Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 210
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Odesláno

Docela vycet bych tu mel a stale uplně fpoho faka, napriklad mi ho kamarad shodil asi ze 2,5 metru vysoke pudy dolu na zem ale to se jen rozbila baterka (Lepici paska je best :D) a vysadily se dvirka od UMD mechaniky, taky pohoda... Mno a potom sem ho jeste nekolikrat vytrousil pres hlavu z aktovky pri zavazovani bot, nekolikrat mi spadlo z lavice atd, atd, atd docela se divim že ještě funguje jako nový :D

Odesláno

Tak moje ceramic white Star Wars Battle Front Special Edition PSP: spadlo na koberec, na parkety, na chodník a do sněhu. Trošku poškrábané a oloupané v místech dopadu, displej ok, funkce SKORO ok. Akorát už nemá ten origo kryt baterky s maskou Darth Vadera. To jsem měl sluchátka v uších, nějak jsem zavadil o káblík a PSP obloučkem k zemi. Jako vždycky vypadla baterka, otevřelo se UMD, dokonce i kryt Memory Sticku. Všechno v pohodě, PSP se rozjelo a jede dodnes, ale u toho origo krytu se zlomil ten zobáček. Takže průhledná lepicí páska, jenže ta se jednou někde někdy uvolnila a já najednou zírám, kryt fuč! Kdy a kde se ztratil, to fakt nevím. Ale bylo i hůř: VODOTĚSNÝ OBAL PRO PSP na piano black 2004 :-) Machrujeme na koupáku, Tekken DR pod vodou, najednou bublinky a když jsem to PSP vytáhnul ven, na dně obalu tak půl cm vody. Od té doby blbnou Select, Start a Home a to fest. Select se furt přepíná, jako by ho někdo zuřivě mačkal a Home nefunguje skoro vůbec: sotva stisknu Home, vypne se celý displej a tak musím vypnout a zapnout tlačítka, naběhne displej, znovu Home a konečně to funguje. Start to samé: Start - key off - Start - ok.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu