myschoo Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 dik za info .... dam to do prveho prispevku edit toto som nasiel na qj http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-custom-topmenu-pluginrco-for-310-oe-a-custom-icons-104266.html vyzera to ako editovane 3.10 rco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Normalne si ulozis BMP wallpaper (ja ho ukladam jako 24 - bit BMP)prejmenujes na 01-12.bmp... ted by mel mit velikost 382 kb :) jdes do recovery... VSH... RESOURCES.. nebo tak nejak to tam je a prepises ten BMP obrazek co tam je :)... pak v nastaveni PSP zaskrtnes WALLPAPER - DONT USE.... ve vyberu THEMES si vyberes prvni tema(to co je pod ORIGINAL) a melo by to jit... Me to nejde a Myschoo rika ze je to tim ze mam origo XMB, mam potom jenom bily pozadi :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 pls stratil sem original ikony volume baru a baterky... jinak mam vse tak pls dejte mi to sem nekdo... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 to by snad mělo bejt ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 to by snad mělo bejt ono diky ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 dik za info .... dam to do prveho prispevkuedit toto som nasiel na qj http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-custom-topmenu-pluginrco-for-310-oe-a-custom-icons-104266.html vyzera to ako editovane 3.10 rco :) Že by?? Že by byl brzo update ??? :bash: :) :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 asi ano, ale zatial mi to nejako extremne nechybalo... asi jedina vyhoda je ze to pojde aj na 3.10, pripadne 3.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 yop, souhals, mě to atky vůbec nevadí, žádnej problém, jenže časem už to update bude chtít.. časem :) hehe, teď sem se nějak koukal na tvuj a muj profil, avtar a tak, a sesš tady o rok dýl jak já:!: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 tady je kdyžtak info o custom topmenu na 3.10 oe-a + downlaod upraveného topmenu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007040004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Cool. dík :) a kdž chci mít stejný menu jako mam teď na 3.03OE-C tak stačí jenom udělat update a pak to tam nahrát? nebo se to musí pozměnit? Já teda nevim, myslim si že nějak asi budu msuet, jenže nevim jak :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 nene,musíš si pomocí toho rco editoru změnit to topmenu co si stáhneš,protože to jediný je upravený aby fungovalo na 3.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Jenom topmenu_plugin.rco, aha.. ok, kouknu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 ono je podla mna uplne zbytocne ist na 3.10 ... aj tak ASI bude coskoro 3.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Hmm.. jestli jo, tak OK :) Klidne pockam, :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 právě že ale to ASI,alespon podle videa mi to přijde jako fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 tak to video bolo jasny fake ;) ale tak asi to bude coskoro :D a aj tak na 3.10 ti bude chybat network update ikona :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 tenhle clanek na psp hacks vypada dost zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 tenhle clanek na psp hacks vypada dost zajimave to je to samý o čem se tu bavíme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 kur** sorac borci...to jsem si zas jednou poradne neprecet co se tady resi,este jednou se omlouvam EDIT: ok ale ted mam novinku...xmb modding jde i na 3.30 oe-a stahnout vzorek a prispet do diskuze muzete tady...musite se ovsem regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 setkal se už někdo s tím, že mu zmizely popisky? (např. v system s. chybí autostart umd atd. => prostě všechno co nebylo v 2.5 (asi) zmizelo :D) všechno ostatní funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 neco takovyho se resilo tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=3632&page=24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 zmenil si si sysconf_plugin.rco ?? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 nevim, je to možný... když sem nahrával jiný věci okolo xmb tady je screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 ja ked som zmenil sysconf tak sa mi poondil RSS Settings... tak skus do toho ist ak sa ti to tak pokazi ako mne tak mas zmeneny sysconf... (potom len restartuj PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 wolf.cz mel stejnej problem s mizenim polozek v menu tak mu zkus pisnout jak to poresil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.