javak810i Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Tady můžete diskutovat, nebo přidávat články a videa o této očekávané hře na PS3. Mě osobně série Gothic chytla ož od začátku a to od roku 2001, kdy vyšel na PC její první díl. Do té doby a ještě dlouho potom to byla nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál. Po mírném zklamání z 2. dílu mě ale 3. zase přesvědčil o kvalitách této hry. Nyní vyjde poprvé díl, který nemá nic společného s pirhana bytes, čož je podle mně škoda, ale možná to bude pro gothic lepší. Doufám, že nám hra konečně nabídne on-line multiplayer, což by bylo v serii gothic poprvé, ostaně proč ne, když je Gothic 4: Arcania první díl, který vychází i na konzolích a podle dosavadních info se máme na co těšit. Oficiální trailer: http://www.youtube.com/watch?v=X4NE68BYwJs Krátké gameplay video z PC beta verze (GC 2008 ) http://www.youtube.com/watch?v=kSyCf3bVuNc Obrázky (pro plnou velikost kliknete) Nové info! -Novou Gothic dostalo do péče studio Spellbound, tímto se JoWood definitivně rozloučil s Pirahna Bytes, možná škoda, možná ne. -Kvůli malé oblibě série Gothic v Americe se nový díl nebude jmenovat Gothic (4): Genesis ani Gothic 4: Arcania, ale Arcania: A Gothic tale, aby si Amíci nemysleli, že se jedná o jednu z dalších Gothic her. -Hra poběží na enginu Vision a opravdu se máme na grafické stránce na co těšit. -Příběh hry se bude odehrávat 10 let po Gothic 3 a k plynulému navázání je už teď v prodeji datadisk pro G3 s názvem Forsaken Gods -Ve hře se setkáme s novým bojovým systémem, který má přidat na realičnosti, např. vaše stammina se během boje (také sprintu, atd.) postupně snižuje a čím silněji udeříte, tím víc jí stratíte. Až budete se stamminou na dně, nebudete moci provádět útoky a budete muset počkat až se vám naplní, naštestí to samé platí o pro vaše neprátele. -Tady ještě pár informací od samotného Spellboundu: - ve hře se nebude možné potápět ani chytat ryby - před nepřáteli se bude možné schovat ve stínu - vývojáři slibují ve hře více žen a zvířat, děti tam pravděpodobně nebudou - Arcania: The Gothic tale má vyjít na PC a PS3 (o Xbox360 se spekuluje) ve 4Q 2009 nebo nejpozději v 1Q 2010 - JoWood dal Spellboundu limit do konce února 2010. V tuto dobu je hra asi z 35% hotová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Gothic III mě zatím minul (nebyl hardware), ale předchozí díly jsem si nenechal ujít a spolu s TES: Morrowind řadím na TOP místa v osobním žebříčku her, mám i originálky ;) Je super že se vyvíjí G4, jen se bojím té změny vývojářského týmu... a ten multiplayer popravdě moc nechápu, radši bych byl kdyby se více zaměřilo na singleplayerovou část, pořádně vykreslené charaktery, spoustu sidequestů atp... a hlavně aby se podařilo přenést atmosféru a hratelnost předchozích dílů. Jinak díky za info a video, nevěděl jsem že už vyšel trailer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Je super že se vyvíjí G4, jen se bojím té změny vývojářského týmu... a ten multiplayer popravdě moc nechápu, radši bych byl kdyby se více zaměřilo na singleplayerovou část, pořádně vykreslené charaktery, spoustu sidequestů atp... a hlavně aby se podařilo přenést atmosféru a hratelnost předchozích dílů. Jinak díky za info a video, nevěděl jsem že už vyšel trailer. Není zač 8), samozřejmě, že na singleplayeru záleží nejvíce (dyť na tom je celá gothic postavená :cheesygrin:). Doufám, že si dají pořádně záležet na příběhu, na světě a zlepší NPC a AI některých bestií. Ale zas na druhou stranu by ten multiplayer byl celkem zajímavý - volný svět pro všechny, každý má svou vlastní "vytuněnou" postavu, společné questy....(nezní to jako WoW? :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Kdybyste narazili na nové info, dejte vědět, připíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Nevite jestli tahle hra nakonec na PS3 vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Jak to nakonec s touto hrou bylo? Podle xzone.cz hra obsahuje CZ titulky na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 je v cestine ale playstation verze je nehratelna, vyhozeny penize. Mrkni se na tube a uvidis stovky chyb. Jestli mas rad chozeni ve zdi, ci ve strope a podobne jdi do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Aha tak to nic :( já jen že jsem měl chuť na nějaké RPG na psku a v těchto hrách si ztm moc na AJ nevěřím a toto je asi jediné RPG v češtině :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomber97 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Doporucil bych ti Two Worlds 2, na PSN je GotY edice i s datadiskem a jsou tam CZ titulky a vubec to neni spatne RPG, dost me to bavilo a herni doba taky neni spatna. Framerate nekdy si kolisa, ale neni to porad a da se to hrat v pohode i tak a za ty penize s nekym na pul to je fajn koupe. Pokud mas rad RPG ve stylu Gothicu ( tech starych ), tak se ti tohle taky bude lilbit. Koukni kdyztak na recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 ja jsem furt premyslel co doporucit, ano two worlds. Super napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Dík moc mrknu na to Two worlds 2 jsem hrál na pc a vůbec mě to nechytlo, ale i tak na to mrknu na psku :)... Spíš než že bych hledal něco ve stylu gothicu hledám jakékoliv RPG které by bylo na psku v češtině :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomber97 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Aha, no tak potom uz jedine nejake textove nenarocne RPG jako Dark Souls treba, to je paradni hra na strasne dlouho ( ja se dostal na krasnych 107 hodin ), ale zase nesedne asi kazdemu. Ja se taky chystal na tu Arcanii, kdyz uz konecne vysla, ale mel sem strach z tech bugu co tam pry jsou a jak jeste napsal headhot, tak to necham asi na nejakou vetsi slevu nebo bazar. Skoda zniceni takove serie jako byl Gothic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 tak tento gothic jiz nema nic spolecneho s puvodnim. vyuziva pouze nazev a jmena. jinak na ps je moznost hrat risen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomber97 Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 Dalo se to cekat, kdyz pirane odesly jinam, ze to pujde do kytek. Ten Risen 2 mam rozehrany, ale to piratske zasazeni me moc nechytlo zatim... No uvidime, treba to postupem casu bude lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.