Martina Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 No zatim jen pad ze stolu doufam ze to bylo vsechno ted uz se o nej staram jak o oko v hlave :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 moje psp mi nikdy nespadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Tak tohle se mi stalo už mnohokrát: posílám si přes USB kabel do PSP obrázky apd. Vtom vstanu, zavadim o kabel a PSP padá na zem, automaticky se vypne a spadne krytka baterky. Zatím to ale nikdy naštěstí nebylo nic vážného, ale bojím se dne kdy to už nerozchodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gloogle Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Tak tohle se mi stalo už mnohokrát: posílám si přes USB kabel do PSP obrázky apd. Vtom vstanu, zavadim o kabel a PSP padá na zem, automaticky se vypne a spadne krytka baterky. Zatím to ale nikdy naštěstí nebylo nic vážného, ale bojím se dne kdy to už nerozchodí. stejny pripady, mam ho na kline, a hop dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 moje PSP prezilo cca 3tydny bez nabiti..:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 tak mě teda eště nikdy nespadlo a mam ho cca rok :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Prdanec v kapse a asi 3x noci semnou v posteli když jsem usl při hraní her a poslouchání music... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 mobil je něco jiniho nez psp psp je 2krat tak tezsi to nemuzes srovnavat ale psp mi parkrat spadlo sel jsem se psem a hodil jsem mu micek a psp vypadlo z kapsi na sterk ale je v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 3 pády ze stolu dva pády z kapsy týden u sestry následky - zlomená ms pár škrábanců a dp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 tak dneska spadlo mamce na dlazbu z cca 1,5 metru a odnesly to nastesti jen umd dvirka jinak je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Strašně moc věcí.:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Cestu českou poštou co je docela horor :D , no pád z 1 metru to je zatím vše a jsem rád že pouze to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Nedávno cca před třema tejdnama sem byl s malou sestřenicí (6 let) na chatě. Pořád chtěla hrát Spinout. Nesl jsem PSP ze schodů, ona do mě strčila a ... xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Mé psp přežilo asi sto pádů,ale stal se mu osudný můj bratr :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Moje PSP mi ještě niky nespadlo, nebo něco takového a jsem rád. Mám ho ale teprve od vánoc, takže ho určitě něco postihne, jako každé jiné. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterofgod Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Moje PSP spadlo nejpravděpodobněji do koše :) a už není xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 moje PSP spadlo asi z metru na kachlicky v koupelne, krasne na hranu takze pekne uletel kryt a baterka...prezilo a je upe v poradku8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 neprezilo nic :(tata mi ho hodil o zem rozletelo se :( čistil jsem display praskl :( a na tretim psp jsem hral pres wifi nhl 07 a prastil jsem do displaye taky praskle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanda64 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 to já sem jednou utíkal do skoly a zasek se mi pás od tasky a spad sem rovnou na záda na tasku psp na madera a co hůr convers taska za 3000 vejpůl:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Docela vycet bych tu mel a stale uplně fpoho faka, napriklad mi ho kamarad shodil asi ze 2,5 metru vysoke pudy dolu na zem ale to se jen rozbila baterka (Lepici paska je best :D) a vysadily se dvirka od UMD mechaniky, taky pohoda... Mno a potom sem ho jeste nekolikrat vytrousil pres hlavu z aktovky pri zavazovani bot, nekolikrat mi spadlo z lavice atd, atd, atd docela se divim že ještě funguje jako nový :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nardwik Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Tak moje ceramic white Star Wars Battle Front Special Edition PSP: spadlo na koberec, na parkety, na chodník a do sněhu. Trošku poškrábané a oloupané v místech dopadu, displej ok, funkce SKORO ok. Akorát už nemá ten origo kryt baterky s maskou Darth Vadera. To jsem měl sluchátka v uších, nějak jsem zavadil o káblík a PSP obloučkem k zemi. Jako vždycky vypadla baterka, otevřelo se UMD, dokonce i kryt Memory Sticku. Všechno v pohodě, PSP se rozjelo a jede dodnes, ale u toho origo krytu se zlomil ten zobáček. Takže průhledná lepicí páska, jenže ta se jednou někde někdy uvolnila a já najednou zírám, kryt fuč! Kdy a kde se ztratil, to fakt nevím. Ale bylo i hůř: VODOTĚSNÝ OBAL PRO PSP na piano black 2004 :-) Machrujeme na koupáku, Tekken DR pod vodou, najednou bublinky a když jsem to PSP vytáhnul ven, na dně obalu tak půl cm vody. Od té doby blbnou Select, Start a Home a to fest. Select se furt přepíná, jako by ho někdo zuřivě mačkal a Home nefunguje skoro vůbec: sotva stisknu Home, vypne se celý displej a tak musím vypnout a zapnout tlačítka, naběhne displej, znovu Home a konečně to funguje. Start to samé: Start - key off - Start - ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 mě spadl asi jenom 2x u mlade doma když sem faral tak chtěla ad si lehnu k ní a ja že to dohraju tak mě popadla položila a psp mi vyklouzlo cca 40cm na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matulienkio Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 me padlo kamosove fatko 4x zo schodov z vacku mel prasknuty display a musel sem mu koupit novy.Boze na to nikdy nezapomenu jak na mne jeho mamka revala boze,ty chumaj,*****e atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 2 Dny v lavici ve škole... ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 2 Dny v lavici ve škole... ;D sobota neděle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts