Kamikaze211 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Ahoj, protoze si myslim ze Left 4 Dead je opravdu dobra hra a rozjede ji temer kazdy tak sem se rozhodl zalozit turnaj v left 4 dead. Hraje se 4 na 4. 4 za lidi a 4 za zombie. Pak se strany vymeni a vyhrava ten, kdo ma vetsi skore. Celkem tri kola. No kdyby nekdo nevedel o co jde tak tady je takove shrnuti. Minimalni HW Pozadavky: Pentium IV 4 GHZ nebo Intel Core 2 Duo nebo 1.8 GHZ AMD AThlon 3500+ 1GB Ram( pro Vista 1.5 GB Ram) Jakakoliv grafika s minimalni pameti 128 mb a pixel shader 2.0 7.5 GB Volno na disku Novinka studia Valve – tvůrců hitů, jako Counter-Strike, Half-Life a dalších – s názvem Left 4 Dead je novou hrou pro PC a Xbox 360, v níž se do nelehkého souboje s hordami plazících se zombie a příšernými mutanty pustí až čtyři „Přeživší“. Zasazen do období bezprostředně po dlouho-očekávané zombiovské apokalypse, se co-op herní mód L4D odehrává ve čtyřech dlouhých „filmech“ v různých městských a venkovských lokalitách. PS: Mozna budou i nejake ceny, zatim hrajeme for fun. Prihlasovat se muzete bud tady, nebo u mne pres PM. Startovne je dobrovolne. Ti nejlepsi budou v "sini slavy" Hodne stesti vam preje Kamikaze211 a GameEs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Já si určitě zahraju až budete hrát ale teď už spíš hraju gta iv až někdy něco bude dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nevis jestli bych to rozbehl kdyz mam jenom 3,2GHz procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Jdu hrát ! na 100procent ... Nejlepe o vikendech nebo tet o vanocích :) se mnou počitej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Daw3: Urcite bys to rozjel ... jo my hrajem kazdy odpoledne ... jinak na ten turnaj je potreba 16 lidi minimalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 jeste dotaz proc hrajem an te nhl siti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Protoze uz je tam dost lidi a puvodni uz je zaplnena :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 já si zahraju (jen to stahnu xD) takže semnou počítej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 pujde mi to kdyz mam original nebo musim mit tu kradenou verzi jak vy?diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Protoze uz je tam dost lidi a puvodni uz je zaplnena :( Tak udělej te svou né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Mame svuj server non-steam 83.240.115.109:27015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 pujde mi to kdyz mam original nebo musim mit tu kradenou verzi jak vy?diky za odpoved Kradenou :dozey: děláš jak kdybys měl všechno originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Taky bych se pridal kdyztak mi nejak treba dejte vedet pomoci PM.A treba bysme mohli dat i campaign ve ctyrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Ahoj tu hru jsem si stahnul, je to plná verze..? Zkoušel jsem kampan a vyplo se mi to, a firewale jsem odblokoval, v čem je problém...?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Mám jednu důležitou otázku ! To Left 4 Dead je anglická verze, je to ISO a funguje 100% ? Stahoval jsem už 2x z různých fór , ale všechno byla ruská verze z CSmania.ru, a ta nešla spustit ... :? Za odpoveď dám thanks .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Mám jednu důležitou otázku !To Left 4 Dead je anglická verze, je to ISO a funguje 100% ? Stahoval jsem už 2x z různých fór , ale všechno byla ruská verze z CSmania.ru, a ta nešla spustit ... :? Za odpoveď dám thanks .. Co ti na ni neslo zpustit :P...popis co to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Co ti na ni neslo zpustit :P...popis co to dela Nebyla to verze odtud, byla to verze z jednoho fora a bylo to rusky, instalace atd bylo rusky a byla u toho hrozná hudba když se to inhstalovalo ... :) A udělala se mi ikonka na ploše, ale něměla žádné logo, prostě to vypadalo jako aplikace a když jsem to otevřel, hodilo to chybu :lol: BTW, tady ta verze je 100% funkční ? A prosim, napište postup instalace, je tam hodně složek a já nechci něco posrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jdu hrát 100% ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Já jí ještě nehrál. Zahraju si jí nejdřív zítra, tak dám vědět jak šlapala.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Takže už jsem to zkusil, hra je ve složce a stačí ji spustit, není nutná instalace. Jen sem se chtěl zeptat, jak mám hrát po síti, když mám non steam ? V 1. postu je napsáno "když máte nainstalováno", což nechápu, když se hra neinstaluje ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 taky bych sel hrat piste mi kdyztak instrukce na icq 477548406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Nebyl by LINK ke stažení na rapidshare? Zatím jsem nenašel žádný pořádně funkční link na rapidu. Samé nedostupné nebo zaheslované a ty hesla tam nepasovala.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Bohužel na Rapidu nic nemám. Jinak již fungují nějaké české non - steam servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 A co ta růská verze (L4D_FULL_CSMANIA.RU) ta je také nefunkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Myslím, že ta funguje. Ale musí se dát non - steam patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.