Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Origins

UnholyU

Recommended Posts

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

SH Experience mam v originalu :) Neni to hra ale spis zalezitost pro fandy tohoto horroru. SH Origin vsak ma byt hra a ta se objevi (doufam ze nejpozdeji) az nekdy ke konci prazdnin.

Aha tak som sa pomylil lebo aj teraz som pozeral a ma to vyst v ZIME -WINTER

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...
nez vyjde origins ... nemate nekdo link na puvodni sillent hill z psx prekonvertovany na psp ? :D chtel bych si osvezit historii :)

http://www.meganova.org/dltor/d02d8b21299de135fe45ff61979ce8baa4775431/PSP+-+Silent+Hill+%5BUSA+PSX-PSP%5D%5Bwww.torrentspain.com.torrent

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Panove, jsem spokojeny na 100%...hudba k prostredi a atmosfera je uzasna. Mam k tomu zapojene me sluchatka na plne bomby a prisla ke me segra a stala nade mnou a ja si toho nevsimnul a akorat na me sla sestricka, a kdyz jsem si vsimnul segry, tak jsem myslel, ze se zblaznim a to je to, co mi chybelo....strach u her!!!! Konecne jsem se dockal, sice jen demo, ale pro me je to nejvetsi pecka, co se tyce PSP her!!! Takze poprve hodnotim hru 10/10 a to je jen demo........

DIKY MOC KONAMI!!!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu