Mistr všech termixů! Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 chci se zeptat jestli se musi mit 75% baterky je lepsi myt 100%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 75% je minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 75% je minimum. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jeeeezis ja mam liberty city v brne! Takze as o vikendu!!! Nejvic se tesim na HB :) nedal bys sraz? pls - neco ti dam :cry: já bych se taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 hele v návodu je napsáno že když ty gta máš v psp tak tam máš mít Upgrade ver 2.00 já už jsem přes ně downgradoval a pořát tam mám napsáno Update ver 2.00... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 hele v návodu je napsáno že když ty gta máš v psp tak tam máš mít Upgrade ver 2.00 já už jsem přes ně downgradoval a pořát tam mám napsáno Update ver 2.00... a cos cekal. ze kdyz downgradujes tak se ti zmeni update na gtacku na 2.6? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 hele v návodu je napsáno že když ty gta máš v psp tak tam máš mít Upgrade ver 2.00 já už jsem přes ně downgradoval a pořát tam mám napsáno Update ver 2.00... a cos cekal. ze kdyz downgradujes tak se ti zmeni update na gtacku na 2.6? :D no třeba :D ...a jsou pořá použitelný???myslim na downgrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 hele v návodu je napsáno že když ty gta máš v psp tak tam máš mít Upgrade ver 2.00 já už jsem přes ně downgradoval a pořát tam mám napsáno Update ver 2.00... a cos cekal. ze kdyz downgradujes tak se ti zmeni update na gtacku na 2.6? :D no třeba :D ...a jsou pořá použitelný???myslim na downgrade... jasne ze jo, kdyz udelas dg tak to do umdcka vubec nezasahne ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 jo, tak až příjdu domu tak jdu znova zkusit, dělal jsem to včera pozdě večer, a házelo mi to stejnou chybu jako předtim Jirkovi... doufám, že mi s tím dneska helfne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nelly101 Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 je nutný mít Gta LCS???Nestačí Demodisk s 2.00??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 je nutný mít Gta LCS???Nestačí Demodisk s 2.00??? ne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skrupo Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Naaadhera, mam vianoce v January... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Kde mam stahnout FW 3.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Kde mam stahnout FW 3.03? dl.qj.net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Dik moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Pánové, když už jsem do toho taky seknul (bóže jak mně je stydno), měl bych hlopý dotaz. Co všechno, když už mám DG i 3.03 oe C za sebou, musím nechat na kartě a co můžu smazat? Přijde mi, že těch věcí je tam zbytečně moc, ale netuším, jestli některé nejsou dále využívány (třeba ty savy GTA, fůry složek atd.). Jinak instalace je díky kvalitnímu návodu opravdu snadná a ani jsem u toho nebyl nervózní. Je to vážně mazec. Teď ještě nabrat zkušenosti se zpouštěním her a HB, dstraňováním problémů a pak už to snad bude v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Pánové, když už jsem do toho taky seknul (bóže jak mně je stydno), měl bych hlopý dotaz. Co všechno, když už mám DG i 3.03 oe C za sebou, musím nechat na kartě a co můžu smazat? Přijde mi, že těch věcí je tam zbytečně moc, ale netuším, jestli některé nejsou dále využívány (třeba ty savy GTA, fůry složek atd.). Jinak instalace je díky kvalitnímu návodu opravdu snadná a ani jsem u toho nebyl nervózní. Je to vážně mazec. Teď ještě nabrat zkušenosti se zpouštěním her a HB, dstraňováním problémů a pak už to snad bude v poho... ja sem smazal uplne vsechno a nic zatim nepostradam :D no a s tim jak na iso si procti v topicu pro zacatecniky iso sekci, popr jeste topic navod na 3.03 oe-c ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 DammLore, tak už i ty?? :):) hehe, ještě si změn podpis... na ty svetly straně fakt nikdo nazbude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 héj lidičky, tak já už to mám taky úspěšně za sebou, takže se hlásím k nástupu k temné straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Hej lidi , dneska sem to omylem downgradnul z 3.02 bez nasledku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Hej lidi , dneska sem to omylem downgradnul z 3.02 bez nasledku :D fakt? :D no tak tomuto se rika haluz :lol: mno tak teoreticky to de, exploid je stejny takze hen spustis a dg asi taky faka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 ještě že to psp nebylo moje , zkuzte to někdo s 2.81 , co to udělá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 anebo s 3.10 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 proc ne? teoreticky by to melo jit i z fw 2.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 proc ne? teoreticky by to melo jit i z fw 2.x nj ale prakticky... :D kazdopadne muzes to vyzkouset, ja sem rad ze mam cf ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.