andre06 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Zdarec myschoo, velmi se mi líbí tvoje tutoriály, mohli by jsi prosím pokračovat a přidělat další lekci o tom jak se do programů vkládá hudba? Mám psp slim, ale pokud si stáhnu lua na slim pro kernel 3.xx, tak mý programy pojedou bez problémů že? (určitě jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eminator Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Nazdárek ti tutoriali se mimoc líbi a cobi sirekl kdybysi pridal tutorial ako udelatinštalačku narp jakudelataplikáciu ktorú zapneš a ona ti skopíruje vjeci do Flash0 ako je robené ked si robíš upgraded od m33 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 otázka: mám vytvořený Hello World v poznámkovém blogu prejmenovaný na hello world.lua a co s tim mam potom udělat? jak to spustit v psp a PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 v PSP cez LUA Player a v PC cez WIN lua player.. mas to v navode edit. eminator, najdi si LUA Player pre PSP ktory ma Assign/unassign funkcie a ten dokaze zapisovat do flash0.. je ta aj priklad... ale celkovo, flash aplikacie by sa mali robit v C andre: http://www.myschoo.wz.cz/articles.php?cat_id=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Tak jsem to už taky vyzkoušel a zajímají mě 2 věci : Když si vyberu místo kde by měl být text jak zjistím pozici X a Y ? Jak poznám že má být za slovem mezera ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Jo funguje to, problém byl v tom že jsem tam neměl složku System a v něm system.lua mám LuaPlayer-HM v6 Po ukončení mi to ale vypíše: Error (null) Press start to restart (a po restartu zase Hello World :)) ale to neřešte, mě tenhle error nevadí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 han: skopiruj sem ten kod. kastan: to sa presne neda zistit musis odhadnut :) + test v pc a posuvat podla potreby to s tou medzerou nechapem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 no myslel jsem to tak že třeba u kroku kdy mám napsat pad = Controls.read() Tak jak poznám když to budu psát zpaměti že před i za = má být mezera nebo je to jedno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 medzera tam moze byt ale nemusi :) treba ale rozlisovat rozdiel medzi "=" a "==" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 --Hello World! --by Han white = Color.new(255,255,255) while true do screen:clear() screen:print(100,100,"Hello World!",white) screen:print(100,120,"by Han",white) screen:print(120,255,"stiskem X vypnete aplikaci",white) pad = Controls.read() if pad:cross() then break end screen.waitVblankStart() screen.flip() end teďka bych se rad zbavil té chyby co mi to vypisuje... Error (null) Press start to restart Podle me je to tim ze se 'aplikace' uplne nevypne, musim ji vypinat pomoci HOME buttonu. Pokud spustim samotnej LUA player bez souboru .lua ve slozce tak mi to tu chybu taky vypíše... ˇˇˇˇ díky, myslel jsem si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 je to v poriadku.. ten error pise, lebo prerusis cyklus a po cykle uz nic nenasleduje, preto vypise NULL edit. mimochodom zacal som robit piskvorky :D hotovo: - vykreslenie hracieho pola, mozete menit sirku policka a pocet poli - kurzor (prisposobuje sa hraciemu polu) - vkladanie znakov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 je to v poriadku.. ten error pise, lebo prerusis cyklus a po cykle uz nic nenasleduje, preto vypise NULLedit. mimochodom zacal som robit piskvorky :D hotovo: - vykreslenie hracieho pola, mozete menit sirku policka a pocet poli - kurzor (prisposobuje sa hraciemu polu) - vkladanie znakov Vypadá to slibně,pokud se pokusiě dodělat grafiku,rad si to zahraju :) A pokud dovolíš rád bych taky napsal nějakej tutorial a pak bys ho sem hodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 grafiku to asi nebude dat... neskor to hodim do prikladov... inak o com chces pisat ten tut? napis do PM alebo sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 nemohl by nekdo reupnout ty soubory ,hlavne lua player pro psp a win ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 myslim, ze tady najdes luaplayer jak win tak psp [url]http://luaplayer.org/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 este jeden dotaz :D jak , nebo kterej lua player mi pojede na psp slimku s ta-088v3 a cFWenablerem 3.30 ? Vubec mam s lua naky problemy , napisu si lua kod v txt ulozim jako helloworld.txt a pak dam misto .txt .lua a stejne je to textak akorat se jmenem helloworld.lua ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opqr597 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 I am told that you dance wonderfully well. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Omlouvam se, ze obnovuju takhle stary topik, ale mam mensi vetsi problem. Kdyz chci v LUA pomoci Image.load("image.png") nacist a pak pomoci screen:blit(0,0,obrazek) pozadi zobrazit tak mi PSP nacte akorat cernou barvu... Zajimalo by me jestli to take nekomu dela, nebo jestli sem jediny s timto problemem Za kazdou odpoved dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Leny: tazko povedat kde presne je chyba, musel by som vidiet kod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 To je fajn že po 3/4 roce reaguješ na otázku... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Prosim o reupload souboru neak my nejdou stahnout dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Čti.. je to několik let starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Jo ale tak jestli nema nekdo ty soubory a jestlii by je neuploadl chci to vyskouset a nemuzu to najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 RaZzeR: vo svojom topicu mozem a budem reagovat aj na 30 rokov staru otazku ;) Makaker: co konkretne zhanas? Lua Player v0.20 je tu http://www.luaplayer.org/?page_id=34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 a jak to dodělam jak to mam šupnout do psp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.