west-- Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 mam to, ale VADI mi to... keby ze sa mi to nezapina automaticky s psp bolo by to fajn ja si myslim, ze v nejake z pristich verzi to tak bude, snad :)... ale stejne je fakt prca prochazet xmb a pri tom na pozadi parej 2 cpucka pong :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 vyšla new verze rco editoru ale zatím sem si s tim nehrál,ale dám sem jeden zajimavý obrázek co se zinga burgovi povedlo,víc info v readme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 ten novej RCOEdit je super, da se s nim treba posunovat sloupec ikon pod aktivni topikonkou... vic jsem zatim nezkousel :) puvodni posunuty... puvodni pozice je -130, pokud byste chteli sloupec posunou na stred je to v pozici 0 a pro posunuti doprava zase slouzi kladna cisla;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 určitě bude zajímavější když vidim ty ikonky jak se pěkně dají upravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Takže sem si teď hrál s topmenu_pluginem a hotovej jsem ho přidal do takový mý zálohy.. Je to mix různejch témat a pluginů, tak aby mi co nejvíc vyhovoval.. No a pokusil sem se dát tenhle "mix" do druhýho PSP (black) a ono se normálně vůbec nenačetlo! Prostě je v tom nějaká vada, ale už předtim sem se pokusil použít zálohu f0 z black do white a musel sem udělat DG... Prostě black s white spolu nekomunikujou :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 vyšla new verze rco editoru ale zatím sem si s tim nehrál,ale dám sem jeden zajimavý obrázek co se zinga burgovi povedlo,víc info v readme kde sezenu tuhle upravu xmb ? strasne pekny a vymakany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Jo sorry, ja myslel ten program.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 vyšla new verze rco editoru ale zatím sem si s tim nehrál,ale dám sem jeden zajimavý obrázek co se zinga burgovi povedlo,víc info v readme kde sezenu tuhle upravu xmb ? strasne pekny a vymakany :Dpřesně tuhle asi nikde,to si jen tvůrce rco editoru hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Moje nove upraveny xmb :) ... *posunuty a menseny ikonky *a prizoomovana waveka;) info jak menit pozice ikonek tady... http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-rco-editor-112-position-changes-99930.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 takovej dotaz ... naflashoval jsem si novy tema DURANIUM R2 NEMESIS z http://www.pspculture.co.uk/ a chybi mi ikonky u LocationFree Player, Internet Browser a Saved Data Utility... proste tam nenni nic, jenom nazev... a kdyz si vezmu nejaky jiny menu (KDE, GANT) tak mi tam sice save data utility pribude ale ty druhy dve ikonky jsou porad pryc... co s tim? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 takovej dotaz ... naflashoval jsem si novy tema DURANIUM R2 NEMESIS z http://www.pspculture.co.uk/a chybi mi ikonky u LocationFree Player, Internet Browser a Saved Data Utility... proste tam nenni nic, jenom nazev... a kdyz si vezmu nejaky jiny menu (KDE, GANT) tak mi tam sice save data utility pribude ale ty druhy dve ikonky jsou porad pryc... co s tim? :-) to menu jsem jeste nestahoval ,ale pravdepodobne tam chybi tyto dva obrazky, leda by sis je nakreslil a pak pridal do patricneho RCO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 pořád nechápu jak si změnit font popisků u ikonek v menu... samotné ikonky změním ale nevím jak na font... určitě to tady někde je, ale četl jsem celý ten tutorial aspon 10x a asi jsem to 10x přehlídl... tak díky za odpověd a doufám, že mě neukamenujete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 pořád nechápu jak si změnit font popisků u ikonek v menu... samotné ikonky změním ale nevím jak na font... určitě to tady někde je, ale četl jsem celý ten tutorial aspon 10x a asi jsem to 10x přehlídl... tak díky za odpověd a doufám, že mě neukamenujete :)zrovna sem se vzbudil tak nemám na kamenování náladu,tak tady máš odkaz :D http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6956 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Jak nejlip upravit wallpaper jako ten 1-12bmp aby to vypadalo porad normalne. Ja kdyz ho zmensim na pozadovanou velikost tak to vypada silene, je to celkem pochopitelny kdyz se tak malej obrazek roztahne na tak velkou plochu, nejde ho tam nejak dostat v puvodni velikosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 pockat.... co chces urobit? nechapem vsak vezmi 480x272 bmp a flashni ho, alebo...ty mas mensi WALLP trebars 350x170 a to sa ti roztiahne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Ja chci aby mi pres pozadi sli vlnky, to muzu udelat 1-12bmp z 12 wallpaperu o velikosti 480x272 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 ne, to by bolo moc velke... musis mat 1 obrazok 01-12.bmp a potom si nastavit prve pozadie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Ale melo by to jit normalne, nemusim to nejak zmensovat to pozadi? Jenom ho ulozim jako bmp a pak to prevedu (mam ho totiz jako jpg.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 ak mas JPG otvor ho v painte a daj Save As .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Ja vim jak z toho udelat bmp, jde mi o to ze kdyz to ma velikost 480x272 tak se mi to proste jako theme nezobrazi, mam jen bilou plochu, tak se ptam jestli to nejak jde, LukDM psal jenom to prejmenovat na 01-12.bmp a jede mu to ale me ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 ja vim ze to sem nepatri... ale vsude se snazim sehnat gameboot s Narutem a nikde sem na nej jeste nenarazi, a kdyz jo tak uz nesel stahnout... pls nemate nekdo neco?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 v gameboot packu neni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 v gameboot packu neni??? bohužel ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Ja vim jak z toho udelat bmp, jde mi o to ze kdyz to ma velikost 480x272 tak se mi to proste jako theme nezobrazi, mam jen bilou plochu, tak se ptam jestli to nejak jde, LukDM psal jenom to prejmenovat na 01-12.bmp a jede mu to ale me ne. Normalne si ulozis BMP wallpaper (ja ho ukladam jako 24 - bit BMP) prejmenujes na 01-12.bmp... ted by mel mit velikost 382 kb :) jdes do recovery... VSH... RESOURCES.. nebo tak nejak to tam je a prepises ten BMP obrazek co tam je :)... pak v nastaveni PSP zaskrtnes WALLPAPER - DONT USE.... ve vyberu THEMES si vyberes prvni tema(to co je pod ORIGINAL) a melo by to jit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 jen pro info,vyšel nový rco editor,moc nového prý neni,jen opraveny nějaké chyby a upraveno zobrazování obsahu rco souborů či co http://pspupdates.qj.net/RCO-Editor-v1-13/pg/49/aid/89380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.