Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Say Goodbye and Happy New Year

xDante1986

Recommended Posts

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Danteho jsem mel velice rad

Tekka jsem ale miloval :love: ..ted jsem si teprve uvedomil, ze strasne moc chci vase icq:love: abych si s vama mohl povidat i pres to, ze tady nebudete..

Nevadí mi, že nebudete moderovat, ale velice by mi vadilo, kdyby jste sem přestali úplně chodit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukam do sve sklenene koule zda mi potvrdi moji otazku...ano potvrdila...vy ste vazne teply..! Sice v prdeli ze odchazej tajhleti dva ale svet se z toho neposere.. Kdyz je to tu nebavi at odejdou..je to jejich vec..

..me osobne je to jedno..nepoznal sem ani jednoho osobne...(vy asi taky ne,ale vetsina z vas by chtela..a ne jenom 4%..)...jinak souhlasim s tim ze tady pribejva vic a vic kokotu..:D melo to skoncit moji registraci..

...taky koncim................................ (:dozey:)

Odkaz ke komentáři

Tak můj čas se chýlí, po určité rozvaze a rozmluvě s jedním člověkem odsud jsem se rozhodl skončit své putování zde....většina zajásá, pár lidí to asi zamrzí. Ale tak....užijte si Vánoce, zkuste si dát nějaký to fajn předsevzetí do novýho roku....a hlavně aspoň zkuste víc používat mozek (neplatí pro všechny jen pro 95% většinu fora). Ty co jsem měl rád a vážím si jich to asi ví, s několika jsem měl spory, ale takový je život, jen ten kdo si nechá vše líbit, nikdy ničeho nedosáhne....všem modům starým i novým přeju hodně úspěchů a pevných nervů, rixovi trochu víc ať naslouchá, userům.....před starou gardou smekám.....(přijde mi, že to jsou jediní normální) a nováčkům.....přeju rozum....mějte se bylo mi ctí.
Dante není jediný kdo dnes odchází ...

Už jsem o tom uvažoval dýl. Už mě nebaví dělat moderátora a vůbec forum celkově. Už dávno jsou pryč ty časy kdy se tady dalo s kým koliv normálně promluvit. Teď to tady ale jsou samé děcka s IQ okolo 60 a míň (teda alespoň podle toho jak se vyjadřují a chovají na foru). Ale tím zase nemyslím všechny. Je zde i spousta normálních uživatelů a dokonce i módů a adminů :D.

Pro ty co nastoupí na naše místa - moderátorství není jen o tom mít tu hodnost (pár takových tu taky bylo a ještě teď by se někdo takový našel - nebudu jmenovat ale dotyční snad vědí (ne ANonyme ty to nejseš .. i když jsme se spolu několikrát nepohodli tak jsi pro forum velký přínos a to nejen jako moderátor ;)) přeju vám hodně trpělivosti s "lidma" tady.

Jestli budu na forum ještě chodit ... uvidíme ...

s tím jestli skončím úplně uvidím post moda jako takového nechci ani vidět důvod je jasný.......ano nechovám se slušně jsem cholerik hádám se ...proč? bohužel fakt je takový nemám na to se dohadovat s dětma které nevyužívají mozek....

Čekal jsem kdy k tomu dojde. Tekka jsem tu vídal čím dál tím míň a tebe pořád s někým ve křížku. xD O těch no brain dětech ví každej kdo zastával stejnej či podobnej post svý. Je určitá mez, kdy se dá s lidma jednat a kdy je prostě poslat do hajzlu..Zlej admin nechce pomoct, bordel, spam, flame x kick, ban, pernament. Ano je to občas opravdu psycho. Nejedna klávesnice chtěla za mých časů proletět oknem.

Proti blbům není ochrany, jsou příliš vynalézaví.

...na forum určob budu chodit dál...jestli pasivně nebo aktivně to prozatím nevím, navíc teď se dodala nějaká nová krev tady tak se přidá ještě další třeba...

Kdyby náhodou ne a já o tom dost pochybuju, tak mi nezbývá než popřát hodně gl a hf do budoucího života (barák, fáro, další barák..... xD). Mějte se hoši, však vy se stejně vrátíte...

...doufám, že svět se nebude hýbat tímto směrem celý...

Všim sis proč odchazíš? Víš co se děje ve světě? Všim sis kdo letos vyhrál volby?....

Upss, již se tak dějě. :/

Třetí věk fóra zkončil. Nový právě započal.

Odkaz ke komentáři

To je nejaka moda, opoustet takhle post moderatora, nebo co? :( :cry:

Je mi to vazne lito.. takhle pred Vanocema..

Dante, ackoliv jsme se obcas pratelsky rafli (par rozdilnych nazoru, nebo spise nedorozumeni), budes mi tu chybet.. Bez Tve povahy to tu bude suche, proto doufam, ze Tvuj odchod se tyka predevsim a jen moderatorstvi...

Tekku, vim, ze me nemas moc v lasce, o to vice si vazim Tvych vet v tomto topicu a doufam, ze to nejsou posledni slova, co jsi napsal sem na forum. Bez tebe si to tu zatim nedovedu predstavit. Jsi osobnost zde na foru.

Odkaz ke komentáři

3 letý moderátoři jako je shadow.wizard a myschoo odešli nedávno, a hned odcházej i 2letý.. Ještě k tomu ten nej :). Je toho škoda, bez tekka to bude těžší. Tekk byl tady nonstop, radil, mazal, bannoval, staral se o forum jak to šlo :). My mu za to můžem jen poděkovat, a popřát mu mnoho úspěchů dál, i když si myslím že párkrát do tejdne se tady objeví :). Stejně tak dante, kterej si sem přijde pokecat o hrách a pochlubit se o GS :).

Odkaz ke komentáři

budete chybet, vetsina z nas si na vas udelala nazor, myslim ze takhle skvela parta uz se nenajde, fakt myslim ze by jste nemeli odchazet, kazdy kdo se dokaze normalne bavit, se dokaze domluvit s nejakym clovekem.. Kazdej si to stejne prebere do svy verze, tak chci jen rict ze z fora ubyde

Odkaz ke komentáři

Nebudu brečet. Ale odchází z fora takový ying a yang. Dante byl přísná ruka, bylo to dobře, odpálkovával blbečky a jejich blbý posty. tekk zas byl ta trpělivá, pomocná ruka. Musel tu trávit nemalé chvíle, aby všem poradil atd. Udělali jste pro forum strašně moc a za to díky, jen doufám, že opouštíte opravdu jen pozice moderátorů a ne celé CF.

Odkaz ke komentáři

nj je to skoda pro tohle forum, ale budu uprimnej nebudu si tady hrat na city...mně je to jedno, al en e z toho důvodu že bych někoho z nich nemusel, ale že na tohle forum už chodim jenom do ostatních diskuzí a do apple clubu...s tekken si pisu na icq...takze merry xmas and a happy new yr and goodbye

doufám jen, že tohle byl špatný vtip srovnávat mě s enemym

to uz je trochu prehnany :D enemy je primo psychopat :D

Odkaz ke komentáři

prijde mne vtipny ze danteho pomlouval kazdej druhej user ale najednou su vsici kamosi a breci nad jeho odchodem... nad tim se ma hlava pozastavuje..

osobne proti dantovi nic nemam krome jednoho warnu sme mezi sebou nic nemeli... a ani sem se otebe moc nezajimal takze sem si neudelal poradne nazor .ale i presto ti jako mezi slusnejma lidmama preju hezky svatky a stesti na dalsich cestach... farewell :)

to ze odchazi i tekk je me dost lito ..vsimal sem si co pro forum delal a dost me to ohromovalo kolik tady travi casu a nervu ... a rekl bych ze pro nejakou chvili kvalita fora este vic upadne...

ale nedivim se ani jednomu...ja bych to nedelal ani omylem... a este ktomu tady na cf.. :D ..takze farewell pani ex-modove

Odkaz ke komentáři

GLUUUM, pánové Tekken a Dante jak se říká "příjde čas a muž se musí usadit", chápu vaše rozhodnutí, jak už se zmínil Dante z 95% je moderování házení hrachu na zeď. Není to nízkou úrovní modů ale spíše jejich protějšků. Přeji hodně osobních, pracovních, školních úspěchů do let příštích.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu