Satzmann Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Vynikajicí pocit protože sem si ho rozbalil poprvý už někdy ke konci listopadu a mělo bejt k narozkám 25.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iličman Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 DOcela dobrý až na to že jsem ho dostal k vánocům a už jsem trochu tušel že ho dostanu takže nijak zvlášť překvápko ale jak jsem ho dostal tak ještě ten den jsem ho nabíjel asi čtyři krát:):):D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tak ja ho mam od vanoca byl jsem uplne hotovej :D akorat ho nemam flashnute tak faram jenom dema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 měl sem z toho psp erekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 ja to mame rikal at koupi psp a mam ho se segrou napul :roll: dostal sem ho k vanocum a spis to rozbalila segra nez sem k ty krabici prisel uz drzela psp v ruce:cheesygrin: polozila ho na zem a rozbalovala dal :wohow: je ji 9let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmymeraCZ Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 uplne psycho pocit proste koupil sem si ho v olomouci a jak sme jeli dom uz sem to musel rozdelavat v aute a pomalu se snim zblizovat ale pocit kraaasny jako kdyby se mi narodilo decko :-D psp sem si koupil nekdy v listopadu 2008 a flash sem si nechal udelat az 15.1 2009 kdyz sem nemel CFW tak sem na psp vubec nebyl nemel sem co hrat takze lezelo na policce ale tedka ty voe kazdy den 2x nabijim :-D (mam psp slim 2000 piano black cfw 4.05-m33 2 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Ja jsem dostal PSP na Vanoce a dostal jsem to jako posledni darek co byl pod stomkem.. Bylo to maly a uz jsme ani nedoufal, ze to bude PSP. Nasi to udelali tak, ze mi tam zabalili jenom PSP samotny bez krabice :D Pak jsem to rozbalil mel jsme hroznou radost a pak jsem dostal i krabici.. No.. Byl to nice darecek :bash: Jediny kdy mi bylo trochu uzko bylo kdyz jsem mel nabijecku s americkym koncem do zastrcky (mam americkou verzi) to by vlastne nevadilo ale nevedel jsme co napeti, ale nastesti to ma "chytrou nabijecku" :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja sem dostal psp na vanoce a nemužu si stěžovat a pocit???zažil sem lepší ale musím říct že to byl opravdu bajecnej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 obědnával sem si to přes net takže nervy v kíblu, když to o týden později přišlo tak sem hned běžel na poštu tam sem zjistil že dneska mají už zavřeno tak sem tam hned druhý den po škole běžel, rychle sem si to vyzvedl a rozbaloval už cestou k domu a jaka byla moje radost když sem to dal do nabíječky zapl a zjistil že mam firmwar 3.80 a ještě jednu orig. hru a 4gb kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 dostal jsem ho taky k Vanocum... a kdyz sem si na nem poprvy zahral hru byl to good pocit(byla to bud fifa09(to spis) nebo ridge racer).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 To mě prodávajíci PSP odesílal v únoru ve čtvrtek, takže jsem doufal že do pátka přijde a o víkendu budu pařit. Jenže, PSP v pátek nepřišlo a tak sem musel celý víkend čekat. Byl to snad nejdelší víkend co sem zažil :D. No ale v pondělí jsem už vyhlížel pošťáka no a když přislo tak sem byl štastněj. Hnedka sem vyzkoušel hry co byly na kartě, no a pak následoval formát karty, nabíjení, update FW a pak sem jenom naházel svoje stažený hry a už jsem pařil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Celkem dobrej pocit ale ja sem to psp nerozbaloval protoze mam bazarovy a dosel sem si pro nej osobne,hned sem si na miste zahral Fifa Steet 2 a Flatout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Kubo, kolik ty ještě nevymyslíš topiků.... jinak sem byl celkem šťastný.. byl sem první z naší vesnice co to měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Dostal sem ho k vánocům ... a pocit to byl fakt suprovej protože sem snim vůbec nepočítal ... měl sem dostat eště počítač takže mi bylo jasný že jedno z toho nebude :bash: no tak sem rozbalil PSP a řikal sem si : no tak komp asi nebude ale PSP bude lepší :cheesygrin: no a najednou ježíšek schoval počítač za křeslem :lol: takže bylo oboje ale hned sem rozjížděl tekkena :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Koupil jsem si ho o prázdinách z aukra.. Pán řekl,že každým dnem zavolá kdy nám ho přiveze, já byl očekáváním bez sebe a nakonec den před odjezdem do chorvatska přivezl,ale tu radost mi zkazilo akorát to,že jsem si zapomněl redukci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 uplne super dostal jsem ho tusim 12.10 rozbalil jsem normalne,zapnul pa jsem chvilku zkomal proc nefungujou tlacitka,pote jsem zjistil ze mam zamknute klavesnice vlozil jsem hru byl jsem celej stastnej kdyz jsem zjistil ze na jeden save z gta vcs potrebuju karticku tak jsem si druhej den koupil za 2000,- 4gb memory stick duo no a pohoda když jsem ho měl flashnutý a šla mi moje 1 stažená hra měl jsem radost větší :D ale radost největší jsem měl z rozbalování mojeho acer aspire one. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Pocity ? Vlhké (:lol:) Džouk normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeeDin Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Pohoda, hned sem sel parit VCS xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Super Topic :lol:. No ja sem ho dostal na vanoce od taty z JAPONSKA:D pocity?No uz ani nvm asi sem byl happy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 To ja sem ho dostal pred 2 dňama v pátek (27.3). .. pocity... mazec jak to prase :):):bash: hned sem paril Tekkena :psp::wohow:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Tak já jsem dostal PSP 2004 na vánoce v roce 2007 a byl jsem celý šťastný zapnul jsme ho a koukám a 1 vadný DP to jsem měl smůlu protože to jde reklamovat až od 5 DP ale jinak při hraní není vidět. A dostal jsem ještě k tomu hru Virtua tennis 3 a kalil jsem až do půlonoci Pocity? VERY HAPPY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Kdyz sem si poridil prvni nove psp tak sem byl moc rad :-) hned sem hral tekkena xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Mno ja to dostal k Vanocum.Pod stromkem hafo darku,ja sem vedel kde je PSP tak sem ho vzal.A páááádil sem na PC narvat do toho hudbu atp.:D:D:D:D.Sem byl snad raci prvni tydny na PSP nez na PC ty vole:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Ou první zážitky nezapomenu jelikož jsem ho dostal tyto vánoce xD Ach to rozbalování a nastavování :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 nic moc jsem od něj nečekal.Ale nemůžu říct že jsem nebyl natěšenej.jsem se mohl radostí že ho dostanu mohl klidně i posra.t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.