Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Yakuza 3 (Ryuu Ga Gotoku 3)


.Den

Recommended Posts

Tesite se nekdo na tuhle vec? ^^

Zrovna hraju jednicku na PS2 a je to docela zajimave... A dvojka dostala skvele hodnoceni. Na PS3 jiz (zatim pouze v Japonsku...) vyslo neco jako 0 (Yakuza: Kenzan, odehrava se ve stredovekem Japonsku) a ve 2009. ma vyjit prave nova Yakuza 3...

Na JP Store je ted ke stazeni teaser, vypada velice zajimave.

Drive tam byly i dve demoverze Kenzanu, ale bohuzel se jiz nedaji stahnout.

http://ryu-ga-gotoku.com/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja chci ta dema Kenzanu x_x Jen kde je splasit...

Chtelo by to nejak vic informaci hlavne, v podstate krome toho noveho teaseru o te hre nic nevim. :( Ale vypada to alespon na paradni grafiku, rezii a kdyz se na to nevykaslou, tak i hudbu... Vic z toho poznat opravdu nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stahni ten teaser na trojku. ;) Nejdriv jsem si myslel, ze je to chaby CGI, az po chvili mi doslo, ze ty ksichty jsou fakt v herni grafice. ;)

Ale o tu nejde, at je to treba jak Tetris... Jen at je to dobry a hlavne se dostane do Evropy/Ameriky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

He, diky, to vypada paradne! ^^ Koukam, ze porad ty same ulice jako v jednicce.

Ale Okinawa vypada skvele... A i existujici znacky a obchody tam vubec neprekazeji. ♪ Don-don-don-donki~ Donkiho~te ♪ :cheesygrin:

Na konci pisou vydani na jare...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
... tak si to necham poslat z JP.

Jdu do toho s Tebou;-) Oba prvni dily byly moje nejoblibenejsi hry na PS2. Z trojky jsem mel nejrdiv trochu starch, protoze prvni trailer naznacoval, ze by mela byt ze stredovekeho Japonska, ale nastesti to neni tak uplne pravda a plnohodnotna trojka bude dejove navazovat. Uz se tesim na baleni gejsi v nevestinci:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bohuzel anglictina v tom urcite nebude...myslim v japonske verzi. Ale prave ten nulty dil bych si zahral jeste radsi, vypada skvele (nejlepe hodnocena PS3 hra, kdyz to vyslo a meli dokonce i specialni PS3 bundle s Yakuza: Kenzan!).

PS: Ty zenske v nevestincich nejsou geishi. ;) A pokud narazis na Yakuza 3, tak to nejspis myslis kluby... Nehorazne drahe piti, jeste drazsi "spolecnost", ale za nejaky ten priplatek ta spolecnost muze byt i v posteli v hotelu. Teoreticky, prakticky to zkouset nehodlam. ^^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Na JP Store... Je to sice demo, ale hraju to uz 2 hodiny v kuse. ^^ Fakt bozi atmosfera... Mesto opravdu vypada jako v japonskem downtownu, jsou tam ve skutecnosti existujici obchody, retezce, karaoke kluby. Vsechny prodavane veci jsou licencovane, od ruznych caju a piva v plechovkach, pres nudlove polivky ci onigiri (ryzove trojuhelnicky), po ruzne casopisy. Muzete jit do spesl megadraheho baru balit drahe "spolecnice" (jako ve starsich dilech) a jit treba s nimi potom na karaoke (bozi, spravny karaoke jPOP a minihra ve stylu Taiko no Tatsujin) atd. Smysl pro detail taky super, libilo se mi, kdyz jsem si pri bitce zapalil cigaro a to potom pri utoku protivnika mu vyplivl do obliceje a ve zmatku ho prizabil. ^^ Urcite si hru koupim, pokud nekdy vyjde anglicky. Hral bych to teda i japonsky (jen bohuzel yakuzacka japonstina a vubec zapletka hry s neobvyklymi slovy je na me docela tezka...), jen bych to tady pak neprodal... :(

No, jdu hrat dal. ^^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Yakuza 3 v US a EU nevyjde

Určitě se mezi vámi najdou tací, co by si rádi zahráli hru Yakuza 3, ale díky japonské lokalizaci je to nemožné. Dlouho jsme čekali, jestli SEGA oznámí i anglickou verzi, ale jak to teď vypadá, nikdy ji neoznámí. Jistě se ptáte, proč tomu tak je. Podle SEGY se nevyplatí hru lokalizovat, protože se druhého dílu třeba prodalo pouze 40 000 kusů v US a EU, což je rozhodně slabé číslo. Prodeje prvního dílu nejsou lepší. Nedávno ohlášený čtvrtý díl pravděpodobně vyjde opět pouze v Japonsku, takže pokud si chcete hru zahrát, musíte se naučit japonsky. Nic jiného vám nezbude.

......................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Yakuza 3 se může u nás objevit

Nedávno jsme vám přinesli informaci, že SEGA nehodlá přinést hru Yakuza 3 lokalizovanou do angličtiny. Tehdy jsme tak tuto věc uzavřeli a už se k ní nechtěli vracet. Nyní ovšem promluvil Aaron Webber ze SEGY na oficiálním Playstation Blogu, že šance na lokalizovanou verzi tu jsou. Podle něj se nyní otázka ohledně lokalizované hry Yakuza 3 řeší, ale nemůže nyní říci, jak to dopadne. Naděje tak umírá poslední. Možná se třetího dílu dočkáme dříve, než v Japonsku vyjde čtvrtý díl.

Nooo tak že by?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu