bezejmena Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Mi reknete ze tu vetsina lidi pouziva ty rozporuplne Visty? jen malá menšina :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Uz sem se bal ze se vetsina lidi stala masovymy uzivately toho MS shitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieselSk Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 moja plocha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Uz sem se bal ze se vetsina lidi stala masovymy uzivately toho MS shitu rozhodně je to menší shit než XP, ale zlatej UNIX :mrgreen: moja plocha tak ta je super, ale hodil by se obrázek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieselSk Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Uz sem se bal ze se vetsina lidi stala masovymy uzivately toho MS shitu rozhodně je to menší shit než XP, ale zlatej UNIX :mrgreen: moja plocha tak ta je super, ale hodil by se obrázek :D mi to dlho nacitavalo ten obrazok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 mi to dlho nacitavalo ten obrazok se nediv když je to 3 MB BMP :roll: :wb: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieselSk Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 mi to dlho nacitavalo ten obrazok se nediv když je to 3 MB BMP :roll: :wb: jo ja vim ale co uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Kruci wolf a primatore koukám že hrajete madden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 tak, tak ted vypada moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Moje vypadá momentálně takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Moje plocha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 heh to je moje 8) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Já teď používám tyto dvě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Predátore nechtěl bys sem hodit link na Wall z toho druhýho skinu? (s tím zombíkem či co to je :D). Nebo bys ho mohl upnout, je fak šmakézní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Moje plocha po nahrátí Vista skinu:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Tady je muj novy vzhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 sry Electropunker, ale to bych jako plochu mít nemoch.. nějak to neni muj styl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Predátore nechtěl bys sem hodit link na Wall z toho druhýho skinu? (s tím zombíkem či co to je :D). Nebo bys ho mohl upnout, je fak šmakézní! Tady máš toho fešáka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 sry Electropunker, ale to bych jako plochu mít nemoch.. nějak to neni muj styl... Njn kazdy ma svuj styl, ja mam rad umeni.....a poradek na plose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Tady máš toho fešáka: Díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 tak tady sem trosku pozmenil moji plochu,co na to rikate :?: :D Moje Ploška a.k.a. Windows Vista :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 piggy pac tam ma psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Tak jsem zase změnil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Tak jsem zase změnil: sry za OT ale chtěl bych se zeptat kde jsi vzal nahoře ty budíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.