HexeH Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jedna technicka...proc se kazdej honi za trofejema,vzdyt je to k ho.nu ne?:) šak pohoda, taky mi to bylo dlouho fuk :) ale pak tě to čeče chytne, a prostě musíš, něco jako pro alkoholika nedopitá láhev víš :cheesygrin: jsem kdesi na netu zahlídl týpky co maj okolo 100 platinovek :roll: hovada jedny, kam se hrabem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jedna technicka...proc se kazdej honi za trofejema,vzdyt je to k ho.nu ne?:)Tak me se libi, ze pokud sou ty trofeje dobre nastaveny, tak clovek tu gamesu vyzdima pekne do mrte a jeste o tom ma prehled :) No a pak je to samozrejme dalsi vyzva a motivace, diky cemuz si tu hru uzivam zase o neco dele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jak mam zabit toho Lazarevice?Porad tam beham dokola jak vocas,obcas ho trefim vybuchem granatu nebo toho modryho co je na stromech a porad nic:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ja sem vzdycky pockal az bude blizko toho modryho svinstva na stromu a pak do toho strelil a takhle porad dokola. Pokud ma nekdo lepsi taktiku, tak sem s ni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jak mam zabit toho Lazarevice?Porad tam beham dokola jak vocas,obcas ho trefim vybuchem granatu nebo toho modryho co je na stromech a porad nic:cry: no vzásadě to neděláš blbě, prostě musíš ho chvílu nahánět jako nadmutou kozu a přitom zvesela střílet do modrých, stále dorůstajících částí stromu vždy když chudák kráčí okolo. jestli se ti to vede správně tak vidíš jak čím dál víc zlobí. mušíš mu přivodit něco okolo 15ti zranění a sám u toho samým nadšením nezkolabovat :) (na very easy asi méně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 myslel sem ze je na to nejakej figl.Takze ho musim jeste trochu uhonit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 myslel sem ze je na to nejakej figl.Takze ho musim jeste trochu uhonit:) Fígl je :) -> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Fígl je :) -> zbfpv8n8h68 super,tak jeste jednou to zkusim na honenou a jestli to nevyjde tak to udelam podle toho videa:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 vcera na ceskym PSN vyslo demo na hru, single player demo, idealni zpusob pro ty co hru nehrali (muj pripad) jak propadnout kouzlu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 vcera na ceskym PSN vyslo demo na hru, single player demo, idealni zpusob pro ty co hru nehrali (muj pripad) jak propadnout kouzlu =) Uz jsem to psal vcera na chatbox, je to i na US Store. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak ono v tom demu ani není čemu propadnout.. Než si člověk zvykne na ovládání tak je konec dema.. A to né, že by to ovládání bylo nějak těžký.. Ale když to otočím za 4 a půl minuty, tak není něco v pořádku.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Myslim, ze U2 ma naprosto fantasticky vyladene ovladani. Zatim kazdy, komu sem to dal do ruky se do toho dostal behem chvilky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 no, tak jsem to taky stahnul a jako ze jsem si to chtel poridit, tak uz nechci. grafika je perfektni, to je jasny. nicmene proste tenhle typ her neni uplne pro me. tak nejak jsem to cekal lepsi...;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Včera mi tato hra přišla a uchvátila mě na tolik že jsem jí dohrál na 100% ještě ten den. Ted du makat na trofejích a zachvíli se tu objeví na podej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Včera mi tato hra přišla a uchvátila mě na tolik že jsem jí dohrál na 100% ještě ten den. Ted du makat na trofejích a zachvíli se tu objeví na podej :) je to bomba, ale na crushing se na některých pasážích pěkně zapotíš... dneska si jdu pro DIRT 2, to bude pařbaaaaa... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Update 1.05 http://www.naughtydog.com/site/post/uncharted_2_title_update_105_feb_15_2010/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Detaily o dlc http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=1659 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Uncharted 2 mě vzalo asi 3x víc než jednička. Peckózní příběh a hlavně jsem se s Drakem sžil víc než předtím...Mulťáček se taky poved a ty coopy mě fakt baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajimaru Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Dohrano tepre 2x ale i priste to bude ourajt...Game of last year 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Taky dohráno, jednička byla 100krát lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Taky 2x dohrano(1x normal,1x hard) a s chuti si to zahraju potreti.Nikdy bych necekal ze nejakou hru budu hrat vice nez jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 ve dvou dohráno 6x (1x veryeasy, 1x easy, 1x normal, 2x hard, 1x crushing) - platinum trofej - parádní gamesa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Musim souhlasit !! fakt paráda !! moc mě to překvapilo, sem teďka někde Chapter 14 a netěšim se na konec ;( ještě že máme mulťák ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanex Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Můžete mě prosím někdo poradit jak zlikvidovat ve vlaku toho posledního šmejda?Jedu hru na Crushing a tady jsem v koncích,nemůžu ho nějak udolat.Už jsem to chtěl vzdát,ale stejně mě to nedá a po tejdnu se zase trápim.Docela rád bych to dojel.Uncharted1 mám v Crushingu odehranou,ale tady se mi fakt nedaří.Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Můžete mě prosím někdo poradit jak zlikvidovat ve vlaku toho posledního šmejda?Jedu hru na Crushing a tady jsem v koncích,nemůžu ho nějak udolat.Už jsem to chtěl vzdát,ale stejně mě to nedá a po tejdnu se zase trápim.Docela rád bych to dojel.Uncharted1 mám v Crushingu odehranou,ale tady se mi fakt nedaří.Díky... jo tenhle je docela tvrdej, přiznám se dělal víc potíží než Lazarevič nakonci, ale na něj v crushingu platí neustále ho dráždit palbou ze všeho co se dá, náboje se sami po chvilce objevují znova, pokud máš ananasy tak mu je taky šupni všechny a přebíhej ve vagónu od lavice k bednám a naopak, a až se naštve tak půjde na tebe na férovku a tam nesmíš zklamat cca 5x a pak dojde k tvrdší férovce a tak musí být dodržena posloupnost tlačítek a je to... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.