west-- Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Doporucite mi pls nejaky kvalitni Audio prehravac pro linux?.. RythmBox je dobry, ale ja moc nemusim prehravace ve stylu iTunes. Spis bych potreboval nejaky minimalisticky prehravac ve stylu Winampu. Officialni zdroje ubuntu nabizeji Audacious, ale ten mi prisel pomerne problemovy.. casto mi sam od sebe pada a neni to uplne to co bych si predstvoval. Jestli tedy mate nekdo zkusenosti s nejakym jinym hudebnim prehravecem s kterym jste spokojeni.. urcite se tady o tom zminte ;) dikec:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zkus treba XMMS myslim ze je to hodne dobrej prehravac a pouziva ho urcite spousta lidi jinak pokud chces neco minimalistickyho tak ja pouzivam mp3blaster ale to asi nebude to co chces :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Jedine Amarok a Audacious.. Popr. jeste mplayer a MPD by mozna nekdy nasel uziti.. XMMS uz je stary, jeho nastupce je prave Audacious, ktery je mnohem lepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ja vim ze Adacious je nastupce XMMS ale psal ze je problemovy tak jsem mu doporucil XMMS a jinak nejlepsi je stejne neco do konzole treba ten mp3blaster :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ze ti pada audacious je dost divne. Zkus povypinat pluginy. Jinak samozrejme tedy XMMS. mp3blaster neznam :-) mplayer ale spusti snad vse, samozrejme je take konzolovy.. Nekdo pousti mp3 treba v Kaffeine :D .. mno Amarok je prave iTunesovy, ale myslim, ze si zvyknes.. ja si take zvykl a nemuzu si ho vynachvalit, jako spousta dalsich (l)useru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Jop Amarok je dost dobrej a to logo :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Amarok je fakt dobrej urcite ho vyzkousej treba zmenis nazor na iTunesovy prehravace me se na nem ta hudebni knihovna prave libi a i to ze se da natahnou informace o skupine z wikipedie a nebo primo najit cover k albumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Když sem měl linux tak jedině AMAROK .. Bezproblémový přehrávání a scrooblování na last.fm :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Taky jsem použival AMAROK..Je rychlý,použitelný a jak řikal GameEs Scrobluje na last.fm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 xmms, amarok, smplayer a zmíněný Audacious všechny jsou uplně v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts