†mefistos† Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 kdyz sem ho vyndal z krabice tak sem se vystrikal do gati, byla to euforie spojena s orgasmem.. neco nepredstavitelneho... jako po poziti drog... dementni topic.. jak sem se asi cejtil? jako kdyz si koupis jablko.. tak sem se cejtil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50cent1468623708 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 ja ho dostal na vanoce pred 2 roky strasne sem ho chtel!!!!!!!! ale jako prvni sem rozbalil hru a obal atd. az pak psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 ja ho taky dostal na vanoce pred dvouma rokama a uplne parada ale nemel sem pametovku a v ty dobe byly jeste strasne moc drahy tak sem mel hry medal of honor heroes 1 a NFS carbon a nemohl sem teda ukladat co byl docela problem takze sem proste koupil 4 GB za 1800 kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Ja ho dostal 31.1.2009 jako pečlivý školáček co měl vyznamenání jsem dostal k vysvědčení první pocit byl nádhera ale poněvadž jsem by uplny nováček netušil jsem že nepůjde flashnout by jsem na.....prášky asi měsíc ale někdy v únoru mam narozky tak jsem dostal penizky a koupil jsem si 11 umd byl jsem spokejenej jako nikdy ale uz je mam vsechny dohrany nekdy v kvetnu jsem updatoval na 5.03 a někdy v červenci jsem pujcil psp bratrovi (12 let) řekl že má překvapeni ja se zeptal jaký a on odpověděl za updatoval na 5.51 což nejse přes ChickHen smula co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Nedá se to popsat:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Stříknul jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 No jelikoz jsem si ho koupil sam tak sem zas takovou radost znej nemel.:)...a dlouho jsem premejslel nadtim jestli jsem si nemel koupit raci NDSlite a jsem spokojenej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadoman Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Mno ja jsem psp koupil sam za svy byl jsem na to nadrzenej a pak sem paril. A koupil jsem k tomu FIFU 09 za 1100Kc kupoval jsem to nekdy pred rokem. Fakt spokojenejj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 neskutecne :D:D:D nevedel jsem prvne ani jak se zapina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 ty vole ja neviem :D celkom zbytočný topic ale cítil som sa akoby mi neičo došlo dobierkou :D :D :D otvril som to a PSP ....nečakané!! =-o :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 hezké pocity otevřel jsem krabici a hrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Kdyz mi zhruba pred 3 týdny prisla krabice a začal jsem ji otvírat, pořád jsem musel myslet na to:"ty vole, za tohle já vyhodil 6000, za tenhle kousek plastu". Potom jsem se vyděsil, protože psp mělo bejt flashnutý a já koukám, že má neflashnutelnou desku. Nakonec jsem z přibalenýho návodu pochopil, že má fw 5.03 a na paměťovce je chickhen a cfw enabler. Nálada se mi podstatně zvedla až po zapnutí Mortal Kombat Unchained :D. Ale první pocity dost nepříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 to se nedá popsat slavama :) no proste boomba :) ale tet už psp nemám :) nechces založit topic ´´jake jste mnely pocity když jste davaly psp pryc?´´ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Lepší jak při orgasmu! To je téma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.