Sumecz Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 defuckto69 diky to sem si nevsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 no a dalej postupuj podla toho navodu ;) skocis na 1.50 a potom mozes ist spat na Custom Firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 diky moc vsem uz sem to rozchodil no a dalej postupuj podla toho navodu ;)skocis na 1.50 a potom mozes ist spat na Custom Firmware diky nebejt tebe tak sem to nerozchdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 neni tu nahodou nekdo sikovnej z Plzni kdo si s timhle vi rady? ja si do toho fakt netroufam a plzen mam relativne blizko, moc by ste mi pomohli pls :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Ahojte nasiel som tu odkaz na toto http://forums.qj.net/f-psp-mods-medi...ss-114167.html a to chcem len neviem ako to tam mam dat.Som z toho jelen ked som to klasicky skopcil do flash tak sa mi semibrickol.Pls poradte ako to rozbehat.Samosebou ze som daval aj na pametovku co mam.Len neviem co a ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 2Netino, odkaz 404 Not Found Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 tady sou 3.51 rco decryptovany ..... diky Zinga Burga :-) http://www.edisk.cz/stahni/74135/-s-decrypted.rar_2.41MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 diky dam to do priloh 1. prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Azteku ospravedlnujem sa a tu je link http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-slick-is-dead-long-live-glass-114167.html Proste to tam chcem mat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Azteku ospravedlnujem sa a tu je link http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-slick-is-dead-long-live-glass-114167.html Proste to tam chcem mat nice8)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Kolik mb vám zabírá flash 0 ?Mě tak 22 mb.Když tam hodím jiný ikony a font tak to běží ale když tam dám wall tak abych tam měl ty pohyblivý proužky,tak mi to někdy hodí nedostatek paměti a někdy se mi to tam podaří dát ale u browseru mi to udělá místi ikon jen bílí čtverce.Mám tam i ten remover ale paměť se nemenší.Asi dělám něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 JJ asi fakt delas neco spatne.. Treba u removeru disableni asijské fonty a zbytečnosti (např rem.player nebo upgrade on-line a taky RSS apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 nebo vymaž obsah flash0:\DIC\ .... uvolní se ti něco přes 2mb(je to jen zase něco k tý čínštině a japonštině) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Dělá to pořád.Jaký hodnoty má mít ten wall aby byl za těma proužkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 jaký myslíš proužky ?? jestli myslíš wave tak to ten wall musíš dát do flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 jaký myslíš proužky ?? jestli myslíš wave tak to ten wall musíš dát do flash0 Tam ho taky mám.Všechno funguje ale u browseru mi to dělá místo ikon bílí čtverečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 tak musíš mít ikony 32bit nebo zmenšit rozlišení wallu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 muze mi nekdo poradit jakej RCo soubor je na zvuky v menu to preklikávání ??? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 to Petersss: je to tim, ze mas bud system_plugin.rco nebo sysconf_plugin.rco pouzity z puvodniho CF z ktereho si presel na cf 3.40, hadam... staci je nahradit recompilovanyma pro CF 3.40OE... viz. 1 strana -> downland samozdrejme mam na mysli ty samy rco... pripadne v nich pak muzes replacenout veci co si mel u puvodnich nefunkcnich rco ;) snad to pomuze to *Dave*: system_plugin.rco na tohle tema mam nekde na zacatku xmb moddingu post... check it ;) http://console-forum.net/showpost.php?p=102333&postcount=120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 to west: Hodil sem tam komplet zálohu na 3.40 OE viz 1. strana a nefachalo to.PSP vůbec nenaběhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 to west: Hodil sem tam komplet zálohu na 3.40 OE viz 1. strana a nefachalo to.PSP vůbec nenaběhlo. no.. nevim, jesi ti to pomuze.. pokud ne--- http://console-forum.cz/showthread.php?t=5422 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Já sem tam hodil mojí původní zálohu a psp běželo ten návod nepotřebuji,ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 potreboval bych ten FW DUMP nejde mi to down.... :( jo a taky jeste kdyz si zmenim startovaci obrazovku, tak se mi text neukazuje :( ale normal sps nabehne.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 nikdo nic ????? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 dump jakýho fw ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.