Lukys129 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Když jsem ho dostal tak 100%,ale teď na něm hraju jen když vyjde nová hra a nebo s kámošem po mulťáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Netix: Závislí nejsme... Pochybuju, že to autor pochopil. Má závislost je nulová, nechápu, jak by někdo mohl být závislý na PSP... Takových lidí docela lituju, když nemají ani takovou vůli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 já moc zavislej nejsem hraju na PSP kdyz je volna chvile ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solid Snake Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Dokud jsem ho měl, (nějaký vidlák mi ho ukradl:roll:) hrál jsem akorát Wipeout a Tekkena ve škole, doma jenom Silent Hill:Origins po večerech v posteli, na to rád vzpomínám:). Ale závislý jsem na tom nebyl. Jinak vidím, že dost lidí tady používá PSP jako "záchodovou" konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 na PSP sem denně aspon hodinku ... většinou než du večer spát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 zavislost na psp?? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Dříve jsem býval hodně , ale teď se už asi dva měsíce nehrál a nechybí mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Na PSP zavislý rozhodně jsem...ale paradox je, že na něm hry skoro vůbec nehraju. Ale každej den poslouchám mp3 a koukám na filmy, takže 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Závislost pomalu upadá kvůli tomu že nejde stále flashnout:cry: ale to se pak změní když budu moct hrát iso/cso hry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 já na 75% :D to je ještě v normě né ?:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Asi 80% protože potřebuji čas na Xbox360 a Playstation 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 100% pařím od rána do noci aj když je na nabijačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 já zase tak ne.. ptze hraju vse z originalek tudiz mam ted jen 6 her ktere chcu aspon 2x dohrat nez je za neco vymenim xD..a skuste si hrat par her 5mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Teď času ani moc není na hraní na psp většinou hraju na psp COD4 a pak někdy k večeru něco zahraju nebo čtu přes bookr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Tak už jen ve škole mno... ale teď jsem ho tam dlouho neměl ale zase ho začnu nosit mno a aspoň o přestávkách a někdy o nudných hodinách budu hrát. Jinak na něm moc nehraju maximálně když je někde nuda ... Jinak doma nehraju ůbec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 většinou hraju na psp COD4 na PSP je aj COD 4?? ak ano a mas ISO tak ho pls upni a posli ces PM dam ti za to 250credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 na PSP je aj COD 4?? ak ano a mas ISO tak ho pls upni a posli ces PM dam ti za to 250credits samozrejme ze neni, omg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Závislej zatímmoc nejsem,mam teprv jednu hru a eště bez pamětovky ale už dneska PsP podruhý nabíjím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 rád si zahraju, ale radsi du do prirody nebo neco delat ven... kdyz je hnusne, nebo je uz vecer, klidne si psp zapnu a parim, ale neprehanim to tolik jako vy..:D mam mozna tak 25%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 na PSP je aj COD 4?? ak ano a mas ISO tak ho pls upni a posli ces PM dam ti za to 250credits jsem místo na psp chtěl napsat pc tak promiň že jsem tě tím sklamal že žádný COD4 není na psp.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 nejsem zavisly na psp hraju pro radost :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 hmm... to je skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 na PSP nejsem závislý ani trochu, a ani na jiné konzoly ne. Přijde mi dementní být na něčem takovém závislej, raději si vyjdu s holkama apod. než celej den hrát, hry jsou pro mě jen občasná zábava, když není co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Na PSP jsem hrál naposledy.. no.. měsíc před Vánoci mezi odpoledkama ?! Závislost nůůla.. ale na ps3, to je jiná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Závislej nejsem. Klidně přestanu... Ale co dělat abych si krátil čas, že... to říkají všichni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.