tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Blíží se konec roku a tak jsem pro vás připravil hlasování o nej hru roku 2008 na Playstation3. Seznam všech her na PS3 najdete zde: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games Pravidla: Hlasujte pouze pro hry vydané roku 2008 !!! Za hlasování pro hry z jiného roku bude váš post smazán + dostanete trestné body. Hlasovat můžete do 31.12. 2008 23:59 Hlasujte pouze pro jednu hru ! Pokud uvedete více her tak také zřetelně uveďte jejich pořadí !! (stále však počítám hlas jen pro první hru) moje hlasování: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ---------------------------------------------- Konečné výsledky hlasování (příspěvek 35) Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 13 Grand Theft Auto IV - 8 Fifa 09 - 4 Burnout Paradise - 3 Battlefield: Bad Company - 2Race Driver GRID - 2 Fallout 3 - 1Saints Row 2 - 1Resistance 2 - 1SmackDown vs Raw 2009 - 1LittleBigPlanet - 1Pure - 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Hlas pro Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots... Beztak to ale vyhraje blby GTA IV. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galarik Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Počítají se i multiplatformové hry? Potom jednoznačně Fallout 3 - nepamatuju kdy naposledy mě hra bavila a nedokázala pustit i po 80 hodinách a přetím hraní v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 ehm gta4 pro svuj humor velkolepost a skvely multiplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1.Saints Row 2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Battlefield: Bad Company Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Resistance 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 SmackDown vs Raw 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 burnout paradise... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Můj tip je Race Driver GRID Pokud by to někoho překvapilo, tak mohu dodat, že tahle hra mě naprosto v ničem nezklamala. Byla přesně tak zábavná a hratelná jak jsem čekal, měla vážně skvělý kolizní model a super kariéru. Každá jiná hra, ač byla třeba v některém parametru mírně lepší, mě naopak v jiném zklamala. EDIT: Tekku, dovolil jsem si naše tipy naházet do tvého příspěvku, snad se nebudeš zlobit;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svd Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 GTA IV Skvělá hra, ale taky moje první hran na PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 MGS4 a myslím že nejen hra roku 2008 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CrazyDog Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Burnout Paradise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Gta iv.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots <--- nic jinyho to bejt nemuze aspon u me :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blick Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1. Burnout Paradise - takhle perfektni, zabavnou a kompletni hru jsem po demu ktere me nezaujalo necekal. Navic ji Criterion stale podporuje updaty zdarma (naposledy motorky). 2. Battlefield: Bad Company - tahle hra se me taky porad jeste drzi, vyborna hlavne v multiplayeru (Gold Rush je asi nejlepsi multiplayer FPS mod vsech dob), zabavna vozitka a znicitelne zdi 3. PixelJunk Eden - nakazlive zabavna PSN hricka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Za me urcite GTA IV, ty svoje neustaly narazky by si tu vetsina uz konecne mohla nechat od cesty :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Battlefield: Bad Company pro mně jedna z hodně vydařeních her, i multy player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Taky davam bod Metal gear solid: Guns of Patriots. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Little Big Planet----> :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Race Driver Grid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Fifa09 .... (jinak další fleky by patřily LittleBigPlanet, Rock Band a Burnout Paradise..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1.GTA IV - Jednoznačně the BEST (hlavně po přídání trofejí) 2.Little Big Planet - Naprosto BOMBA hra, ale pořád něco malého mě tam chybí, takže 2. místo v těsném závěsu (3 - Burnout - hrál sem zatim jen demo, ale tušim že to bude bomba až mě to příjde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts