ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 hele chtel sem se zeptat mam FW 3.02 OE-A muzu z tohoto to dat na ten 3.03OE-C? a ma to naky zmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 hele chtel sem se zeptat mam FW 3.02 OE-A muzu z tohoto to dat na ten 3.03OE-C? a ma to naky zmeny vždyť je psaný že z každýho cf takže můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 ja se v tomdle jeste tolik nevyznam jinak diky EDIT: proc je tam taky velky vypis chyb to je bezne ze se s tim neco stane? EDIT: takze diky za navod vyreseno mam 3.03 OE-C:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 chyby? :D a jinak nevi teda nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 chyby? :D a jinak nevi teda nekdo? podle toho co se pise up bys mohl mit jakykoliv CF to znamena i 3.40 takze bud si pockej na nekoho inteligentnejsiho nez sem ja nebo to zkus:) (ja si neverim pockal bych):) EDIT: a chyby sou tam nazacatku jak psal CHYBY A JEJICH RESENI... toho sem se trochu lekl co to ma bejt ale ok EDIT: jo a jeste na co vubec ces 3.03 kdyz mas 3.40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 jen jedna vec me zajima... Da se tato instalace 3.03 OE-C pustit aj z 3.40 OE-A? aby se nemuselo chodit pres 1.50 a proč bys to dělal :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 a proč bys to dělal :shock: zmena je zivot nemylim-li se:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 zmena je zivot nemylim-li se:) no jo ale proč bys chodil z 3.40 oe-a na 3.03 oe-c??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 :cheesygrin: a v čem je 3.03 OE-C lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 no jo ale proč bys chodil z 3.40 oe-a na 3.03 oe-c??? opakuju se ale zmena je zivot treba ho nebavi 3.40 i kdyz ma vic funkci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 tak si tam dej 1.5 nebo nějakej oficiální - to bude taky změna :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 tak si tam dej 1.5 nebo nějakej oficiální - to bude taky změna :cheesygrin: :D jono ale nebavime se o moji zmene FW:) ja sem na 3.03 OE-C spokojen mam ji asi 25 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 :D jono ale nebavime se o moji zmene FW:) ja sem na 3.03 OE-C spokojen mam ji asi 25 minut už nechte toho OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 už nechte toho OT j omlouvam se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 a proč bys to dělal :shock: za 1) me to zajima uz dlouho:) a za 2) 3.40 neni zas takovy jak sem si predstavoval sem myslel ze si ty bugy vyresily ale ono jich jeste pribylo:roll: napr. ze nevim proc ale nejdou mi rozjet dohromady vlastni vlnky a internet... a dalsi takove :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 za 1) me to zajima uz dlouho:) a za 2) 3.40 neni zas takovy jak sem si predstavoval sem myslel ze si ty bugy vyresily ale ono jich jeste pribylo:roll: napr. ze nevim proc ale nejdou mi rozjet dohromady vlastni vlnky a internet... a dalsi takove :? jo udelej to nebudes litovat sice od 3.02 OE-A nevidim rozdil ale asi je lepsi:) doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 omlouvam se jestli tu uz neco takovyho je, ale chtel bych zeptat jestli by slo Upgrade na verzi 3.03 OE-C s deskou TA-082 EDIT: tak nic uz to mam vyreseny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Mam dotaz ;) Kvuli jedne hre (Final Fantasy VII PSX) si chci dat puvodni 3.03 OE-C. Muzu ho nainstalovat z 3.40 OE-A? Nebo musim pracne z 1.5? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Mam dotaz ;) Kvuli jedne hre (Final Fantasy VII PSX) si chci dat puvodni 3.03 OE-C. Muzu ho nainstalovat z 3.40 OE-A? Nebo musim pracne z 1.5?Dekuji. Můžeš z 3.40 OE-A. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 cus lidi ....sorry ze otravuju ! mam fw 1.5 a chci 303OEC ...mno ale bojim se :( takze mam jeste par otazek 1. muzu hrat umd hry ?? 2.mohl by my nekdo po icq pomoct ????? moje icq 274-247-620 pls moc pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 cus lidi ....sorry ze otravuju ! mam fw 1.5 a chci 303OEC ...mno ale bojim se :( takze mam jeste par otazek 1. muzu hrat umd hry ?? 2.mohl by my nekdo po icq pomoct ????? moje icq 274-247-620 pls moc pls jasny, ze potom muzes hrat hry na UMD..;) poradne si procti navod, je to uplne jednoduchy;)..urcite to zvladnes..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec.x64 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 ...přesunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altichy Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Caute potreboval bych poradit!!predelaval jsem si firemware!!!ja mel 2.71 a předělal jsem ho na 1.50 a pak na 3.03 v psp mam slozku psp a je tam v te slozce photo,game,music,atd tak jak jsem musel instalovat v psp ty jednotlivy firemwary tak se ptam jestli muzu ty instalacni veci vymazat z psp???jestli s tim neco neudelam dekuji za pripadnou odpoved!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Caute potreboval bych poradit!!predelaval jsem si firemware!!!ja mel 2.71 a předělal jsem ho na 1.50 a pak na 3.03 v psp mam slozku psp a je tam v te slozce photo,game,music,atd tak jak jsem musel instalovat v psp ty jednotlivy firemwary tak se ptam jestli muzu ty instalacni veci vymazat z psp???jestli s tim neco neudelam dekuji za pripadnou odpoved!! můžeš to v klidu smazat......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 ahojte mam 3,03 oe.c a stiahol som si hru smash court tenis, vyhadzuje mi to chybu-80020148, recovery mam nastavene, tak ako to je tu..viete mi niekto pomoct? dakujem aj upgrade som robil podla tohto tutorialu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.