, co byly v módě v období gotiky. chodis na LARPy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Mno já bych chtěl Televizi a eště někoho kdo by byl ochotnej vyměnit Svuj X360 za moje PSP. Snad se splní oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 no ja se snad rozbrecim.... no Woko ted musim rict ze s tebou plne souhlasim co tady ctu tak opravdu nektery veci co tu ctu mi pripadaj fakt de........ nektere sou fakt prvotridni kraviny co sem tu precetl "ja si preju aby zacaly byt lidi na foru normalni a chovaly se jako vetsina tady normalnich lidi" konec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Já si přeju Iphona 3G:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Preju si aby se meli vsichni na svete radi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 preju si abych mohl kazdej den vstavat okolo 11.....to vstavani me zabiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 kartu do PSP,MTB(jenom tak že bych si to přál,ale nebudu mít :D) a to yb možná stačilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 A eště unban na Chatbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 chodis na LARPy? Na LARPy né, dělám historickej šerm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 ja si preju novy ponozky a svetr ale uz je trosku po vanocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Já si přeju nové pc za 10 000,- se skromným vybavením alespoň, že bude rychlejší než to stávajcí a k tomu nokiu n95i.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Přeju si,...... spousty elektroniky, her, jednu - možná dvě děvky a alkohol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Přeju si,...... spousty elektroniky, her, jednu - možná dvě děvky a alkohol :Dv pohode...my chapem ze si trochu pozadu a jeste ti nedoslo ze je kveten a pristi vanoce budou az za pul roku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 LOL :lol: Tenhle topic žije celej rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 sory za OT: ale kdyz nejsou vanoce tak uz tady nepiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 sory za OT: ale kdyz nejsou vanoce tak uz tady nepiste... Tak ať to tu moderátoři locknout............... Já si přejinějakou consoli,buď ps3 nebo xko:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.