xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Este bych se chtel zptat, jestli potrebuju na rozdelani konzole ten Case Opener, nebo postaci obycejnej sroubovak - jde mi o to, abych neporusil plomby, a neprisel tim o zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tovit: Potřeboval jsem radu, ne **** kecy. Mimochodem už to mám fleshly. Nebudu dávat love flesherovy, když to dokáže skoro každý 8letý dítě z youtube :P Ted už jen potřebuju zjistit jak vypálit xbox hru a vše kolem těch wawe a můžu pařit. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 czlukas: pokud budeš šikovný a opatrný tak plombu neporušíš, jiank obyčejný šroubovák stačit nebude, ten bude stačit jen na rozebrání a rozcvaknutí plastů na konzoli, pro otevření vnitřku konzole potřebuješ šroubovák torx 10. Hrubeec: Ok ;-) Jinak nic ve zlém ale když je toho plný youtube tak proč ses ptal? Jo, reflash je lehký pokud máš vše vyextrahované z mechaniky a nenastane žádná komplikace... Co se vypalování týče to vše v jiném vlákně, ale ve stručnosti, pokud máš nový LT+ 1.1 stačí iso patchovat v abgx na level 3, a pokud je vše zelené tak vypálit v imgburn a zvolit soubor *.dvd a rychlost tak 2,4x a míň..., problém je akorát s hrama nfs:hp, cod:bo, halo:reach, pokud se nemýlím, na ty musíš dát nějaký patch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukypavel Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Díky teda za odpověd ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Díky teda za odpověd ! Nerozčiluj se... Tvůj příspěvek si všichni přečetli, ale jedná se o tak zvláštní a nejasnou věc, že hádám, že ti nikdo nedokáže přesně poradit. I to se může stát, bohužel... Pokud ale koupil XBOX od tebe a souhlasil se všemi podmínkami, ais bych jeho reklamaci moc neřešil, pokud ty sám máš čisté svědomí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 sukypavel: at ho zkusi dat na vice vetranejsi misto, a zkonroluje DVDcko jestli neni poskrabane...sam jsem se s tim nesetkal, ale at to zkusi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 tovit: A když tam mám iXtreme LT 1.0? (bo mám TS-H943)Tak to musím převádět na wawe 1? nebo jaký wawe to zvládne? Jinak na patchovaní mám "360WavesPatcher" a na kontrolu "abgx360 v1.0.5" Dashboard jsem si aktualizoval na "9199" Mám to správně? A hlavně bude mi to stačit na rozjetí Forzi 3 :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dash by měl na forzu 3 stačit popř. 12611, ale s tím LT 1.0 nevím na jakou wave patchovat... na netu sem se toho moc nedočetl o něm, takže asi třeba budeš muset vyzkoušet... nebo počkat na radu někoho kdo se víc vyzná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 pokud máš iX LT 1.0 tak nemusíš nic patchovat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 pokud máš iX LT 1.0 tak nemusíš nic patchovat :roll: Co? to se mi vůbec nezdá.. že bi čím starší firmware tím lepší? :D To asi ne.. nebo je to tou romkou? pls někdo kdo stím má něaký zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 patchuje se pouze do ix 1.61 .... Teď se patchujou pouze hry s AP 2.5 (což Forza není) a musíš mít ix LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 A co dead space 2? Ten rozjedu, když nemá AP 2.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 A co dead space 2? Ten rozjedu, když nemá AP 2.5? Ano ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jelikož, když tu založím topic tak tu nemám šanci na odpověď takže se musim ptát tu :( ,,Zdravím... mám doma Vistu Basic na který WMC není!? Je možnost WMC někde stáhnout? A hlavně, bude mi to fachat ve spolupráci s X-Boxem? :D Děkuji´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jacobs23 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 chtel bych se zeptat jestli existuje kabel abych si zapojil Xbox do monitoru mam asi 2 roky starej monitor a nema HDMI vstup! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ano, kabel existuje. Stačí hledat... http://www.playcentrum.cz/vga-hd-av-cable-ms-xbox-360-306701.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Palnul jsem si Fable 3 pred tim, nez abgx360 ptachoval AP25, takze mi na novem dashi nepojede ze ? Ptam se hlavne kvuli halo reach, ktere AP25 na starem dashi nema, ale chcu se pripojit na live, takze potom budu muset palnout znova ze ? (BTW kdyz to jen strcim do mechaniky, poznam jestli je to AP25 bez spusteni ? a nedostanu jen za vsunuti dvd flag ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ano na novém dashi ti Fable 3 nepojede pokud jsi dřív nepatchnul přes ABGX AP25. Mělo by to být jak říkáš, na nový dash budeš muset znova Halo patchnout v ABGX a pak vypálit. S tím vsunutím záleží co máš za FW, s LT+ by jsi měl být proti flagu chráněn, pokud se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 No naflashoval jsem si LT+, ale nevím jestli jsem ten reach patchoval nebo ne, takze kdyz to ted vsunu a objevi se mi play dvd misto play game, tak je to nepatchovane jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 takže ani nevíš jestli ti vyhodil abgx vše zeleně když jsi ho před vypálením projížděl? ...no nemělo by se to pustit, naskočí na 30s černá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 chtel bych se zeptat jestli existuje kabel abych si zapojil Xbox do monitoru mam asi 2 roky starej monitor a nema HDMI vstup! Diky Pokud máš VGA vstup, pak http://www.hrajte.cz/produkty/xbox-360/prislusenstvi-ovladace/vga-hd-av-cable pokud máš DVI vstup, pak http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-dvi-hdmi-d65982.htm a musíš ještě vyřešit zvuk takto: http://console-forum.net/tema/82992-xbox-360-pripojen-pres-hdmi-jak-vyresit-zvuk Pokud má monitor vstup DVI (digitální), doporučuju jej využít... P.S.: odpovídám znovu, protože tovit hodil odkaz první co našel na nekřešťansky drahej kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Jelikož, když tu založím topic tak tu nemám šanci na odpověď takže se musim ptát tu :(,,Zdravím... mám doma Vistu Basic na který WMC není!? Je možnost WMC někde stáhnout? A hlavně, bude mi to fachat ve spolupráci s X-Boxem? :D Děkuji´´ Našel jsem na stránkách microsoftu, že WMC je součástí Windows Vista Home Premium a Ultimate... Jakou máš verzi nevím, primárně zkus ale Microsoft download stránky... Jinak se dá stáhnout http://www.instaluj.cz/microsoft-windows-media-center-sdk je to sice SDK (pro vývojáře aplikací pro WMC) ale jde prý využít i jako plnohodnotný WMC... Chce to vyzkoušet, nemám zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sensi Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Dobrej Poslední dobou uvažuju o Koupi Xboxu nejspíš už hranýho s flashem, ale chtěl bych se zeptat na pár věcí, ale sou to spíš takový obecný informace a špatně se mi to hledá je to takový roztrozšený po celým forku tak doufám že mě nikdo neukamenuje a za každou radu budu vděčnej :). 1. Je potřeba k hraní HDD ? nejspíš si říkáte jak se na takovou kravinu můžu ptát, ale v životě sem na žádný konzoly nehrál tak nevím jakým způsobem to funguje jestli se to musí instalovat jak do PC nebo se dá hrát přímo z DVD na který si hru vypálím(popř. předpokládejme že se jedná o Xbox s flashem pokud to na to má nějákej vliv). 2. Když sem si to tady projížděl všiml jsem si že se nějákej borec ptal jestli mu pojedem (Tušim Fable 3) na nějáký neaktuální verzi měl taky flash, tak sem se chtěl zeptat když už nám někdo provede flash samotnej je potom složitý to updatovat ? Popř. dá se to ****** i tak že bysme poslaly Xbox do věčných lovišť ? :D 3. Jak je to vlastně s tím BANEM/Flagem znamená to něco pro hráče kterej nechce hrát na netu popř. počítá s tím že s originální hrou se nejspíš ani nesetká :D Kdyby vás napadlo ještě něco co bych měl jako lamka vedět tak klidně napiště jak už sem psal na začátku budu vděčnej za každou radu. Sám jsem dělal moderátora na jednom foru a vím jak je to otravný když se lidi ptaj neustále dokola na to samý ;) Dík :thx: :thx: :thx: :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 1. mozes hrat aj z DVD v mechanike, ale doporucujem hry instalovat. 2. teraz uz radsej hladat konzolu s fw. LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 1. můžeš hrát taky z mechaniky. HDD ti šetří právě mechaniku(+nedělá hluk jako mechanika) , rychleji se načítají savy. 2. je nová verze flashe ,takže upradovat nic nebudeš muset. 3. ban ani flag ti nehrozí , jestli se s neorginálkama nepřipojíš k Live, což se nepřipojíš. Snad jsem odpověděl na vše správně. Já sám nad HDD dlouhé hodiny uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.