J-REK Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 takže zítra mě ten DG čeká taky....bojím bojím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 JJ je to overene uspesny DG aj u mna navod je strucny ale funkcny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik_cz Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Tak už to mám úspěšně za sebou. Downgrade je jednoduchy a snadný. Všem vřele doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 hmm nakopiruju vsechono tam kam mam!!! Pustim LCS a nic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 hmm nakopiruju vsechono tam kam mam!!! Pustim LCS a nic!!! Jestli jsi měl zálohu tak si ji dej do PSP, a udělej to odznova, pak taky skontroluj, jestli mas u toho LCS Update ver. 2.00 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 delam to z naformatovane 32mb ms! A LCS mam 2.00 a furt nic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 uz mi to fara!!! Ja moula to koproval aji se slozkou ms_root na memory stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasking Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Našel by se někdo z prahy a okolí kdo by trochu pomohl s přehráním firmware????? Ted mám 2.81 - IC1003 Díky za info určitě se dohodnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasek15 Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 jaká je šance bricku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 jaká je šance bricku Opravdu malá, neměj strach :wink: Udělej vše podle návodu a bude to v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Když chci spustit ten soubor X YZ tak je tam místo toho corupted data...přitom JE to v adresáři UPDATE v game,ale jak se v tom návodu píše,že nemám přepsat to EBOOT...tak ten sem tam vůbec neměl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Když chci spustit ten soubor X YZ tak je tam místo toho corupted data...přitom JE to v adresáři UPDATE v game,ale jak se v tom návodu píše,že nemám přepsat to EBOOT...tak ten sem tam vůbec neměl.... Pokud jsi měl zálohu tak ted je cas ji puzit :arrow: prehraj si ji tam a udelej to znova... :wink: EDIT: 2blek: ano, opravdu musis mit Liberty City, koukni se do bazaru, nekdo ti ji pujci... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blek Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 opravdu musim mit GTA Liberty? mam starsi hru The Hustle kde je take 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 opravdu musim mit GTA Liberty? mam starsi hru The Hustle kde je take 2.0 jo musíš! protože v GTA je bug v savech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Když chci spustit ten soubor X YZ tak je tam místo toho corupted data...přitom JE to v adresáři UPDATE v game,ale jak se v tom návodu píše,že nemám přepsat to EBOOT...tak ten sem tam vůbec neměl.... Pokud jsi měl zálohu tak ted je cas ji puzit :arrow: prehraj si ji tam a udelej to znova... :wink: EDIT: 2blek: ano, opravdu musis mit Liberty City, koukni se do bazaru, nekdo ti ji pujci... :wink: stalo se mi to same, v tu chvili jsem prestal, a zalohu nepotrebuju, protoze vse funguje. jde mi o to, proc se objevuje ta hlaska corrupted data a jestli to tak maji i ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Když chci spustit ten soubor X YZ tak je tam místo toho corupted data...přitom JE to v adresáři UPDATE v game,ale jak se v tom návodu píše,že nemám přepsat to EBOOT...tak ten sem tam vůbec neměl.... Pokud jsi měl zálohu tak ted je cas ji puzit :arrow: prehraj si ji tam a udelej to znova... :wink: EDIT: 2blek: ano, opravdu musis mit Liberty City, koukni se do bazaru, nekdo ti ji pujci... :wink: stalo se mi to same, v tu chvili jsem prestal, a zalohu nepotrebuju, protoze vse funguje. jde mi o to, proc se objevuje ta hlaska corrupted data a jestli to tak maji i ostatni...protoze jsi nepustil GTA bug save? jinac to neni mozne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 OK, dik, me jenom znervoznilo, jak tam je corrupted data, kdyz se na to podivas pres game-memory stick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Pls, me to furt nefacha, kam mam zkopirovat ms_root?kopcil sem to do game a nic.potom do rootu a taky nic.co s tim?sorry za lamersky dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Musis skopirovat puze OBSAH MS_ROOT, ne MS_ROOT, to je dulezity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 jak kam, precti si poradne navod, nepochopis li to tak jeste jednou a pak se mozna nebudes muset tolik ptak krok po kroku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 jak kam, precti si poradne navod, nepochopis li to tak jeste jednou a pak se mozna nebudes muset tolik ptak krok po kroku:)ja uz sem to pochopil.taky proto sem smazal tu otazkuEDIT:Hura, uz to mam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 jak kam, precti si poradne navod, nepochopis li to tak jeste jednou a pak se mozna nebudes muset tolik ptak krok po kroku:)ja uz sem to pochopil.taky proto sem smazal tu otazkuEDIT:Hura, uz to mam! Dobre takze ted uz jenom UP na CF... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bína Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Dělám vše podle instrukcí, ale poté co spustím ten Update x.yz tak se mi zobrazí, že to nenašlo Update.PBP. Už fakt nevím co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Dělám vše podle instrukcí, ale poté co spustím ten Update x.yz tak se mi zobrazí, že to nenašlo Update.PBP. Už fakt nevím co dělat. Přesně to samý se mi taky stalo... Chybu jsem dělal v tom, že jsem špatně kopiroval ten UPDATE.PBP musí to byt přesně v tý správný složce jak je v návodu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 heeej potrebuju help jako svině mam pujčeny LCS jen na chvili a musim to udelat a z toho pomrdanyho navodu to sice chapu ale jako je to na hovno mohlo by to bejt popsany líp .. hm takze zkopiruju obsah složky MS_ROOT na kartu potom do psp/ game / update vložim ten update.PBP spustim hru a hovno normalne mi naběhne :( tak co mam kurva delat ??? prosííím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.