Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 354
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Jak probíhá samotné update z 4.01 na 5.00. Běží to samo, nebo se musí něco při instalaci nastavovat atd...?

Prostě stáhneš eboot, ten dáš do ms0:/PSP/GAME/UPDATE v menu PSP spustíš, potvrdíš a pak se to už instaluje samo ...

A nebo jestli máš připojení na internet, tak v settings můžeš dát rovnou update

//EDIT: Já pochopil, že má CFW :oops:

Odesláno
Prostě stáhneš eboot' date=' ten dáš do ms0:/PSP/GAME/UPDATE v menu PSP spustíš, potvrdíš a pak se to už instaluje samo ...

A nebo jestli máš připojení na internet, tak v settings můžeš dát rovnou update

//EDIT: Já pochopil, že má CFW :oops:[/quote']

Už to tam mám. Dík. Měl jsem jen strach, abych něco neposral. Dal jsem to postupně na 5.50 GEN B2 M33. Pak jsem ještě dal češtinu do recovery menu a zdá se že to všechno funguje. Akorát mě zaskočilo, že mi zmizelo VSH menu po stisknutí "select" ale pak jsem v recovery menu našel jeho aktivaci, takže to je dobrý.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno
nj ale na kupovani originalek opravdu nemuis bejt milionar :) Ja jich mam hafo, jak na PS3 tak na PSP a porad kupuju dalsi.

Nechci zde polemizovat nad tvym kapesnym nebo nad obtiznosti tve skoly.. Ale ja kapesne nedostavam a makat stiham jen o prazdninach a nekradu - a pro ty vydelane penize mam rozhodne lepsi vyuziti, nez za to nakoupit par origo her...

Az budu pracovat a budu mit plat 70k (:lol:), tak si origa kupovat budu.. kdybych si je nekupoval v takove situaci, bylo by mi to i trapne - ale ted vazne ne.

Hoši jak je nový firmare tak na tom nejdou hrát stažené hry ?

Na zadnem origo fw nejdou stazene iso/cso hry, ani hb programy (pokud nepocitame =<1.50.. )

VV primator: no, tak to bude tim.. Kdybych pracoval, nemel hypoteku aj. zatizeni (proste byt/u rodicu + neco nazbyt.. tak bych si klidne ty hry take kupoval.. ostatne, pokud mas vse, co chces, tak proc si to nedoprat.. ale u studentu je to tak, jak pisu vyse - normalni student proste na to nema).

Odesláno

skvely, tvuj prispevek ma hodnotu asi jako ptaci trus na skle auta. Tohle je forum pokud sis nevsim a tady se diskutuje tim ze se vkladaj prispevky, promin ze vkladam prispevek :roll:

Vis na takovej PlayStation3 si originalky kupovat musis, ten flashnout nejde, tak by me zajimalo jak bys to resil teda :D

Jj budu si kupovat originalky - zdar!

Odesláno
Vis na takovej PlayStation3 si originalky kupovat musis, ten flashnout nejde, tak by me zajimalo jak bys to resil teda :D

kdyby nesel flashnout, tak bych si ho nekupoval :roll:

jinak k vasi diskuzi, tohle forum je o konzolich, takze jestli to chcete resit, tak v soukromej konverzaci, nebo v chatboxi nebu vsude jinde, hlavne ne tady... dik :)

Odesláno
tady se diskutuje o PSP ne o PS3 kindere

Tak teds mi to natrel. Odhaduju te mezi 12-13 rok. Vis, tohle je topic o ofic. FW tak by se tu o originalkach nemelo diskutovat vubec, ja to uved jako priklad. Ale tvuj detsky mozecek to asi jeste nechape.

2TypanCZ: PS3 flashnout nejde, to snad vim. Tak si ho nekupuj kdych nechces, ve 14 bys na nej a na hry tezko mel penize :D Tady ho ma dost lidi a dost lidi ho chce vymenit za svuj Xbox 360 kterej flashnout de, zvlastni. Vis proc...? ;)

Zvlastni ze kdyz nekdo napise ze si kupuje originalky tak se na nej vsichni sesypou jak hejno much :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu