xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Když si koupím xbox, kde je nějaký bezdrátový ovladač a pak si koupím, třeba od kamaráda, už nějaký používaný ovladač a ten se mi třeba po měsíci rozbije - je možné ho reklamovat, jako ovladač, co jsem měl u té kupované konzole? Nebo je nějak poznat, že ten starší ovladač nepatří k nově zakoupenému xboxu? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 x-t-rAy Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 LAMA otázka:Jdou dát GAME POINTS z 1 profilu do druhého?Např.Na 1 mám 2000G,tak je možné je přenést na 2.profil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ne , pouze savy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ne , pouze savy ... savy? ty jsou vázány na profil ale že by šli převést? :blink: to nevim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Aha jo mas pravdu vlastne , ja si to splet s ps3 :D Takze ne nejdou prevest savy ani GS .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Zdravim mam otazku ohledne Banu. Jak nedostat ban ? Priklad ,kdyz stazena hra ma celej sloupec na prave strane ofajkovany ? A pak treba : Region Free , nebo staci Europe ? Tedka jsem tam dal ... BattleField Bad Company ... a vyborny hraju s ostatnima a docela me to hrani po live chytlo.Jen mam strach,abych nedotal nahodou ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Pokud bude v pravem sloupecku zaskrtnute iExtremE compatible bo nejak tak je 90% sance ze ban nedostanes...pak abys mohl hrat potrebujes aby v levem sloupecku bylo zaskrtnute Europe nebo Region Free. Jinak ti to nepobezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Tak zatim veskere hry meli ty sloupce zaskrknute a jen nektere hry nemeli region Free ,ale jen Us a Europa.Takze fajn.Diky moc.Prve jsem si rikal,ze radsi na Live chodit nebudu,ale docela je to sranda .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blackshow Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 koupil jsem si xbox a měl bych pár otázek předem děkuji za odpověd 1.jak poznám jakou mám mechaniku 2.když jsi půjčím orig. hru můžu jsi ji nějak přepálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Vsechny nove xboxy uz maji mechaniku lite-on. Originalku jen tak neprepalis , potrebujes k tomu specialni mechaniku v pc s hacklym creon firmwarem... Navod je v tutorialech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Zdravim potřebuju vědět jestli existuje přechodka z VGA HD AV kabelu (original Xbox) na HDMI ?? Díky popř kde ji seženu ... Díky ;) EDIT: Odpověď pls do PM díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 To av je jen redukce pokud chces z xka vyvyst zvuk do domaciho kina ... Da se v pohode nahradit kablem co jsi dostal k xku , s tim ze zapojis do repro sestavy jen cerveny a bily cinch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 ano , přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Čau chci se zeptat dá se někde sehnat kodeky aby šly filmy avička Ale ne na xlive někde normalně na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 a je to lepsi pocit kdyz hrajete hry se zvukem 5,1 nez stereo?samozřejmě že je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Mám dotaz, nevím jestly to tady už bylo ale zajímalo by mě jestly když si stáhnu hru kde je jenom NTSC jestly to jde nějak předělat třeba na REGION FREE či PAL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Předělat to nejde, jak máš jednou NTSC a není to region free tak to na svojí evropský konzoli prostě nerozjedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manu Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 cau chtel jsem se zeptat hledal jsem to tu po foru a nic na co je ten credits v profilu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Sice se to sem nehodí , ale možná lepší než abys zakládal samostatný topic. Jsou vlastně něco jako G na xku . Vcelku jen pro parádu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 tak to si trochu upadl ne? je to úplně něco jiného...sice pro parádu jo...ale credits tě jako usera nehodnotí....zatímco G tě jako gamera hodnotí poměrně slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shotik Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 dosti blba otazka ale proste nevim . da se nejak umele vytvorit avatar z xboxlive? myslim toho pandulacka s G a ikonkama her :) dik za infos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Cus muzu se zeptat jestli nejak rozjedu na Xku HDripy a Blurayripy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 pokud si je zkonvertuješ tak ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AspenX360 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Ahoj. Moje otázka se vztahuje k připojení xka k netu. Po baráku mám zavedené wifi a teď bych pomocí ní chtěl připojit i xbox. Našel jsem tohle http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-adapter-xbox-360-wireless-networking-adapter-d70459.htm - to je to, co potřebuju, že? Nemáte doporučení na nějakej jinej wifi adaptér? Protože tenhle je trošku dražší než jsem očekával :? :).. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 pokud vím tak žádný jiný není... bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.