corvette Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 vymr*dany amici... zas musi mit neco jinak... to je super, takze prachy v trapu a nic z toho... ani jsem nikde nic necetl ze mapy z us store nepujdou :-( no nic.. koupim je holt v eu store... kdo by chtel slot, tak napiste. Je to jen tvoje chyba ze neumis cist, nechapu za co jako muzou amici, tohle je politika Sony, hry maji regiony a addony jsou proste mezi tema regionama nekompatibilni, fakt nesnasim tohle chovani typu: udelal sem blbost tak ted to hodim na vsechny ostatni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Mam verziu hry BLUS 30377....aky to je region? Neviem odkial mam stiahnut DLC. Na ceskom store je verzia BLES 00683 a BLES 00690, na UK store to iste...a americky store neuvadza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Je to americky, rika to uz ten nazev BLES - E jako Europe, BLUS - U jako US Stahni to z US Store, ale neni to nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ve ctvrtek mi to prijde domu tak si to snad konecne zkusim, tak bych pak nekoho hledal na spec ops pro trofeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Mám tu takový problém ohledně hraní SpecOps ve dvou po netu. S kámošem jsme hráli SpecOps skoro pořád, ale když jsme si pár dní zpátky chtěli zahrát, vykopolu nás to. Říkal jsem si, že to bude přetíženýma servrama (v tu dobu vycházelo to nové DLC). Ale když jsme to zkusili dnes opět nás to vykoplo se stejnou chybou (při zkoušce o spojení to napíše Error, počkej 12 sekund -> po dvanácti sekundách se nic nestane). Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 nemáte někdo volný slot se stimulus? měl bych zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Bodie taky scháním Stimulus, ještě společně s mým kámošem, takže jestli seženeme ještě dva lidi, tak bychom ho mohli nakoupit. Mám verzi kupovanou tady, takže EU, ČR PSN. Kdyžtak někdo napište, pokud ještě scháníte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 já už stimulus mám,ale kamarad má zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Budu mít zájem o slot na Resurgence Pack tak ho někdo kupte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Taky bych do něj šel, jestli si někdo děláte seznamek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Nedáte někdo se mnou Spec ops? PSN: Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Koupím Resurgence Pack! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Sháním slot na Resurgence Pack, EU/CZ store, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Vyměnil bych Buď můj Resurgence za Stimulus. PSN nick: Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpa Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 zdar, nevite, jestli stale plati, ze k nove hre dostanu zdarma kod ke stazeni Cod classic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Štěpa: Silně pochybuju, myslim že to bylo jen k těm spešl verzím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Mám dotaz, plánuju koupi MW 2, ale mám WaW a tam to někdy pěkně laguje, takže se chci zeptat, jestli to dělá aji u MW 2 ? Je mi jasné, že PSN je zadarmo, takže žádné zázraky nemůžu čekat. WaW je starší a nebyla tak úspěšná jako MW 2, takže mě napadlo, že se o ty servery MW 2 budou starat o něco lépe... Jaké s timo máte zkušenosti Vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Mám hodně slabej net, ale docela to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StePan1468625256 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Ahoj...jen mě tak napadlo jestli by to někdo nechtěl zapařit online....jako že by se našla parta lidi,vymyslela by se strategie a tak...hrat to sám za sebe je taky dobrý ae chaoticky...kdyžtak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Mám dotaz, plánuju koupi MW 2, ale mám WaW a tam to někdy pěkně laguje, takže se chci zeptat, jestli to dělá aji u MW 2 ? Je mi jasné, že PSN je zadarmo, takže žádné zázraky nemůžu čekat. WaW je starší a nebyla tak úspěšná jako MW 2, takže mě napadlo, že se o ty servery MW 2 budou starat o něco lépe... Jaké s timo máte zkušenosti Vy ? myslim ,ze tohle je chyba tvyho netu a ne hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Ahoj...jen mě tak napadlo jestli by to někdo nechtěl zapařit online....jako že by se našla parta lidi,vymyslela by se strategie a tak...hrat to sám za sebe je taky dobrý ae chaoticky...kdyžtak napište Klidne muzem nekdy dat... nick TommahawkCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoebWRC Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Tak dnes jsem si také pořídil tuto hru...:) těším se moooc už abych byl z práce doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maladej Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 nedate nekdo hru po netu ? kdyby lusk, tak muj nick je stejnej jako tady ... Maladej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlamikCZ Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Muj nick FlamikCZ ale jeste se to ucim :D rad si za hraju Spec ops po netu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlamikCZ Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Menší dotaz když sem si koupil cod mw2 tak mam na knížce cd key k čemu je jestli vůbec na něco je ??? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.