jakuja Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2009 pls povedlo se to nekomu zpustit ve virtual boxu chlet bych mac (10.4.8 ) vyzkouset ale nechci prechazet z windowsu kdybyste nekdo meli nake rady budu moc rad Citovat
Dark_user Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Tak právÄ› jsem si nainstaloval Leopard 10.5.2 Kalyway a mám takovĂ˝ problĂ©m: vše mi funguje, aĹľ na monitr kdyĹľ ho zapnu tak naÄŤĂta a pak jen modra obrazovka a nic se nedÄ›je, ale kdyĹľ to spustĂm s externĂm monitorem tak jde vš jak má :(. NevĂte nÄ›kdo jak to vyĹ™ešit? Notebook: Acer (:() Extensa 5200 Grafická karta: GMA 950 Citovat
tekken90 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Je to problĂ©m s ovladaÄŤi graf. karty... taky mi to dÄ›lalo... trochu pogoogluj.. s GMA950 by nemÄ›l bejt problĂ©m Citovat
Dark_user Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 dĂky tekku :) Jsem si myslel Ĺľe je to v nastaveni, ale ted to uĹľ funguje jak má. Citovat
CoxTral Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 Zdravim, kdyz nainstaluji distribuci iPC_OSx86_Public.iso 10.5.6 tak je vsechno v pohode, jen mi nejde sitovka Realtek RTL8201, tam ale stejne nejede novej xcode, proto chci nainstalovat ideneb nebo iATKOS v7 abych mel 10.5.7, ale tam mi to hned pri instalaci haze: AppleNForceATA: found 0 units, kdyz to spustim bez -v tak se ukaze jabko a za chvili pres jabko "zakaz stani", nevite co s tim, diky zkousel sem uz skoro vsechno. Citovat
oZZe Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 KdyĹľ mám nekompatibilnĂ HW, tak mi vubec nepude instalace, nebo potom pouze nebudou fungovar nÄ›kterĂ© funkce OS?? mám totiĹľ pomÄ›rnÄ› novĂ˝ komponenty (Core i5, ATi HD 5850), kterĂ˝ tam nejsou, asi je ještÄ› moc lidĂ nezkoušelo.... Citovat
Dark_user Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 potĂ© ti nemusi fungovat nÄ›ktere funkce PC, tĹ™eba ti nepujde LAN nebo zvuková karta... take to nemusi vubec nebehnout. Jedniná moĹľnost jak to zjistit, tak je zkusit to. Citovat
Sh1bby Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2009 Vedeli by ste mi niekto poradit, ako vytvorit vo windowse USB instalacku pre mac os x ? som uz z toho zufaly, vsetko oc som nasiel a mohlo by mi pomoct bolo len v mac.tak ak by ste sem niekto mohli dat navod alebo tak, bol by som velmi vdacny :roll: Citovat
skype Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 KdyĹľ mám ATA mechaniku na JMicron Ĺ™adiÄŤi tak to asi nerozjedu co? ExternĂ mám jedinÄ› Asus a ta je ve wiki taky jako unsupported. Citovat
oZZe Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 co mám dÄ›lat, kdyĹľ mi pĹ™i naÄŤĂtánĂ (asi kontrolovánĂ HW apod, prote neĹľ mi naskoÄŤĂ UI instalce) mi zaÄŤne vybĂhat (cca jednou za 3 minuty) hláška ''still waiting for root system'' a objevuje se (asi po tech tĹ™ech minutách) na dalšim řádku znova.....? Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Zkus to nabootovat s parametrama -v -x -legacy (jak jsem tusim psal i v navodu).. jinak: http://www.google.cz/search?hl=cs&client=opera&rls=cs&hs=TxH&q=still+waiting+for+root+device&btnG=Hledat&lr=&aq=f&oq= (takhle se resi osx86 problemy :-) ) Citovat
oZZe Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 -v -x -legacy sem samozĹ™ejmÄ› zkoušel (a nic)....a gogle mi neĹ™ek nic lepšĂho neĹľ si stáhnou jinou verzi.... zkusil sem teda 10.5.1 a po nÄ›jakĂ˝ dobÄ› ÄŤtenĂ sem se dostal sem: http://s2.imgupload.cz/img/167520/JEZKu/Obraz004.jpg ...podle návodu tam ta stránka muĹľe bejt aĹľ 15 minut (záležà na HW), ale mÄ› nemizĂ ani po pul hodine....nevĂte nekdo jestli se dá nÄ›jak poznat jestli se to skuteÄŤnÄ› naÄŤĂtá nebo uĹľ je to kouslĂ˝?? (neĹľ to nechám bezet pĹ™es noc :D ) Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 Je to urcite kousle.. s -v by ti to melo misto toho jablka zobrazit ,,verbose output" - tedy textovy presny vypis, ze ktereho by jsi se mohl dozvedet vice. Citovat
oZZe Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 no u toho vĂ˝pisu se to teda taky zasekne .... poslednà řádek je nÄ›co ve smyslu ''firewire is now active'' (a to ani firewire nemám...)....hádám, Ĺľe to na mym PC proste nejde....ještÄ› vyzkoušim http://tonymacx86.blogspot.com/2009/12/install-os-x-snow-leopard-directly-from.html ale na to musim poÄŤkat do zejtra (nemám traffic na RS, abych stáhnul retail verzi) Citovat
wiwi Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 já mam problem kdyz vloĹľĂm DVD s Mackem do mechaniky Restartuju Pc,v Biosu dam Boot From Cd a kdyz to ma nabehnout nenabÄ›hne. Omlouvám se jestli to tu je nekde napsany Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 A co se deje? Nejaka chybova hlaska? Jak jsi to DVD vypaloval? Vypaloval jsi to treba v imgburn? Citovat
wiwi Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 normalne v neru zadna chybova hláška proste nic se nedeje a rovnou to jde do windows. MÄ›l sem nákou verzy maca od kamose a ta slapala ale byl to Tiger a ja chci Leoparda Ten mam iDeneb 10.5.5 a nevĂm co stim. Citovat
KapaCZ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 ahoj zkoušim to instnout pomocĂ vmware ale vdy kdyĹľ se dostanu k disku tak se žádnej neobjevĂ. Jak to Ĺ™ešit. (mám staĹľenĂ© prvnĂ dvÄ› instalaÄŤky a dÄ›lajĂ to obÄ›) EDIT: Tak druhĂ˝ stáhnutĂ˝ mi uĹľ zobrazuje disk :) Citovat
bonoman1 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2010 MyslĂte, Ĺľe by vše šlapalo na notebook ASUS F3S series intel? Citovat
kendy1991 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 JakĂ˝m zpĹŻsobem lze vyĹ™ešit dualboot s win xp, popĹ™ĂpadÄ› ubuntu? Mám k dispozici hdd 200 gb (rozdÄ›lenĂ˝ na C: a D: s pĹ™ibliĹľnÄ› stejnou kapacitou), bootovaci dvd ideneb, externĂ hdd 1TB (zkoušel jsem to nainstalovat i na nÄ›j, hlásilo to chybu, Ĺľe nemĹŻĹľe bĂ˝t naformátován - pokud by nÄ›kdo vÄ›dÄ›l jak na to budu vděčnĂ˝)... Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2011 Kde stáhnu nÄ›jakou novÄ›jšà verzi OSX? NapĹ™Ăklad Snow Leopard? Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 20, 2011 Kde stáhnu nÄ›jakou novÄ›jšà verzi OSX? NapĹ™Ăklad Snow Leopard? http://thepiratebay.org/search/osx86/0/7/300 http://www.google.cz/search?sourceid=chrome&client=ubuntu&channel=cs&ie=UTF-8&q=osx86+snow+leopard+rapidshare#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=osx86+snow+leopard+rapidshare.com%2Ffiles&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=e0419c8602df973a http://www.google.cz/search?sourceid=chrome&client=ubuntu&channel=cs&ie=UTF-8&q=osx86+snow+leopard+hotfile.com/ :) Citovat
Sonic1988 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 ChtÄ›l bych se zeptat jakĂ© vĂ˝hody jsou o proti W7(win) Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 No tak ma to vyhody a nevyhody normalniho Macu. Tzn. vyhody jsou urcite jednoduchost, mnohem hezci rozhranni, nez kterakoliv verze Win, rychlejsi iTunes (i to je znacna vyhoda), velmi luxusni instalace aplikaci, BSD jadro, unix like system (takze normalne muzes pouzivat klasicke bashove prikazy v terminalu) a mnohem lepsi a hezci ovladani a hlavne to neni okoukane.. To je asi tak vse. Nevyhody jsou: mene aplikaci (takze i her), ne vzdy jsou dostupne drivery i pro mac a mozna vetsi narocnost na HW, ale to je diskutabilni. Citovat
Stormix999 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2011 Zdravim panove tak se mi vse podarilo az k samotne instalaci ale pote se mi dostavi problem a tudiz: there was a problem reading your disk. Caregully cleaning your disk and try reinstalling... Pote restart a opet to same uz si opravdu nevim rady nevite co s tim? Moc dekuji za pomoc. S pozdravem TOmas Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.