bykk Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 hodně pádů bylo,ale ten dnešní byl největší:lol: spadlo mi z 150 cm na silnici:cry:naštestí sem ho měl v obalu,ale stejně to koupilo tl. L a dost brutálně tlačítko R,celý sedřený:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Lety cca. 1 metr různou rychlostí zatim 3x :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 myslim že stačí že to přežije mí kámoše...... no nic jdu pařit:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULL Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Mno mam ho asi 6 nebo 7 mesicu a spadlo mi z postele stolu a dvoupatrovi postele z vrchu jen mali skrabance s ty postele odlitla baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Asi tejden po zakoupení byl ve škole fotbalovej turnaj. Jelikož to neumim a ani mě fotbal nebaví tak sem se jenom seděl na lavičkách a hrál na psp tekkena s jednim klukem ze školy. Za chvíli přiletěl míč a psp nikde... Nic kromě vypadlý karty mu nebylo, štěstí jako sviň. Jinak za tu dobu co ho mám tak mi spad 1x tak z metru, mám ho od března. Mobil mám rok a jednou mi spad na beton na zastávce, jinak nic... Mp3 mi spadla jednou na eskalátorech v metru. Nevim jak to děláte, nebo jak to dělám já, ale mě ty věci prostě něják nepadaj... (ťuky ťuk) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Tak to já před měsícem sem hrál VCS a najednou sme naboural,newím nějakej reflex a hodil jsem s tím pspčkem(fat) ze schodů..xD..No jo,koupil to dysplej..:(Už jsme ho radči neoprawowal,měl jsem ho asi dwa měsíce,tak jsem ho prodal jednomu klukowi za 1000kč..xDAle wyplatilo se mi to..xDZa další týden už sme si koupil nowý a slimko..:)Nejwíc mě ale štwalo,že sme ho měl k narozeninám a bylo flashnutý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Sem sprintoval a nějak zapomněl, že je v špatný kapse, takže padlo na zem, já do něj kopl a vyhlo se autu asi o 10 cm :-D podruhý mi spadlo z balkonu do hromady listí :-DDDDD, štěstí a do třetice všech průserů při německý šťáře na hranicích si ten celník myslel, že je to nějakej paralizér a rozmlátil mi to :-D (snad kdyby nebylo v tom koženým pouzdře... :-D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 me se s nim nastesti nic nestalo:Dzatim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Spadlo mi do hajzlu :wohow: ty wole xD ted se tady lamu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Mě spadlo ze schodů a kutálelo se po schodech. Prostě jsem běžel ze schodů a najednou mi nějak vyletělo z kapsy a rozm**lo se o schody a pak se ještě z těch schdů kutálelo. Odnes to pěkně kryt, ale jinak všechno funkční. Tak jsem ještě ten večer objednal new kryt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 voe nevim jak to oduvodnit ale kdo se s tim ma pachtit tak byl to debyl ne ? :D přece nikoho nebil ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lidmil11 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Me nikdy nespadlo , nejsem lama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Přežilo to ho hodně :) za pul roku budu muset už podruhý vyměnit kryt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 me spadl asi 800000 mobil mal ho rozmlacenej planuju nevej ale psp nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Mě psp Nikdy nespadlo a doufám, že mi nikdy nespadne. Mám ho pěkně dlouho 1 a půl měsíce zaslouženy věk. Tak se mu nic ještě nestalo a doufám, že nestane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Ja na PSP dávám pozor,snažim se ho chránit před jakým koliv poškrábání atd.pád doufám nezažije:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Učitele :D normálně při těláku na rotopedu sem pařil na PSP a pak přišel učitel a ptal se co to mám atd.... tak si to vzal chvilku pařil a dyž viděl že bourá víc než je zdrávo tak mě to vrátil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 tak to já sem pařil ve vaně a nejednou mi začal zvonit mobil, tak PSP položim na kraj vany a nějak sem do něj drknul a vidim jak psp padá směrem do vany, tak úplně spomalenej záběr:)a já jenom néééé:ziped:tak sem do něj bouchnul aby do tý vany nesjelo, sice spadlo na dlaždičky, naštěstí spadlo na zadní kryt a nic s nim neni ani škrábanec ale když sem slyšel tu ránu tak sem si řikal že sem ho měl nechat spadnout do tý vany:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Mno kapr to ulitlo mno :D jinak dneska psp nejspise odeslo udelal sem si pandoru psp normal fungovalo a tak sem ho vypnul ale uz nezapnul :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja sem s nim nic nemusel dělat mam ho teprve kratce a jeste mi nespadlo ale malem mi kikslo kdys sem vyndal baterii aniž bych psp vypl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Taky mi jeste napsapdlo ale poslouchal jsem písničky usnul sem a psp sem nemoh najít a lezel jsem na nom a bylo vyply mel jsem strach a zapnula slpe normal ale nwm jestli se mi to zdá že mam nejakej tmavsi dysplej od ty doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Tak me spadlo z 150cm ale nic snim nebylo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E-rror Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Ja ho mel v kapse, bratr do me strcil a prokrupnul mi display.Ten sem pak dal opravit ... Predevcirem sem se na nem vyspal a vubec nic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaTaaa Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 je to sice nechutny ale kdyz to chcete vedet tak nejhorsi co se mi s psp stalo bylo ze sem si ho pozvracel. pak sem ho normalne vycistil a bylo vse OK a pak nekolik padu nejhorsi asi z druhyho patra z balkonu kdyz sem chytal wifinku :-D a pak nekolik ucitelu taky uz vypada ze toho ma dost za sebou ale zatim funguje dobre .... :-D jo a jeste v nejblizsi dobe bude muset prezit vrtacku pac mi nejde povolit jeden sroubek tak ho budu muset odvrtat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iličman Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 No zatím nic žádný škrábanec krobě trochu poškrábaného skla( nošení v tašce)ale už mi i spadlo (asi 70 cm) ale přežilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts