xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Každý flasher originál FW má . Na vypalování se používají nadále DVD+R DL , ale doporučují se jen VERBATIM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Co se týče vypalování, stačí DL ta mechaniha iHAS ti využije maximální kapacitu disku takže se tam hra vejde a je to dá se říci kopie 1:1 s origo. Takže už ti nic nespadne a live platí stejně jako u jiných her. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 nechci být spamer ale pls stačí mi ano/ne :D mohu zprovznit na xku arcade s DB 2.012625.0 Jtag nebo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 JTag ne . RGH ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Podej ruku blbovi... Mám Xbox 360 slim 4GB verzi a chci se zeptat jak je na tom v současnosti flash? Dlouho jsem nic nesledoval, neprolézal a nečetl.... Je už na X360 slim flash stejně jako na staré verze Xboxů? Je bezpečný? +mohu si hry vypalovat v notebooku? :) děkuji :) Omlouvám se jsem línej hledat v topicách mezi 200 stránkama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Zdravím, je jedno jaký typ USB flashky použiju pro ukáladání savů atd... popřípadně i hraní demo z USB flash? (Zde). Skoušel jsem Externí disk ale v nastavení se mi vůbec nezobrazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MrFreewall Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Podej ruku blbovi...Mám Xbox 360 slim 4GB verzi a chci se zeptat jak je na tom v současnosti flash? Dlouho jsem nic nesledoval, neprolézal a nečetl.... Je už na X360 slim flash stejně jako na staré verze Xboxů? Je bezpečný? +mohu si hry vypalovat v notebooku? :) děkuji :) Omlouvám se jsem línej hledat v topicách mezi 200 stránkama :) Ano, ano + ano :-) Stačí? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ano, ano + ano :-) Stačí? ;-) Budiž přece jenom jsem trochu už přečetl a snad trochu pochopil :D Asi poslední dotaz mám k tomu vypalování... četl jsem že ne na všem vypálím hry :) Přece jenom mám postarší noťas už a tak nevim jestli to půjde či ne?! :) Či si koupit novou a flashnout jí podle nějakýho toho návodu, kde je to pak i bezpečný prej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enes Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ahoj, uvažuji o koupi kinectu, pokud mám na xbox flash LT + 2.0, můžu hrát kinect vypálené hry. Byla bych i ráda ze nějaký odkaz, který se týče téhle problematiky. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ano, můžeš. Je to jedno jestli je hra na kinect, nebo nikoliv, můžeš hrát i vypálenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravím,je jedno jaký typ USB flashky použiju pro ukáladání savů atd... popřípadně i hraní demo z USB flash? (Zde). Skoušel jsem Externí disk ale v nastavení se mi vůbec nezobrazil. Koupil jsme si flashku KingSton DataTravel 100 G2, flashku jsem naformátoval nejmín 2x na FAT32 normálním nebo i rychlím formátováním a Xbox pořád nemůže detekovat žádné zařízení a to jsem skoušel oba porty... netuší někdo jak mémo mentálně retardovanýmu xboxu dopomoct k detekci USB Flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Některé flešky xbox nepodporuje - možná máš smůlu a je to jedna z nich . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Pánové. Vyplatí se tedka přeflashovat na LT+2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Některé flešky xbox nepodporuje - možná máš smůlu a je to jedna z nich . Divný tak jsem zjistil že flashka se mi zobrazuje v Video, Obrázkové a Hudební knihovnách ale v Nastavení dělá jako kdyby neexistovala ( No devices found. ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Pánové. Vyplatí se tedka přeflashovat na LT+2.0? Když nový DB nezpůsobil žádné změny , tak si myslím že ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Divný tak jsem zjistil že flashka se mi zobrazuje v Video, Obrázkové a Hudební knihovnách ale v Nastavení dělá jako kdyby neexistovala ( No devices found. ... ) Když dáš System Settings, Memory, tak se tam neobjeví USB Storage Device ? Jedině tam se dá flashka naformátovat pro xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Když nový DB nezpůsobil žádné změny , tak si myslím že ano . A ten nový DB už vyšel oficiálně (myslím to tak, jestli už je zapotřebí ke vstupu na live). Ptám se kvůli patchům na AC: brotherhood (AP2.5), které si chci zahrát. Vlastně moje otázka je taková, jestli si během týdne nechám přeflashovat xbox a nahodím DB 13604, tak jestli už ty patche v ABX nebudou na ten nejnovější DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Na live ještě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Když dáš System Settings, Memory, tak se tam neobjeví USB Storage Device ? Jedině tam se dá flashka naformátovat pro xbox. Právě že ne... na Flashku jsem dal nějaké obrázky a přes Xbox Picture Library se mi zobrazili... ale jakmile dám pamětový zařízení píše mi to že to nic nenašlo nevím jestli na to má vliv to že nejsem přihlášenej a že nemam Pevná HD nebo verze DashBoardu prosím o radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolers Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ahoj, omlouvám se jestli se to tu už řešilo, ale bloudím fórem už 3h. a konkrétní odpovědi jsem se nedočetl. Nejde mi vypálit XD3 hra (mechanika), už jsem vyhodil pár DVDček ne zrovna za pár korun, tak se chci zeptat, než si seženu novou vypalovačku, je možnost spustit XD3 hry přez flash disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Nelze ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LIB0R Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ahoj Tenhle dotaz je asi celkem zbytečnej, ale jen se chci ujistit jestli s touhle vypalovačkou jdou bez problémů vypalovat hry ve formátu XGD3. http://www.alza.cz/lite-on-ihas124-19-d143307.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ano, půjde to. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Dobrý den, omlouvám dlouho jsem tu nebyl a nic nesledoval takže jsem trochu mimo. Stáhnul jsem NHL11, bohužel s aktualizací, ta se ale nedokončila. Teď při spuštění s CD, bez CD, s originální hrou, prostě kdykoliv chci XB pustit tak se nepustí, napíše to že potřebuju dokončit aktualizaci. Mám tedy stáhnout samostatnou aktualizaci a nainstalovat ji? S příspěvků nade mnou jsem pochopil že budu potřebovat Flash LT+2.0 (Teď mám LT+). Jde se vyhnout dokončení aktualizace a hrát starší hry bez LT+0.2? Děkuji moc za odpověď. Podejte ruku blbovi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 čau, možná to tady nepatří ale chci se zeptat jak dát patch do Pes 12, stahl jsem si ho kvůli LM a Become a Legend, ale linky co najdu jsou většinoou fakt divné, tak prosím pokud někdo už dával Pacth s novými dresy a tymy do Peska at mi poradí Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.