Exlife Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 5.50 M33-6 neni, ale je 5.50 Gen..... jinak to muzes updatenout rovnou z 4.01 M33 dost podstatná chyba M33 5.00-6 existuje jak jinak bych ho měl na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 dost podstatná chyba M33 5.00-6 existuje jak jinak bych ho měl na psp 5.50 M33-6 neni, ale je 5.50 Gen..... jinak to muzes updatenout rovnou z 4.01 M33 Vidis ten rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jak probíhá samotné update z 4.01 na 5.00. Běží to samo, nebo se musí něco při instalaci nastavovat atd...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jak probíhá samotné update z 4.01 na 5.00. Běží to samo, nebo se musí něco při instalaci nastavovat atd...? Prostě stáhneš eboot, ten dáš do ms0:/PSP/GAME/UPDATE v menu PSP spustíš, potvrdíš a pak se to už instaluje samo ... A nebo jestli máš připojení na internet, tak v settings můžeš dát rovnou update //EDIT: Já pochopil, že má CFW :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 A nebo jestli máš připojení na internet' date=' tak v settings můžeš dát rovnou update[/quote']Tak to asi nemuze, protoze by se mu to hodilo na 6.00 :roll: .. to by ti teda podekoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Prostě stáhneš eboot' date=' ten dáš do ms0:/PSP/GAME/UPDATE v menu PSP spustíš, potvrdíš a pak se to už instaluje samo ...A nebo jestli máš připojení na internet, tak v settings můžeš dát rovnou update //EDIT: Já pochopil, že má CFW :oops:[/quote'] Už to tam mám. Dík. Měl jsem jen strach, abych něco neposral. Dal jsem to postupně na 5.50 GEN B2 M33. Pak jsem ještě dal češtinu do recovery menu a zdá se že to všechno funguje. Akorát mě zaskočilo, že mi zmizelo VSH menu po stisknutí "select" ale pak jsem v recovery menu našel jeho aktivaci, takže to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Přidáno info o FW 6.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavik Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Prosím jak se dá downdate psp 3004 z 6.10 na treba 4.05 nebo na 5.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 NEDÁ ! za blbost se platí, užij si UMD hry nebo dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavik Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Prosím a jaký nejvyšší update lze dat na psp 3004 zatim tam mam 5.55 a nelze hrát online MOTOR STORM ARCTIC EDGE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 6.10 ..... kdyz te bavi hrat originalky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumec Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 6.10 ..... kdyz te bavi hrat originalky... cus nejakj novejsi FW nez 5.50GEN D2 aby sli hrat isa bude?protoze treba sturmovik mi nejde:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 jezis jak se ti to povedlo ? dyt sturmovnik de hrat uz i na 5.03 GEN-B... stahni si patchlou verzi a presvedc se, ze nemas OFW 5.50... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 6.10 ..... kdyz te bavi hrat originalky... Kazdej neni pirat.....a kdyby to tak bylo tak kde by ted psp scena byla:?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Kazdej neni pirat.....a kdyby to tak bylo tak kde by ted psp scena byla:?:D Kazdej neni milionar... .. a kdyby to tak bylo, tak kde by byla ekonomika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nj ale na kupovani originalek opravdu nemuis bejt milionar :) Ja jich mam hafo, jak na PS3 tak na PSP a porad kupuju dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Hoši jak je nový firmare tak na tom nejdou hrát stažené hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 na žádnym OFW nejdou hrát stažený hry :roll: jinak nejnovejsi je 6.10 (btw je to ve jmene topicu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nj ale na kupovani originalek opravdu nemuis bejt milionar :) Ja jich mam hafo, jak na PS3 tak na PSP a porad kupuju dalsi. Nechci zde polemizovat nad tvym kapesnym nebo nad obtiznosti tve skoly.. Ale ja kapesne nedostavam a makat stiham jen o prazdninach a nekradu - a pro ty vydelane penize mam rozhodne lepsi vyuziti, nez za to nakoupit par origo her... Az budu pracovat a budu mit plat 70k (:lol:), tak si origa kupovat budu.. kdybych si je nekupoval v takove situaci, bylo by mi to i trapne - ale ted vazne ne. Hoši jak je nový firmare tak na tom nejdou hrát stažené hry ? Na zadnem origo fw nejdou stazene iso/cso hry, ani hb programy (pokud nepocitame =<1.50.. ) VV primator: no, tak to bude tim.. Kdybych pracoval, nemel hypoteku aj. zatizeni (proste byt/u rodicu + neco nazbyt.. tak bych si klidne ty hry take kupoval.. ostatne, pokud mas vse, co chces, tak proc si to nedoprat.. ale u studentu je to tak, jak pisu vyse - normalni student proste na to nema). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 no ver mi ze kapesny nedostavam uz nejakej ten patek :lol: A skolu mam nastesti (uf) uz za sebou. Ale je fakt ze hry sou u nas nejdrazsi. Ale zase se daj sehnat levne bazarove nebo vymenama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 kua primator,ty tvoje prispevky me nekdy pripadaj dementni...ty musis psat fakt vsude...ve vetsine pripadu si za dementa ty...kdyz mas prachy,kupuj origo...tvoje vec,nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 skvely, tvuj prispevek ma hodnotu asi jako ptaci trus na skle auta. Tohle je forum pokud sis nevsim a tady se diskutuje tim ze se vkladaj prispevky, promin ze vkladam prispevek :roll: Vis na takovej PlayStation3 si originalky kupovat musis, ten flashnout nejde, tak by me zajimalo jak bys to resil teda :D Jj budu si kupovat originalky - zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 tady se diskutuje o PSP ne o PS3 kindere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Vis na takovej PlayStation3 si originalky kupovat musis, ten flashnout nejde, tak by me zajimalo jak bys to resil teda :D kdyby nesel flashnout, tak bych si ho nekupoval :roll: jinak k vasi diskuzi, tohle forum je o konzolich, takze jestli to chcete resit, tak v soukromej konverzaci, nebo v chatboxi nebu vsude jinde, hlavne ne tady... dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 tady se diskutuje o PSP ne o PS3 kindere Tak teds mi to natrel. Odhaduju te mezi 12-13 rok. Vis, tohle je topic o ofic. FW tak by se tu o originalkach nemelo diskutovat vubec, ja to uved jako priklad. Ale tvuj detsky mozecek to asi jeste nechape. 2TypanCZ: PS3 flashnout nejde, to snad vim. Tak si ho nekupuj kdych nechces, ve 14 bys na nej a na hry tezko mel penize :D Tady ho ma dost lidi a dost lidi ho chce vymenit za svuj Xbox 360 kterej flashnout de, zvlastni. Vis proc...? ;) Zvlastni ze kdyz nekdo napise ze si kupuje originalky tak se na nej vsichni sesypou jak hejno much :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.