Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod na 3.03 Downgrader

Recommended Posts

• Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hele v návodu je napsáno že když ty gta máš v psp tak tam máš mít Upgrade ver 2.00 já už jsem přes ně downgradoval a pořát tam mám napsáno Update ver 2.00...

a cos cekal. ze kdyz downgradujes tak se ti zmeni update na gtacku na 2.6? :D

no třeba :D ...a jsou pořá použitelný???myslim na downgrade...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele v návodu je napsáno že když ty gta máš v psp tak tam máš mít Upgrade ver 2.00 já už jsem přes ně downgradoval a pořát tam mám napsáno Update ver 2.00...

a cos cekal. ze kdyz downgradujes tak se ti zmeni update na gtacku na 2.6? :D

no třeba :D ...a jsou pořá použitelný???myslim na downgrade...

jasne ze jo, kdyz udelas dg tak to do umdcka vubec nezasahne ;) :D

Odkaz ke komentáři

Pánové, když už jsem do toho taky seknul (bóže jak mně je stydno), měl bych hlopý dotaz. Co všechno, když už mám DG i 3.03 oe C za sebou, musím nechat na kartě a co můžu smazat? Přijde mi, že těch věcí je tam zbytečně moc, ale netuším, jestli některé nejsou dále využívány (třeba ty savy GTA, fůry složek atd.). Jinak instalace je díky kvalitnímu návodu opravdu snadná a ani jsem u toho nebyl nervózní. Je to vážně mazec. Teď ještě nabrat zkušenosti se zpouštěním her a HB, dstraňováním problémů a pak už to snad bude v poho...

Odkaz ke komentáři

Pánové, když už jsem do toho taky seknul (bóže jak mně je stydno), měl bych hlopý dotaz. Co všechno, když už mám DG i 3.03 oe C za sebou, musím nechat na kartě a co můžu smazat? Přijde mi, že těch věcí je tam zbytečně moc, ale netuším, jestli některé nejsou dále využívány (třeba ty savy GTA, fůry složek atd.). Jinak instalace je díky kvalitnímu návodu opravdu snadná a ani jsem u toho nebyl nervózní. Je to vážně mazec. Teď ještě nabrat zkušenosti se zpouštěním her a HB, dstraňováním problémů a pak už to snad bude v poho...

ja sem smazal uplne vsechno a nic zatim nepostradam :D no a s tim jak na iso si procti v topicu pro zacatecniky iso sekci, popr jeste topic navod na 3.03 oe-c ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu