Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Podej ruku blbovi...

Mám Xbox 360 slim 4GB verzi a chci se zeptat jak je na tom v současnosti flash? Dlouho jsem nic nesledoval, neprolézal a nečetl....

Je už na X360 slim flash stejně jako na staré verze Xboxů? Je bezpečný? +mohu si hry vypalovat v notebooku? :) děkuji :)

Omlouvám se jsem línej hledat v topicách mezi 200 stránkama :)

• 0
Odesláno
Podej ruku blbovi...

Mám Xbox 360 slim 4GB verzi a chci se zeptat jak je na tom v současnosti flash? Dlouho jsem nic nesledoval, neprolézal a nečetl....

Je už na X360 slim flash stejně jako na staré verze Xboxů? Je bezpečný? +mohu si hry vypalovat v notebooku? :) děkuji :)

Omlouvám se jsem línej hledat v topicách mezi 200 stránkama :)

Ano, ano + ano :-) Stačí? ;-)

• 0
Odesláno
Ano, ano + ano :-) Stačí? ;-)

Budiž přece jenom jsem trochu už přečetl a snad trochu pochopil :D Asi poslední dotaz mám k tomu vypalování... četl jsem že ne na všem vypálím hry :) Přece jenom mám postarší noťas už a tak nevim jestli to půjde či ne?! :) Či si koupit novou a flashnout jí podle nějakýho toho návodu, kde je to pak i bezpečný prej :D

• 0
Odesláno
Zdravím,

je jedno jaký typ USB flashky použiju pro ukáladání savů atd... popřípadně i hraní demo z USB flash? (Zde). Skoušel jsem Externí disk ale v nastavení se mi vůbec nezobrazil.

Koupil jsme si flashku KingSton DataTravel 100 G2, flashku jsem naformátoval nejmín 2x na FAT32 normálním nebo i rychlím formátováním a Xbox pořád nemůže detekovat žádné zařízení a to jsem skoušel oba porty... netuší někdo jak mémo mentálně retardovanýmu xboxu dopomoct k detekci USB Flashky?

• 0
Odesláno
Když nový DB nezpůsobil žádné změny , tak si myslím že ano .

A ten nový DB už vyšel oficiálně (myslím to tak, jestli už je zapotřebí ke vstupu na live). Ptám se kvůli patchům na AC: brotherhood (AP2.5), které si chci zahrát.

Vlastně moje otázka je taková, jestli si během týdne nechám přeflashovat xbox a nahodím DB 13604, tak jestli už ty patche v ABX nebudou na ten nejnovější DB.

• 0
Odesláno
Když dáš System Settings, Memory, tak se tam neobjeví USB Storage Device ? Jedině tam se dá flashka naformátovat pro xbox.

Právě že ne... na Flashku jsem dal nějaké obrázky a přes Xbox Picture Library se mi zobrazili... ale jakmile dám pamětový zařízení píše mi to že to nic nenašlo nevím jestli na to má vliv to že nejsem přihlášenej a že nemam Pevná HD nebo verze DashBoardu prosím o radu....

• 0
Odesláno

Dobrý den, omlouvám dlouho jsem tu nebyl a nic nesledoval takže jsem trochu mimo. Stáhnul jsem NHL11, bohužel s aktualizací, ta se ale nedokončila. Teď při spuštění s CD, bez CD, s originální hrou, prostě kdykoliv chci XB pustit tak se nepustí, napíše to že potřebuju dokončit aktualizaci. Mám tedy stáhnout samostatnou aktualizaci a nainstalovat ji? S příspěvků nade mnou jsem pochopil že budu potřebovat Flash LT+2.0 (Teď mám LT+). Jde se vyhnout dokončení aktualizace a hrát starší hry bez LT+0.2?

Děkuji moc za odpověď. Podejte ruku blbovi ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu