myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 ano... to je ok, otvor to topmenu_plugin.rco s packu, daj replace multiple, zvol tuto novu zlozku. napise Done. naflashuj toto rco do psp. vsetko. ak uz nechapes tak kasli na to. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 okej dal som multypli a naflashovat myslis ze ist cez recovery adjustimance flash0 a kera zlozka ?nesom fakt moc dobry vsh ? este to topmenu_pluginrco to s toho packu nafleshovat alebo tu celu zlozku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 flash0:/vsh/resource ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 oka a ten topmenu_plugin.rco s packu alebo tu extrahovanu zlozku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 oka a ten topmenu_plugin.rco s packu alebo tu extrahovanu zlozku ? topmenu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 niak mi to nefunguje ikony sa zmenili ale ostatok nie co bolo v tom povodnom co som stiahol ... :( ja by som to cel cele aj s wallpaperom :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 jedine topmenu sa musi prerabat! ostatne tam skopiruj. omg pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 de zase ja som lama viem sry ze sa trapis ale cel by som to mat v poriadku :( cel som toto ikony su ale neviem okdial ten wallpaper zohnat je pribaleny k tomu ?? boze pomoc :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Prosim o pomoc.Najde sa niekto kto napise jednoduchy navod ako naflashovat XMB menu????? Jednoduchy znamena : toto das sem toto skopirujes sem a zapnes a hotovo. Stiahol som si totiz hotove XMB themes, icons a neviem co s tym.Dakujem za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Všechny rco soubory kopíruj do: vsh/resource. Všechny fonty dávej do: font Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 a to je vsetko?????Netreba nic spustat v recovery alebo tak.Nechcem urobit brick! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 a to je vsetko?????Netreba nic spustat v recovery alebo tak.Nechcem urobit brick! to je všechno............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 no musis ist cez recovery do Flash0 a tam to pohadzes ale zalohuj si setko keb bol nahodou semibrick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Tak jsem si dnes stahnul Info Bars pro 3.40 a chtel bych si dat na to pozadi svuj vlastni obrazek. Vite nekdo prosim jak na to? V takoveto praci s obrazkama jsem asi lama. Uz jsem si ale dokazal zmenit zvuk pri zapnuti psp , kterej jsem si sam nahral,ted delam zvuky pohybu v menu xmb a prave nevim jak na ten info bar... Chci si udelat customizaci na Taiko no Tatsujin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Dane, já ti stim asi nepomůžu, jsem spíš jenom "konzument" Ale milerád tě odměním body, pokaď sem to témátko potom dáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Budu se snazit na to prijit , ale budu rad , kdyz mi nekdo poradi. Pak ho sem klidne dam, chvilku to ale potrva, nez ho udelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Jasně ;) Jak jsem řek, já na to nejsem odborník :lol: Ale takovej myschoo, Wolf, West... to je jiná.. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Uz jsem na to asi prisel , mozna je to ale jen moje domnenka :D Jdu to vyzkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Tak ma domnenka byla asi spravna , ale nevim jak mam ulozit vysledne oriznutej obrazek v 8bit, nebo 32bit hloubce . Nevite nekdo o nejakym prevadeci nebo tak nejak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 ulozis to normalne vo photoshope :) alebo v Paint :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Jestli je to tak jednoduchy , tak proc mi to nejde:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 a co ti nejde? stavim sa ze tam das obrazok ale v PSP nic nevidis, vsetko je prihladne vsak? :) mas definovanu alpha vrtsvu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Nejde mi treba v malovani ten obrazek ulozit pak tak aby mel 8 bitovou hloubku. Ted se mi podaril 4 bitova hloubka. A alfa vrstva nevim co to je :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 v paint uloz ako 256 colors bitmap.. to je 8bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 v paint uloz ako 256 colors bitmap.. to je 8bit Diky , ale tento 8bit mi to nebere , pise to nejakou chybu. Jeste jednu otazku : Kdybych chtel 32 bit , co musim nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.