Sunfig Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Díky je nějaký mac os x 10.5.? ktrý by šel na můj pc.Zkoušel jsem iDeneb ale ten při načítání pak hodí ať restartuji pc. Jak jsem již psal iAtkos 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 A zas se restartovàvà :-( .Tak iaktosv5 taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 A zas se restartovàvà :-( .Tak iaktosv5 taky nejde. Zkoušel jsi různé varianty driverů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Co ten kernel v instalaci?A je tam třeba.A zatim jsem neskoušel různé drivery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Co ten kernel v instalaci?A je tam třeba.A zatim jsem neskoušel různé drivery Já osobně používám kernel.text nebo takhle nějak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 A je tam teda potřeba ten kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 A je tam teda potřeba ten kernel Rozhodně, je to důležitá součást macu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Jo a co bocler nebo tak nějak.Je tam taky třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Asi proto nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Asi proto nejde. Zkoušej, nespamuj taky takhle, používej edit, přečti si pravidla na cf forum, zda myslíš bootloader ano ten je důležitý, dá to rozum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Co mam dělat když žádný kernel nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Co mam dělat když žádný kernel nejde? Jak víš že ten reset pc je kvůli kernelu? :dozey: Těžko říct, zkus napsat na oficiální stránky hackingtoshe na forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Teď už pro změnu pc chce abych ho restartoval.Píšeto tem asi něco jako panic.A co tam je vše třeba vybrat v té instalaci aby ten mac běžel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Už sem snad skusil vše.A pořád to nejde.Pomoc co mam udělat aby to sakra šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Co máš za HW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 mam nejakou sanci rozjet Hackintosh na tomto HW?: Intel Core i3 380M 2.53 Ghz; 3 GB Ram DDR3; grafika Intel HD Graphics (integrovana) ? Popripade jaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 mam nejakou sanci rozjet Hackintosh na tomto HW?: Intel Core i3 380M 2.53 Ghz; 3 GB Ram DDR3; grafika Intel HD Graphics (integrovana) ? Popripade jaky? Hackintosh jede i na slabších strojích :) , být tebou podívám se po nějaké verzi Lion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 tak zaprve to neni zadny slabsi stroj a za druhe jsem uz zkousel nekolik verzi a nic neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 tak zaprve to neni zadny slabsi stroj a za druhe jsem uz zkousel nekolik verzi a nic neslo Zda by jsi se trošku zamyslel tak lze jasně pochopit že to není mířeno na tvůj notebook ale tak, že hackintosh funguje i na slabších strojích NEŽ je ten tvůj, to dá rozum :dozey: nebudu tady dělat nějaký flame z toho že někdo neuvažuje. Více verzí, chce to zkoušet dále, popř. zkoušet jiné varianty při instalaci, vždy je nutné individuálně vybírat drivery a systémové důležité soubory ohledně hw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Já má acer travelmate 240 hw intel celeron 2.6 GHz,512 mb ddr sdram a 30 gb hardisk.Stačí moc toho nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 http://www.osx86project.org/ Stačí hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Tam nic není.Prosím napište mi havní věvi bez kterých by mac neběžel(v instalaci iAKTOS v5). Ajen tak mimo který avi přehrávač je podle vás nejlepší pro mac os x 10.4.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jak tam nic není? Jsi slepý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jak tam nic není? Jsi slepý? Má na mysli třeba tohle iaktos v5i main system chameleon apple decrypt smBios EFI kernel TOH disabler.kext x86 acpi gma 950 a speedstep a laptop battery realtek R1000 viz. jeho topic http://console-forum.net/tema/138776-jak-sestavit-iatkos-v5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Aha, ale tak nemůže se divit. Ten projekt je z roku 2005 a on má noťas tuším 02/03 nejsem si jistý. V té době ani 10.4 nebyl... Myslím, že nedělali ovladače na 4/5 let starý ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.