Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Facebook.cz

Rixcz

Recommended Posts

Jasne, ale na icq nemas fotky napr. To je tedy dost velky rozdil. Take jsem odpurce fb. Ale kazdeho problem. Ja treba prosiram soukromi na googlu (google indexuje vase maily, hledani a vse ze vsech jejich sluzeb - nastesti to nepredavaji tretim osobam, ale i tak je to riziko, z google se stava [je] "velky bratr")
tak ja na fb stejne nemam fotky:D ani jmeno tam nemam pravy...:D no s tim googlem... uz to lepsi asi nebude.. spis horsi a horsi... dle toho jak se sere do kazdeho odvetvi:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Kluci, v dnešní době už je anonymní internet téměř minulost.. (pokud člověk není zorvna profik a minimálně nepoužívá proxyny a podobné věci)

Pokud by někdo chtěl na někoho něco vytáhnout, jsem si jistý, že by to dokázal..

A navíc direkt na xicht většinou přichází ze směru, který by člověk nečekal..

Odkaz ke komentáři

Kluci, v dnešní době už je anonymní internet téměř minulost.. (pokud člověk není zorvna profik a minimálně nepoužívá proxyny a podobné věci)

Pokud by někdo chtěl na někoho něco vytáhnout, jsem si jistý, že by to dokázal..

A navíc direkt na xicht většinou přichází ze směru, který by člověk nečekal..

V dnesni dobe je - alespon pro obycejne lidi - Internet do jiste miry stale anonymni, zatim stale zalezi na chovani daneho jedince na Internetu. Uz jen psani do diskusi je jista dira do anonymity - ja si toho napr. jsem vedom a ziju s tim, pokud bych chtel byt ale anonymni, nesmel bych byt ucastnikem prakticky zadnych diskusi - to je imho zaklad. Pak bych samozrejme nesmel mit mail na nekterem z verejnych mailserveru.. atp atp.

Ale pockejte na ipv6 - to pak anonymita pujde prakticky uplne do hajzlu :)

To uz ale jedeme dost OT btw.

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

Na facebooku nejsem a určitě být nechci, ale založil jsem si fake profil, protože matka chtěla zjistit něco o jednom člověku co udělal pár špatnejch věcí, sám taky s úsměvem sleduju jak lidi dávaj na internet osobní údaje a vůbec jim to nepříjde divný :) po dvou dnech od ukázání facebooku matce příjdu ze školy a najednou vidim jak háže fotky rodiny na facebook.....:roll:

nemá to pro mě význam, když od někoho něco potřebuju tak mam na něj icq, fotky na net dávat fakt nechci, osobní údaje též

co absolutně nechápu je to, jak se facebook dokázal dostat během roku a půl (přibližně) úplně všude, je to jak nemoc

a navíc to úplně kazí dojem o lidech, stačí najet na jakýkoliv profil a hned vidím v jaký skupině ten dotyčnej je a pokud tam vidím skupinu "nesnášim školu" nebo "chceme anarchii" tak okamžitě vím, co si o něm mam myslet

btw zajimavy jak tady lidi furt spamujou "sem tam" (edit: jako bych to neřikal xDD)

Odkaz ke komentáři

Na facebooku jsem, občas ho i používám a myslím, že je na každém, jak se rozhodne.

Já se rád podělím o své názory a zahraju si ve volném čase poker s kamarády, od té doby co jsem na facebooku, tak icq využívám málo.

Han3: Chápu, ale někdo se chce prezentovat, někomu to vyhovuje a určitě si jen tak náhodou nezískal miliony lidí, asi v tom něco bude :)

Odkaz ke komentáři

Na facebooku nejsem a určitě být nechci, ale založil jsem si fake profil, protože matka chtěla zjistit něco o jednom člověku co udělal pár špatnejch věcí, sám taky s úsměvem sleduju jak lidi dávaj na internet osobní údaje a vůbec jim to nepříjde divný :) po dvou dnech od ukázání facebooku matce příjdu ze školy a najednou vidim jak háže fotky rodiny na facebook.....:roll:

nemá to pro mě význam, když od někoho něco potřebuju tak mam na něj icq, fotky na net dávat fakt nechci, osobní údaje též

co absolutně nechápu je to, jak se facebook dokázal dostat během roku a půl (přibližně) úplně všude, je to jak nemoc

a navíc to úplně kazí dojem o lidech, stačí najet na jakýkoliv profil a hned vidím v jaký skupině ten dotyčnej je a pokud tam vidím skupinu "nesnášim školu" nebo "chceme anarchii" tak okamžitě vím, co si o něm mam myslet

btw zajimavy jak tady lidi furt spamujou "sem tam" (edit: jako bych to neřikal xDD)

Byt tam nechces ale at chces nebo ne tak tam mas ucet, to ze to chtela mam anebo kdokoliv jinej neni zadna vymluva, ucet tam mas a navstevujes to... ja napriklad na facebooku jsem a nikdo nepovolenej nevidi zadny informace o me, to si to taky musis umet nastavit, a jestli vis jak facebook vznikl (coz ocividne ne) tak by ti doslo i jakej to ma vyznam... jo a nikdo te prece nenuti tam vypsat jakykoliv ifnromace, davat fotky ci se pridavat do skupin ne?:)

a jak se dostal face do sveta? uplne stejne jako jine konkurencni vyrobky a sluzby...

Odkaz ke komentáři

já FB mam ale chodim tam jenom kvůli FarmVille :cheesygrin::cheesygrin: protože si jako fakt nemusim měnit status že jsem se rovna vysr*l :cheesygrin: nebo že mě bolí v krku . Jo a ještě hraju HappyAquarium :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

S tímhle naprosto souhlasím. Nechápu tu dnešní "facebookmánii". Na facebooku nejsem a ani být nechci. Zveřejňování nějakých osobních informacích na netu mi přijde jako blbost, ale lidem to zřejmě nevadí. Někdo tady psal, že se dá nastavit viditelnost to se sice dá, ale pořád už jsou ty informace o lidech někde uložený a navíc spousta "hackerů" se snaží k takovým informacím dostat a ještě když je to hodně rozšířená síť, tak zájem stoupá. Facebook neni seznamka a když někoho znám, tak přece nemusim kvůli tomu mít facebook, abych se s nim bavil nebo mu ukazoval nějaký fotky. Tohle všechno jde dělat daleko lepším způsobem než nějaký profily na netu s osobními údaji.

Odkaz ke komentáři

Vždyť vás tam nikdo nenutí vyplňovat žádný osobní údaje, ani jméno. Vlastně celej profil může bejt smyšlenej a ostatnímt o může bejt naprosto fuk.

Já osobně si na FB občas zahraju nějakou tu hru, ale jinak to používám z 90% jenk tomu, abych se dozvěděl o zajímavých akcích atd, to je vše. Když to člověk používá inteligentně, tak tam nemá kdo co zneužít ;)

Odkaz ke komentáři

Jasně já neříkám, že to musí být profil s pravými osobními údaji, ale většina lidí to tak má a o tom taky facebook je. Osobně se mi facebook moc nelíbí lepší se mi zdá třeba myspace, ale facebookem jsou lidi prostě posedlí a vyhrává hlavně kvůli více dostupným jazykům.

Edit: Nechápu proč se třeba musí vyplňovat vůbec nějaký jméno. Lepší by bylo mít to jako nepovinný údaj a bylo by to podle mailu nebo nicku to by bylo daleko lepší řešení pro lidi co nechtějí zveřejňovat osobní údaje.

Odkaz ke komentáři

Tak taky jsem na facebooku, a zajímá mě do jaké skupiny se mám zařadit, protože tam jsou dvě skupiny, které se jmenují stejně - console-forum.net, akorát jsou rozdílné typem, takže kterou vytvořil rixz?

http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/pages/Console-Forumnet/48876392172?ref=mf

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu