Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fotografie v iPhone


metuj

Recommended Posts

Pokud do iPhonu nahraju nejake foto ve vysokem rozliseni a nasledne jej v prohlizeci zkusim priblizit, jiz pri zhruba dvojnasobnem zvetseni je patrny rastr. iPhone tedy pravdepodobne nacita fotky v nejakem standardnim rozliseni a vyssi zkratka ignoruje. Nelze to nejak obejit? Neni nejaky prohlizec, ktery by fotky zobrazil v plnem rozliseni a umoznil tak nekolikanasobne zvetseni bez rozpadu na kostky?

Potreboval bych to na cteni komiksu, kde v iPhone je rozmazany text na fotkach, ktere jsou na PC skvele videtrelne i pri mnohem vetsim zvetseni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky by mně to zajímalo :D mam ten samej problem co metuj... taháky pak nejdou přečíst :(

Jiz jsem to vyresil, zadny strach;-) Mas-li wifi, tak si kup aplikaci Files a s ni muzes krome jineho naprosto luxusne presunovat libovolne velke obrazky.

narliza : ja si je vzdycky vytisknu a pak vyfotim' date=' bracha to tak dela taky.Asi uz dva testy mi iphone udelal :D.

Cloud: staci normalne v PC si udelat slozky a ty pak vybrat[/quote']Tisknout a fotit je taky zpusob, ale stahovani obrazku po wifi je tak nejak vice sexy:-) A na vytvareni libovolneho poctu slozek a podslozek je Files taktez vytecny;-)

Tak to bych take rad vedel, nerikejte mi, ze je iPhone jeste blbejsi, nez jsem myslel.. To to nejde ani po tom jailbreaku? xD
iPhone neni blbej, to spis iTunes. Nastesti s Files nemusis i Tunes prakticky vbec resit;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

metuji : spis jsem odpovidal narlizovi' date=' nez tobe :)[/quote']Ja vim, jen mi to prislo docela vtipny:-)

Jinak to files stoji docela hodne na oficialnim appstoru ne ?Mam jailbreak' date=' takze to neresim. Potreboval bych nejakou app bez pouziti netu.[/quote']Stoji 5 eur. A tehle koupi rozhodne nelituju;-) Bez netu funguje take a pokud mas JB, da si zajimave modifikovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heh, to mi prijde teda jako velice dementni reseni pres WiFi a jeste k tomu pres net.. To je fakt skvele neco uploadovat na nejaky server a zase si to stahovat.. Kdyz vynecham pomalost a nutnost routeru (WiFi klice), tak je tu otazka bezpecnosti.. Rozhodne bych na takovy server neuploadoval osobni fotky, firemni prace, osobni prace.. Tudiz je to k nicemu..

navic i kdyby se jednalo o adhoc prenaseni... Neni to dememtni, ze si do takoveto vecicky nemuzete nasvihat veci klasicky "pres pruzkumnika" alias mass storage? Vdyt to umi i mp3 za par stovek.. Proc takhle draha vec to neumi? Nesvadel bych to na iTunes..

Ale abych nebyl jen OT..

Zkouseli jste? http://www.pure-mac.com/iphone/filetransfer.html Asi pojede jen na jailbricklem iPhone.. Nejake aplikace take budou spolupracovat pouze s "internetem" (jako napr. wget) - ale preci neni problem si doma pro tento ucel vytvorit lokalni webovy server a rychlost i bezpecnost je poresena (jen to pohodli stale kolisa.. mno u vecicky za nekolik tisic je to na povazenou, kdyz vyrobce ani neporesi prenos kabelem - iTunes nepocitam, to neni plnohodnotny program snad ani).

Kazdopadne diky, zase jste mne o neco odradili od iVeci, uz jsem o nich zacal realne uvazovat, ale tohle mne srazilo zpet k zemi od hloupeho stada, co naleti na kecy ;) Tohle fakt nemusim, zustavam u sve 9500, ktera ma vse a vice nez iPhone a hlavne vse, co ma kancelarsky mobil (za takove penize) mit a jeste mne stala mene ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrkni sem: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=11257&hilit=Files

Heh, to mi prijde teda jako velice dementni ...
Radeji nebudu reagovat protoze ty jsi nejen OT, ale uz trochu zacinas flame;-) Nicmene bez toho, ze nebudes iPhone drzet v ruce, nebudes na nem prohlizet fotky, divat se na film, brouzdat na netu apod - jej prosim nesrovnavej s Nokii 9500;-) To jsou tak odlisne pristroje, ze to opravdu nema cenu.

BTW jen si tak zkousim predstavit jak pres mass storage do Nokie pohodlne nakopiruji svych par komiksu v 8MPx rozliseni (tohle myslim vazne) a pak si je stejne pohodlne prohlizim (zde uz trochu zertuji;-) U iPhone je to presne naopak a proto bych opravdu nesrovnaval;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu