Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jake jste meli pocity pri rozbalovani psp?

kuba741

Recommended Posts

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja ho taky dostal na vanoce pred dvouma rokama a uplne parada ale nemel sem pametovku a v ty dobe byly jeste strasne moc drahy tak sem mel hry medal of honor heroes 1 a NFS carbon a nemohl sem teda ukladat co byl docela problem takze sem proste koupil 4 GB za 1800 kč :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ho dostal 31.1.2009 jako pečlivý školáček co měl vyznamenání jsem dostal k vysvědčení první pocit byl nádhera ale poněvadž jsem by uplny nováček netušil jsem že nepůjde flashnout by jsem na.....prášky asi měsíc ale někdy v únoru mam narozky tak jsem dostal penizky a koupil jsem si 11 umd byl jsem spokejenej jako nikdy ale uz je mam vsechny dohrany nekdy v kvetnu jsem updatoval na 5.03 a někdy v červenci jsem pujcil psp bratrovi (12 let) řekl že má překvapeni ja se zeptal jaký a on odpověděl za updatoval na 5.51 což nejse přes ChickHen smula co

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

Kdyz mi zhruba pred 3 týdny prisla krabice a začal jsem ji otvírat, pořád jsem musel myslet na to:"ty vole, za tohle já vyhodil 6000, za tenhle kousek plastu". Potom jsem se vyděsil, protože psp mělo bejt flashnutý a já koukám, že má neflashnutelnou desku. Nakonec jsem z přibalenýho návodu pochopil, že má fw 5.03 a na paměťovce je chickhen a cfw enabler. Nálada se mi podstatně zvedla až po zapnutí Mortal Kombat Unchained :D. Ale první pocity dost nepříjemný

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu