Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zpusob chlazeni (60 GB Version)

Quicksilver

Otázka

Jak je to vlastne s vetranim ? Simnul jsem si,ze po celou dobu se vetracky uz od zapnuti tocej porad na plno.Nevim jestli je to normalni jev aspon by jsem prepokladal,ze to ma nejakou regulaci,ale ta se nekona .... hmmm

Dalo by se to nejakym zpusobem nahradit lepsim,kvalitnejsim chlazenim ? Vymena za jine ... min otackove,ale kvalitnejsi ? Jak tohle mate reseny vy ?

Jedna se o verzi : Falcon (mam to zjisteny + lite-on mechanika)

Uz se nekomu verze s 60 GB posrala ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

http://www.acidmods.com/forum/index.php?PHPSESSID=vs5pcfv88hop3hb5dhe0tscu02&topic=25442.0

...davno sem tady postoval muj problem s chlazenim, prej bud mam dotahnout typatice nebo je v pice regulator...v tom pripade nezbyva potom nic jinyho nez tam pridelat potenciometr a regulovat si ho sam...

Odkaz ke komentáři

• 0

Neuveritelny clovek si koupi novou konzoli a ono to funguje takhle ? Takze vam to nekterym normal reguluje ? Me bylo dost divny jedno video.Maji asi prohozene nazvy,pac me to presne tak huci ,jako u nazvu : Jasper. Nejspis maji jen prohozene nazvy,pac nekdo psal,ze ma u jaspera ticho.Me tohle docela stve,pac jsem si myslel,ze kdyz si koupim s 60 diskem,ze uz budu mit tu lepsi verzi a klid.Jen se bojim flashe a ze se to pak pokazi.Tak ,kdyz uz to budu rozdelavat udelat vse proto,aby to normal fungovalo a nejlepsi by bylo ...

je mozna vymena chladicu co jsou v zadu a tad tam regulovany ? Neni na tady na strankach odkaz kde se delaj upravy Xboxu podle obrazku a tak ... proste ,aby se clovek poucil a jak to kdo ma provedeny.Nechci zazit to,ze budu hrat a z niceho nic se to bude sekat ,nebo lepe rozpece.Ja tomu Falconu moc neverim ,kdyz jsem videl ty videa.

Video :

Odkaz ke komentáři

• 0

Me to docela stve.Nejradi by jsem jeste zavolal na to cislo a tam jim rekl svuj problem,at me vysvetlej proc tomu tak je a kdyby me ho vymenili za novejsi typ tak bych se nezlobil.Puvodne jsem ten novejsi chtel s domenkou,ze je obsazen u 60 gb verze :_( Tak aspon,kdyby ty vetracky se tocili normalne a ne na plno.To me prijde,jako kdyz u kompu mam HD4850 od Gigabyte ,ktera taky lita na plno,ale mam tam v kompu vic chlazeni tak se to prehluci ...

Jde me o to,ze jak jste si pustili i to video ... vydava to neprijemny zvuk ,kdyby to jelo na plno a melo to normal pruvan ... fajn ,ale tohle je pro me rusivy zvuk.

Odkaz ke komentáři

• 0

Co se tyka cele konzoli jsem s ni spokojen jen,kdyz uz to budu rozdelavat, flashovat.Jeste nemam DVD tak nemam moznost jak nekde schrastit hru.Tak by jsem pri objednavani si k tomu koupil i nejake ucine chlazeni.Tak se vas ptam.Co tam mate vy ? Jak mate urcite veci poreseny ? A jak je to stim videem ? Proc tam u toho Falconu neni slyset vetrak a u toho Jasperu je ? Jak je to prosim stou regulaci ? Reguluje vam to ? Myslim u toho typu s 60 GB diskem.

Mam v planu si koupit :

2x po 10 DVD DL + Verbatim

Nabijecku na bezdrat

Nejake ucinejsi chlazeni + vymena tech co tam jsou.Co tam mate vy ? Jak velke jsou vetraky v Xboxu360 80x80 ? Necham se vama inspirovat dekuju moc

Odkaz ke komentáři

• 0

Diky moc,ale chybi me o tom jakekoliv info o otackach + hluk ? Mate to nekdo ?

Da se na to jeste napojit jeden hned pred graficky chladic ,nebo nahoru ? Jeste jsem to nerozdelaval.Tak nevim co jak to promylset,ale chtel by jsem si pak urcite veci objednat a upravit.

Odkaz ke komentáři

• 0

HIGH SPEED AIR COOLER V2 XBOX 360

http://www.playcentrum.cz/high-speed-air-cooler-v2-xbox-360-467501.htm

Jaky to je ??? Mate to nekdo ? Zajima me rozdil o proti puvodnimu chladici,kterej se jak si nereguluje a da se na to jeste napojit pridavne chlazeni ? Mam na mysli,ze uz jsem nekde na jednom videu videl typka co mel myslim jeden chladic pridelany na grafice,nebo jeste pred grafikou chtel by jsem,aby se to cele regulovalo samo.A nejlepe,kdyby to nemelo hluk tak jako s puvodnim chlazenim.

Me osobne nejde o to,ze se puvodni chlazeni toci na plno ,ale me spis vadi jakej ton to vydava.To se neda s pc procesorem,nebo jinym chlazenim srounat ! Kazdej vetrak vydava urcitou frekvenci a tak me to vadi a rad by jsem Xbox360 rozdelaval,flashoval a uz i upravoval najednou.Tak si k tomu chci objednat ruzne doplnky.Diky vsem za rady.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu